Джебчийката Събка вече е на свобода

26-годишната крадла пробва да обере китайски туристи
121
Джебчийката Събка вече е на свобода
Снимка: Facebook/ Галина Александрова

Джебчийката, която пробва да обере китайски туристи във Велико Търново, които в крайна сметка я задържаха - вече е на свобода.

26-годишната Събка от Самоводене напусна районното днес по обед.

Още по темата

Преди да стане известна като джебчийката, арестувана от китайци, Събка е била известна и на полицията – още като дете, когато прохождала в занаята.

"След проверката установихме, че лицето не е осъждано за умишлено престъпление, но тя е известна на полицията още като малолетна, т.е. ненавършила 14 години. Тогава е проверявана за извършени подобни такива престъпления", съобщи Христо Христов, зам.-директор на ОД на МВР – Велико Търново, цитиран от bTV.

Крадла посегна към чужда чанта, туристи я тръшнаха с бойни хватки

"Те просто бяха като смазана машина. Споделих, защото искам българите да видят как се действа в такива ситуации. Те действаха като един. Вероятно всички от тях имаха, познаваха, китайските бойни изкуства", разказа очевидецът Галина Александрова, която засне цялата история.

Джебчийката Събка в ареста, чака я съд

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията бе по петите на Събка, но китайците провалиха специлизираната полицейска акция! Естествено, че ще я освободят! Сега всеки глас е нужен за победата на Цецерон Цецон! Той нали от Търново се класира за парламента!
46
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
определено джебчийките с китайци няма да се занимават повече,тези не стига ,че са принципни, ами са и много повече от нашите индийци и също действат заедно
45
1
 
33
 
! Отговори
37212 преди 5 години
ЧАК сега са я пуснали!?! Хелзинкският комитет да вземе нещата в свои ръце и да подаде жалба до съда в Страсбург от нейно име бе зникакво отлагане. После ще си делнат обезщетението.
44
0
 
31
 
! Отговори
до очевидец Галина преди 5 години
Уважаема г-жо, българите и да видят не могат да действат по този начин, защото няма да излязат след 24 часа от ареста, а след доста по- дълго време. Те са българи, а не китайци или "роми". Ако не вярвате на чужд опит, пробвайте за да придобиете личен такъв.
43
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заглавието трябваше да е със удивителен знак. -- Джебчийката Събка вече е на свобода !! --Да се усети възторжената емоция на някои ... Нищо, де! Все пак, продължава да е на първа страни най-горе, вляво. Почетно!
42
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поне едно е научила да бара от азиатци!
41
1
 
35
 
! Отговори
Цацатура преди 5 години
Хем е известна на полицията,хем я пускат.Не държава,а л........яна яма.
40
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джебчийката Събка вече е на свобода-----------Свобода на Пролетариата!!!!!Да живей Либерализма!!!!!!!-)))))))))))))))
39
2
 
32
 
! Отговори
Паскал преди 5 години
Не държава, а ***!
38
2
 
59
 
! Отговори
ined преди 5 години
Пак се изложихме пред чужденците! Хората 20 минути е трябвало да я държат докато нашите тюфлеци се наканят да дойдат само за да бъде пусната крадлата няколко часа по-късно пак да краде.
37
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откъде ви събраха такива "специалисти" по наказателно право.
36
2
 
37
 
! Отговори
Казах ли ви аз? преди 5 години
Не само ще я освободят още същия ден, но ще видите какво ще стане утре - БХК ще й осигури добри адвокати и ще съди не само България, но и Китай!
35
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре де, как се очаква Събка да разбере, че "ТАКА НЕ БИВА"
34
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още вчера *** стана ясно, че туристите напразно се борят. Добре да попрочетеш това онова за правовата дупка която посещаваш. Радвам се, че са добре, макър и унизени от страната домакин Овчария.
33
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евросоросотолераски ценности
32
1
 
20
 
! Отговори
Мп п лп ч преди 5 години
Краде от 12 годишна в загланието, краде от 14 госишна в текста, освободена ... после в ореста -чака я съд? ПОСЛЕДНО???
31
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джебчийката Събка вече е на свобода...Това, че веднага ще е на свобода е ясно, ГЕРБ "стягат електората" си за изборите. Само не разбрах, дали ли са и медал за заслугите или само са и увеличили помощите, които и плащат от нашите данъци?И докога тези от индийски произход ще се ползват от недосегаемост и безнаказаност, колкото и каквито престъпления да извършват?
30
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сполай ти Събке,по морето работа те чака!
29
1
 
38
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Естествено че ще е на свобода. Идат избори, а тя е избирател. Също и цялото и котило на нея подобни
28
1
 
45
 
! Отговори
Хмммм преди 5 години
Струва си човек да опита тоя занаят особено по морето .....какво е една вечер в ареста ....нищо, а може доста да заработиш докато те хванат :) Страшни закони бойковски ! Хан Крум сигурно се срамува от наследниците си ! Изяждаш жаба (Беар Грил) глоба 10 000 лв ...убиваш бебе (Местан) нищо ...дори и глоба .....Опитваш се да обереш туристи ....наспиваш се и си тръгваш пак на работа . Всичко ама всичко е объркано в тая държава !