Протестиращите не се отказват, разпънаха шатри пред Президенството

Тази вечер се очаква пореден протест пред МС
546

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След като тази нощ след намесата на полицията бе свалена блокадата на булевард „Цар Освободител“ и Орлов мост, протестиращи започнаха да се събират и да разпъват шатри и палатки пред Президентството, видя фоторепортер на Dnes.bg.

Още по темата
Около 20 часа тази вечер се очаква да се проведе поредния протест в Триъгълника на властта.

Както е известно, при развалянето на блокадите в София рано тази сутрин бяха задържани 12 лица, като 8 от тях са за това, че са отказали да се подчинят на полицейска заповед и да освободят кръстовището. Още няколко лица бяха задържани за установяване на тяхната самоличност.

Малко по-късно всички те бяха пуснати от ареста на Първо РУ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


546
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто ми разбиват сърцето! А главния илюзионист кога ще слезе да покаже коронния номер на политическите фокусници - Юмрука на Че???
283
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви хиляди ще се събират не е ясно. Къде в страната има толкова червени *** и наркомани. Това не е възможно. Измишльотини. Като не могат да спечелят с бюлетината, наблягат на простотията. Комунистическите идиотизми са известни.
282
2
 
13
 
! Отговори
До БСП преди 3 години
Кажи им го ! Даже и милиарди !!Имам съмнение,че и от галактиката Ореон ще кацнат симпатизанти на Радев !
281
0
 
9
 
! Отговори
До Иван Козарев преди 3 години
Яяяяя,много си лют бе,козар скопен !Брях,брях,брях как ги бие в нета !
280
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За вашето добро настроение Триото Отровните черепчета ще изпълни "Песен за Смъртта". От тротоара обаче, без да блокират кръстовища.
279
21
 
3
 
! Отговори
БСП преди 3 години
В момента се събира най-мащабния протест в историята на България!! Тази вечер милиони Българи ще са по улици и площади!!Тази вечер Бойко ще усети народната "любов" и ще си теъгне!!
278
0
 
6
 
! Отговори
тц, тц, тц... преди 3 години
До Иван Козарев-Балкан'баси лудия народ се мота тука.
277
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербави тролчеа, давайте, пишете като за последно. Защото довечера парите спират.
276
1
 
2
 
! Отговори
До 338 преди 3 години
Абсолютно !Две мнения по въпроса НЯМА !Вече е лесно !Който не ни вярва на нас с колегата ,нека напише в Ю Туб :януарските събития 1997.
275
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко май ще го настигне оня ад за който говореше....карма, кво да го правиш ...
274
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха, сега дъ им съ радва Радку Фърчилуту!-)
273
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съжалявам ви, хипстъри. Толкова сте сбъркани, че не знаете по коя земя ходите. Като пуснете брада и се смятате за интелигентни. И миришете, отдалече. Изглеждате нечистоплътни, пияни сте, дрогирани сте, злобни сте. Не умеете нищо, освен да крякате.
272
1
 
4
 
! Отговори
Асан Карагъзъ преди 3 години
За мене има ли палатка?
271
1
 
13
 
! Отговори
до ананимен преди 3 години
Луканов и Виденов фалираха държавата бе,философ !--------------Не помнят щото или не са били родени или са били пеленачета!Имнно Луканов и Лилов устроиха вътрешно-партийния преврат.Луканов изнесе 8 милиарда долара в Западна Европа (Швейцария или Люксембург никой не узна)Обяви Бг в "Несъстоятелност" (фалит)Падписа планът" Ран" и Е....А лелята на икономиката, промишленоста и външните пазари на Бг.Останалото много точно си го описал ти.
270
6
 
19
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 години
Каква жалка с-бирщина от червени психично болни хомосексуалисти, наркомани и квартални продавачи на ганджа... Паноптикум на комунистическите ур0ди и гнусни леви дегенера-ти
269
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 331А кой нормален, работещ човек може да си позволи да дойде в 12 ч. на обяд през работен ден в София на конференция на ГЕРБ?
268
18
 
5
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Герберските *** тук са се активизирали.Като глутница хиени сте, нахвърлила се върху прострелян лъв!!Но Българския Лъв ще се изправи!! Битката тепърва започва!! Президента е с нас мафиотски ***
267
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой нормален, работещ човек ще може да си позволи цял ден да виси в някакви палатки, шатри и т.н. подстрекаван от три лица със съмнителни хигиенни навици, в разгара на световна здравна пандемия. Питам аз и отговор не искам.
266
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНяма нужда от предварителни избори и плащане на милиони евро,заради няколко крадливи олигарха като Божков,които бързат да вземат властта:Ако евентуално ГЕРБ паднат,идват - Цветанов,БСП,Мая,Костовисти,ДСБ,ДПС,турците.А сега са ГЕРБ и ОП.Който е с патриотите,ще действа за оставане на ГЕРБ до края на мандата,а след това,каквото реши народа на изборите.
265
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя същия дето беше ортак на Луканов и на Виденов, Ахмед Доган, сега има частен плаж и Борисов не смее да го бутне 10 години. Заслугата, че сега живеем що годе нормално не е на Борисов, а на отворените пазари и ЕС. Но негова заслуга са пропуснатите ползи и потенциалът за растеж, който губим всяка година заради корупция и кражби. Ако ни управляваше ефективно правителство, а не крадливи мутри през последните 10 години, сега можехме да сме на нивото поне на Чехия и Унгария, а ние изоставаме от тях.