Безработицата у нас ще расте, ще издържи ли системата?

Иван Нейков смята, че държавата трябва да е по-щедра
26 апр 2020 18:26,
28

Тепърва ще се увеличава бройката на безработните. Социалната система ще издържи, но не в това е проблемът. Това коментира в предаването "Опорни хора" бившият социален министър Иван Нейков.
Още по темата


Според него ще се наложи държавата да бъде по-щедра.

"Много е вероятно бюджетът на фонд "Безработица" да се нуждае от по-голям ресурс. Мярката 60/40 не е изгодна за част от работодателите. А 60/0 е неприемлива за правителството", допълни той пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
21
 
! Отговори
Промяна преди 4 години
Ще има,когато Италянските жени ,дойдат да мият за дни ците на бълг.бабички!Италия била задлъжняла много!И какво от това?
4
0
 
31
 
! Отговори
Смешник преди 4 години
Ще бягат зад граница и ще има недостиг на кадри после
3
1
 
43
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Каква наглост,половин България е пред фалит и безработица но чиновници и държавни служители съкратени и уволнени няма,власта пази свойте търтей...
2
0
 
15
 
! Отговори
69905 преди 4 години
Защо сениха рефрена "колкото по-малко държава, толкова повече ее демокрацията, предприемачът решава и поема отговорността за своето предприятие"? Оказва се, че социализЪмът бил нещо доста удобно и осигурено нещо... Защо предприемачите не са подсигурили работниците и бизнеса си с подподящи застраховки? Фирмите, свързани с офшорни зони, защо трябва да вземат от държавата? Да вземем пример от дуги европейски държави, където няма да дават финансова подкрепа и на тези, които изплаща дивиденти!
1
1
 
33
 
! Отговори
Системата ще издържи преди 4 години
За безработните - не знам.