Мъж се бори за живота си след поредна атака с нож в Лондон

Четирима други са ранени при инцидента
Обновена: 6 сеп 2020 08:21 | 6 сеп 2020 08:21, Александър Попов
36
Мъж се бори за живота си след поредна атака с нож в Лондон
Снимка: БГНЕС

Мъж се бори за живота си, а други четирима са ранени след атака с нож в южен Лондон.

Снощи полицията е била вдигната на крак след съобщение за намушкани хора на "Бродуей" около 21:30 часа.

Петима мъже са арестувани по подозрение за причиняване на тежки телесни повреди по показания на свидетели.

Инцидентът стана само два часа, след като двама тийнейджъри бяха откарани в болница с прободни рани след инцидент в метростанция в източен Лондон, съобщава The Mirror. Единият е ранен на гара Уест Хем малко преди 19:00 местно време в събота, а вторият е открит ране на станцията DLR на "Аби Роуд".

По-късно полицията заяви, че двамата са ранени след разпра помежду им на станцията Уест Хем.

"Двамата са се разминавали по стълбите, избухнал е скандал между тях, като единият намушкан е рухнал на гарата. Дргият тийнейджър също е получил прободни рани", допълниха властите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Верно е. След 20г Европа е отпиши като пораснат тези африкански маймунии.Прави ли ви впечатление че Русия е единственнста държава която потдържа христянството в Европа. Останалите в ЕС всичките са обезверени, атеисти или безверни някакви. Включително и БГ, поповите се разкарват с БМВ-та и часовници за по 10000 евро.Ако не беше Русия до сега християнството да е изчезнало.
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те затора хорста осят специапни дрехи, дето не може.да рв пробидар вече .... Ако англитанците имат половин акъл, ще екзекутират виновните публично и друтално, за назидание.
3
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно. А точно преди няколко дни публикуваха статистика преди началото на учебната година. Има градове, в който белите англичанчета в класната стая са 2 от 10. Останалото е африкански маймуни и пакистански ***. В Лондон най-популярното име миналата година е Мохамед, wtf
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех тези Сомалийци бе, много непослушни... да им е честита мигранската вълна дето ги залива, всеки ден по 500 минават канала и както се оказва 99% от тях са Пакистанци, Сомалийци, Иранци. Има видео в нета как такъв от Иран докато е на лодката незаконно да премине Ламанша си изхвърля ИД-то, кредитните карти и други документи. Англия се превърна в второкласна държава с тези фесове по улиците
1
1
 
26
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Значи двамата са се разминавали по стълбите на метрото, напсували са се и са извадили ножовете, които обикновено си носят в джобовете ? После техни съратници са си организирали вендета ? Я ги дайте тея екземпляри да ги видим на какво приличат - да не се окажат *** от Африка или близкия изток, с които Лондон се е натъпкал до гушата ?