Станислав Недков-Стъки е на разпит в полицията

Поводът е скандалът от миналия петък в Министерството на спорта
22 юни 2021 12:43, Нели Христова
128
Станислав Недков-Стъки е на разпит в полицията
Снимка: БГНЕС

Председателят на Българската федерация по ММА Станислав Недков-Стъки е извикан на разпит в полицията, съобщава NOVA.

Поводът е скандалът от миналия петък, когато Недков се появи пред Министерството на младежта и спорта със свои сподвижници и влезе в кабинета на министъра, за да поиска обяснение за изнесените данни в сряда от Андрей Кузманов и говорителя на Министерски съвет Антон Кутев, че Федерацията по ММА е взела над един милион лева от държавата като финансиране и по програми. Според самия Станислав Недков обаче става дума за 5 пъти по-малка сума.

Два дни по-рано Антон Кутев обяви, че чрез Министерството на спорта са раздадени непрозрачно около 5 млн. лв. Още същия ден бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев от кабинета "Борисов 3" обясни, че програмата за превенция сред младежите съществува много отдавна, а по време на второто правителство на Бойко Борисов преминала от Министерството на финансите към Министерството на младежта и спорта. Той категорично отхвърли твърденията на служебния министър Кузманов и на говорителя на МС Антон Кутев за злоупотреби с програми за финансиране на ММС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя стъки колко е ****завалията, не е истина
84
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Момче, къде си тръгнал тези криви крачета на балерина?
83
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя да връща милионите от гербаджийските крадци
82
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 77 82 "Абе не бе... демоКРАДЦИТЕ са Бойко, цецо, росен и другите 80% все баш БКП" Тебе пък кой те обра и кога бе, дрип...ьо тролевичи? Я си спомни откога не си ял лютеничка и майонезка на филийка? Сега, след като такива като теб си ни върнаха комунизЪма, лягай си на кълката и гледай да си платиш поне скайпа, че да си хоратиш по комунистически с детето си, което се изнася "на Германия" да мие не твоя, а чужди задн...ци. Ти и така си МОЖЕШ - в собствените си лай...на, поне не цапай ефира
81
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Красив и умен - това е Стъки Стъкев - момчето за мръсни поръчки на гербаджийската пасмина!
80
6
 
32
 
! Отговори
Ко? Не? преди 2 години
Въпросът е защо въпросния макак не е бил арестуван в същия ден! Нахлуване в държавно учреждение е ясно формулирано престъпление според наказателния ни кодекс. В щатите така нахлуха и се разминаха само с шестима разстреляни.
79
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 66 "Този човек не знаех колко е дребен докато не го мернах някъде на живо." От дребен мъж и дебела жена акъл да искаш! На такива акълчето им е само как да залюбиш и да им се прекланяш доземи, ти искаш държава да управляват. Има и изключения, разбира се - на НАРЦИСИ с коремни демонстрации и ауто-кю дори и това не им стига, искат си разни кобили и лумп...ни да им ръкопляскат ГРЪМКО, докато ти изпразват хладилника. Да живеят комуно-грипльо-аджигейовците!
78
23
 
4
 
! Отговори
до 77 преди 2 години
Абе не бе... демоКРАДЦИТЕ са Бойко, цецо, росен и другите 80% все баш БКП ***...да не говорим за останалите Ристю, гнома и другите бояджии....
77
5
 
26
 
! Отговори
така е преди 2 години
В Европа точно щяха да са половината доживот,тия дето разнасяха бесилки по площадите за подриване на държавата.
76
8
 
24
 
! Отговори
За 75 преди 2 години
И още-точно в Европа видях как се отнасят с вандалите които се правят на протестиращи. Там нямаше да ви търпят на улицата и пет минути. Палки газ съд и кой откъде е. Така правят в Европа. И там всеки министър който си позволи да се изтъпанчи с ръце в джобовете и да хвърля всякакви такива обвинения без доказателства още същия ден ще си е подал оставката и никога повече няма да помирише министерство.
75
20
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз Стъки на какъв се изживаява?
74
4
 
22
 
! Отговори
хахаха преди 2 години
Млади демократи? Кои са те, бе, патенце? От Позитано май с годините и цветовете не различавате. Искрено ме караш да се смея.
73
2
 
25
 
! Отговори
За 75 преди 2 години
И кои са ви демократите бе хлапенце? Хайде кажи ми-потомственият комунист Пинокио? Комунистическият следовател Рашков? Личният певец на мутрите Слави? Мая кой предложи Пеевски? Хайде бе хлапенце кажи ми къде са тия истински демократи че нещо не ги виждам? Или може би данъчния измамник спецов е истински демократ? Или сърбина или дубаеца?
72
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Марко 59 "Наглостта ,лъжите,злобата,жаждата за власт на Радевци е толкова очевадна," Така е, Марко, но изпускаш от погледа си ЕГОто на агресивния НАРЦИСИЗЪМ - ГРИПльовците-комунисти трето поколение, ВИНАГИ на наш гръб и с пари и имоти още от 1945-7 г., искат от нас най-вече АПЛОДИСМЕНТИ и Култ към личността - е, това си върви с коМУНЬОмизерията, ама нищо де, важното е да ръкопляскаме! Десетина години забравихме купоните и майонезата, и сега пак сме си в КОМУНИЗЪМА! БОКО е виновен!
71
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти ли ще ми говориш за мутри бе хлапе!----деди, признай, че харесваш бойко щото ти прилича на бай тошо. Младите хора искаме истински демократи, не бойко с пребоядисаните. *** да видиш в Европа какво е ред и законност и сравни с боковите акции срещу тия дето са спряли да плащат.
70
12
 
17
 
! Отговори
емемейко преди 2 години
Стъкуи, мачкай чалгари, братле! Така се прави, докато е на земята.
69
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо като се напише нещо против Бабикян и клика се изтрива?Затова сме на 113 място.
68
4
 
22
 
! Отговори
За 68 преди 2 години
20 години преди ГЕРБ нито един осъден.Обаче точно когато подгониха мутрите-такива като вас излязоха на протести.Мутрите ги създаде БСП.90-те години ГЕРБ не съществуваше а точно тогава нотите вилнееха навсякъде. И още нещо-Рашков по това време беше гост на купоните на Илия Павлов. А пък Слави му пееше на ушенце и се стараеше всякак да му подражава. Ти ли ще ми говориш за мутри бе хлапе!
67
14
 
15
 
! Отговори
Важно! преди 2 години
Моля симпатизантите на герб да не обиждат на комунисти, че в тяхната партия се работи като при Ким ир Сен. Ако не вярвате пробвайте си правото на мнение пред бойко.
66
2
 
10
 
! Отговори
За 66 преди 2 години
Абе ние чухме кой се радваше как управлява по телефона протестите.що бе имаш нещо против някой друг освен професионалните протестиращи да нахлуват тук и там ли? Само професионалните протестиращи имат право да организират протести така ли?Ами зимата като дойде глада-ще посмееш ли да излезеш и да говориш същите приказки пред гладните хора които ще излязат по улиците??