Помпейо твърди, че коронавирусът е тръгнал от лаборатория в Ухан

Имало много доказателства за това
4 май 2020 08:00, Нели Христова
133
Помпейо твърди, че коронавирусът е тръгнал от лаборатория в Ухан
Снимка: БГНЕС

След като Доналд Тръмп намекна, че е виждал доказателства, които сочат, че коронавирусът е плъзнал от лаборатория в Ухан, подобно мнение изказа и американският държавен секретар Майк Помпейо в интервю за телевизия ABC.

Още по темата

"От самото начало твърдим, че това е вирус, идващ от лаборатория в Ухан, Китай. Припомнете си - Китай и преди е заразявал света. И по-рано е било установявано, че използват лаборатории, които не отговарят на стандартите. Разузнавателните служби продължават да работят, за да го установят и да може да бъдем сигурни. Мога да кажа, че има значително количество доказателства, че вирусът идва от тази лаборатория в Ухан.", каза Майк Помпейо.

Той отказа да посочи дали според него вирусът е пуснат умишлено от Пекин. Помпейо обаче заяви, че китайските власти пречат на международни експерти да се сдобият с информацията и пробите от вируса, нужни за изясняване на произхода на пандемията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
1
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Ас пьк твьрдя , че помпеио е кихнал когато е посетил заедно сьс тръмп китаи - миналата година и е заразил с корона вирус нещастните - китаици на пазара вьв уханНека да ме обори с доказателства , че не е така
82
0
 
1
 
! Отговори
Интернационалист преди 3 години
До Фен на ККПГрабвайте лопатите да погребваме САЩ другаре. Този път и другаря Сорос дори е с нас!! И демократите в САЩ тоже! Интернационала ще победи този път. Много сме- силни сме!
81
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анатема краваре!Бъркаш Тръмп с предните президенти. Затуй и четвърта година блатото му крои шапка.Всъщност точно предните президенти под въздействие на блатото разбиха Ирак и не само Ирак. И същото блато брани бизнесите си в Китай сега. Ама Тръмп не си поплюва
80
0
 
1
 
! Отговори
Фен на ККП преди 3 години
Защо да не вярваме на братската Китайската Комунистическа Партия? Да се надяваме че са изчистили и унижтожили от лабораторията всички документи, вирусни семпъли и разни многоплямпащи служители,- И краварите ще хванат ККП за к...!Виждам тук има много такива като мен! Венсеремос!!!
79
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По интересното е как медиите нагло лъгаха че Тръмп бил казал, че вируса бил създан в лабораторията- а той всъщност каза че имало данни, че е изпуснат от лабораторията. И ни една медия не се извини за това. Не напразно никой не вярва вече на медии, а ако знае език сам проверява. Жалко за самоубийството на тези уважавани до не отдавна медии. Да изчезват щом сами са си го избрали.
78
0
 
2
 
! Отговори
Анатема краваре! преди 3 години
Нещастнищите краваре твърдяха и това,че Садам имал химическо оръжие, и като бастисаха и окрадоха подредената му държавица се изхилиха,че няма.
77
0
 
1
 
! Отговори
Велес преди 3 години
..."Помпейо обаче заяви, че китайските власти пречат на международни експерти да се сдобият с информацията и пробите от вируса, нужни за изясняване на произхода на пандемията"...- На тоя, малко ли му са пробите в самите САЩ, та иска още ли? Ми да му пратим и ние... От Филиповци, от Столипиново,ако иска и от Факултета, там са факултативни!!!!!
76
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
подскачат и искат да покажат зъби, а всъщност на всички е ясно, че показават гол за*ник. Лъжци и наглеци.Да си я заврат тяхната демокрация отзад.
75
1
 
8
 
! Отговори
Зори преди 3 години
Този Помпейо има уникално отблъскваща физиономия и визия на нерез.
74
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За сега само и единствено жълтурите имат облаги от вируса. Всички други страдат, и продължават да страдат. Това за мен е истината, че може и те да са в основата на това, просто освободиха духа от бутилката!
73
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименне сме изтървали влака..Напротив пич,влака отдавна е изтърван .Що не добавиш в коментара си и няколко еднорога и работливи джудженца за да ти допълни списъка.Колкото по-развита се чувства една държава-толкова по мързеливо за тежър физически труд е нейното население. Пример - Европейския съюз и САЩ .Там всички искат да са на социални или да работят на бюро.Точно за това и заводите са в Китай.Там са бачкаторите с ниски заплати.Озаптяване на алчните корпорации ??? Само в мечтите ти.
72
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашата сила не е в производство на пластмаси и евтении. Европа и САЩ трябва да инвестират в образование и качество. Не е проблемът в домашната помощница Китай, а в нас, че ни мързи, младежта се в ***, селфи поколение,образованието се неглижира. С купени дипломи не се печелят олимпиади. Ресурси нямаме, имаме само хора и ни трябва качество. Алчността на кооперациите ако се озъпти и пропагандата на 6 волтовите по медиите, не сме изтървали влака.
71
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крадецът вика дръжте крадецът, та и американците така с техният вирус, който пуснаха в Китай.Кой има интерес да се пусне вируса в Ухан? Очевидно това не е Китай.
70
4
 
10
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Човек на Тръмп потвърди думите на ... Тръмп. Напълно неочаквано! ....
69
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От цялата работа ще спечелят Тайван, Виетнам и Индия. Ще видите как бавно и постепенно производствата от Китай ще се пренасочат към тия страни. Китай след 10÷15 години ще се върне във времената на Мао.
68
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иран като допусната експерти какво стана? Много ясно няма да пуснат подкуп но ченге, да им под хвърли пакетче. Те за себе си трябва първо да разберат. Апропо САЩ като реже латиносите да влизат нелегално, как ще го поеме това производство, което сега е в Китай,. Тръмп ще чака на американците да им изникват още по 10 ръце ли и да работят за долар на час? Смешна история е това в момента...
67
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярвате ли си, човешката алчност е аполитична и аморална. Докато Китай е черно работничка и печалбите текат за големите корпорации в САЩ ще е трудно да ги 'изолират'. Купувайте само произведено в Европа да видите колко бързо ще сте голи, без телефони, без телевизори...те едни маски не може Европа два месеца да се организира да произведе, пък от ден до пладне да отреже Китай ще е леко тегаво не мислите ли?
66
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Китай допуска същата грешка която допусна Ирак а по-късно и Иран. Недопускане на международно разследване под предлог, че това накърнява гордостта на съответния вожд. Видяхме до къде води тази "гордост" и "независимост". Не си мислете че съдбата на Китай ще е по-различна от споменатите страни ако продължава да се прави на голямата работа.
65
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хахахаха,тез американофилчета много са рармечтаха нещо
64
8
 
5
 
! Отговори
Чудо за един ден преди 3 години
До тук беше с китайското икономическо чудо...... Скоро ще бъде в историята . Както се случи с японското икономическо чудо през 80-те. САЩ умело ги поставиха на мястото им и сега япончетата си живуркат кротко под еврейската шапчица и слушкат чичко Сам . Китай или ще слушка американските евреи или отива в средновековието .... или ще се осъзнае че ТОВА Е ВОЙНА и ще вземе някакви мерки. Поне може да опита .п.с. Bank of China много отдавна е лична собственост на фамилията Ротшилд .