Джебчийката Събка вече е на свобода

26-годишната крадла пробва да обере китайски туристи
121
Джебчийката Събка вече е на свобода
Снимка: Facebook/ Галина Александрова

Джебчийката, която пробва да обере китайски туристи във Велико Търново, които в крайна сметка я задържаха - вече е на свобода.

26-годишната Събка от Самоводене напусна районното днес по обед.

Още по темата

Преди да стане известна като джебчийката, арестувана от китайци, Събка е била известна и на полицията – още като дете, когато прохождала в занаята.

"След проверката установихме, че лицето не е осъждано за умишлено престъпление, но тя е известна на полицията още като малолетна, т.е. ненавършила 14 години. Тогава е проверявана за извършени подобни такива престъпления", съобщи Христо Христов, зам.-директор на ОД на МВР – Велико Търново, цитиран от bTV.

Крадла посегна към чужда чанта, туристи я тръшнаха с бойни хватки

"Те просто бяха като смазана машина. Споделих, защото искам българите да видят как се действа в такива ситуации. Те действаха като един. Вероятно всички от тях имаха, познаваха, китайските бойни изкуства", разказа очевидецът Галина Александрова, която засне цялата история.

Джебчийката Събка в ареста, чака я съд

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
35
 
! Отговори
Яф преди 5 години
В банановите държави е така...,. Съсипахте държавата
6
1
 
42
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
До ДВ Китай тая щеше да бачка в трудов лагер докато и дойде акъла в главата празна!Няма кой да я остави да се излежава в затвора!Естествено,евроатлантическите ценности не позволяват такива ефикасни мерки и ще се наложи да търпим.
5
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Събка си плаща където трябва и за това българският закон не я лови!
4
2
 
38
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Не е ли сигнал,че трябва да се ориентираме към китайския начин на развитие?Опа,забравих,че тукашния мат'рял НЕ е работлив като китайския...Нема да стане!
3
3
 
52
 
! Отговори
Д преди 5 години
И Аз ще му плащам социални???Ясен е вече заговора срещу българския народ.В него участва цялата държава.В Китай тая нямаше да излезе поне година от затвора но в България ромите се използват като оръжие с което да тормозят българите и в крайна сметка да ги заличат от картата на света.
2
1
 
48
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Трета статия за ромското "селебрити" ... къде я оставихте?Дано да е в "любимия и ревиер" Събка - трагедията на българските роми - дискриминирани от чужди туристи ... при упражняване на единствения занаят , който са учили!
1
1
 
59
 
! Отговори
Capital преди 5 години
Те ги хващат, ние ги пускаме!