Намериха тялото на изчезналата Евгения Владимирова

33-годишната жена се издирваше от октомври
13 ное 2021 12:01, Елка Василева
355
Намериха тялото на изчезналата Евгения Владимирова
Снимка: МВР

Откриха тялото на изчезналата 33-годишна Евгения Владимирова, която бе в неизвестност от октомври тази година.

Жената е била убита, а тялото е било намерено в куфар във водоем край Перник.

Още по темата

За тежкото престъпление са задържани съпругът на жената и баща му, предаде БНР.

Към момента не са ясни мотивите.

Евгения Владимирова изчезна в средата на октомври, като според показания на нейни близки пред полицията тя отишла на фитнес.

По случая тече разследване, разпитите продължават.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
26
 
12
 
! Отговори
Стария Джо преди 2 години
Аз затова профилактично си пердаша мойта Пепа, че да не си го и помисля! Тя не че е манекенка ама вкъщи нема равна
204
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То беше ясно, че нещо й се е случило. Да почива в мир ! Ама този е тотална откачалка, ако наистина е имала друга връзка, да я зареже и да си продължи живота. Най-малкото заради детето му това деяние е непростимо.
203
13
 
31
 
! Отговори
Ники преди 2 години
Този Анонимния дето е коментирал, че момичето си е заслужило смъртта е причината за да се случват такива неща в тая държава. Мъже с малки ***, комплексирани и страшно прости! Анонимен, аз съм жена, но съдейки по думите ти сигурно аз ще те смажа, съдейки по миниатюрна та ти жалка душица. Майка имаш ти *** долен. Силен, ама анонимен! Страхлив ***!
202
19
 
16
 
! Отговори
Милен преди 2 години
Грешите, ако мислите че само ревност може да е причината... Представете си цял живот да блъскаш от сутрин до вечер, всичко изкарано се влага в жилище за семейството. В един момент решавате да се разделите и се оказва, че жената получава апарт, за да гледа детето я него.... И ти си просто на улицата, без нищо. Просто един ден ставаш от леглото и нямаш нищо. Не на всеки може да му издържи психиката, особено ако добавим и някакви скандали и заплахи, или жената да е причината с някоя изневяра.
201
14
 
8
 
! Отговори
До 239 преди 2 години
Ти първо помисли, после пиши! Никой не говори колко мъже е имала преди брака, а с колко е сложила рога на мъжа си по време на брака!
200
3
 
18
 
! Отговори
До 246 преди 2 години
Ахам..ти познаваш хората, ситуацията...знаеш кой с кого е бил и т.н.И за теб е най нормално някой да убие друг...ей така...защото му изневерил?Ако изобщо това е ситуацията.Ноо...държиш да споделиш на всички аабборригентското си мнение?Макар че, сигурен съм аборриггените са по умни от теб
199
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затова много от младите двойки живеят без брак. Мъжът изкарва парите и е собственик на имота. Жената знае, че ако иска сигурност, пари и покрив, трябва да е вярна! Никога не се женете за красива жена.
198
9
 
15
 
! Отговори
До Дева преди 2 години
Много си долна! Който иска да ходи по мъже, се развежда по взаимно съгласие, а не слага рога на мъжа си.
197
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук коментират предимно някакви не ан дер..талци
196
56
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Представете си следната ситуация: тая ти изневерява най-нагло пред очите със сто мъже. Заплашва те, че ако поискаш развод ще се изкара жертва на домашно насилие и ще ти вземе детето и апартамента. А ти си стар, беден мъж. Оставаш на улицата. Без дете, без дом. Не се заблуждавай по хубавото личице на тая от снимката. Много често зад такова хубаво лице се крие жестоко и безчувствено чудовище. Така че тая може да си е заслужила смъртта.
195
8
 
36
 
! Отговори
Няма значение преди 2 години
Колко много оскотели неандерталци на едно място и утре ще идете да гласувате. Това обяснява не само домашното насилие, но и жалкото положение на народа ни.
194
27
 
11
 
! Отговори
До 243 преди 2 години
До АнонименКакво лошо има в това да остане в апартамента ? И да дойде там друг. Ти като не си си свършил работата като мъж, естествено, че ще останеш сам. Този свят е за силните, не за комплексарите, които си стискат имотчетата между гащите.
193
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"И жена ми не е била само с мен, но не съм тръгнал да я убивам и да я слагам в куфар!!"така казваш сега, но ако ти каже че се развеждате, тя остава в апартамента с децата, които съда ти разрешава да виждаш 1 път в седмицата. После мазен млад и богат тъпкач се настанява в твоето жилище а ти живееш под наем, продължаваш да изплащаш апартамент и усещаш че си стар, провален и никоя друга жена няма да се хване с теб?
192
3
 
3
 
! Отговори
до 228 преди 2 години
До АнонименЗнам кой си.
191
5
 
2
 
! Отговори
До 239 преди 2 години
До АнонименИ тебе ли да приберат, бе, алтак.
190
1
 
5
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Искам след мен всички да си зашиват ***:)))
189
10
 
37
 
! Отговори
???? преди 2 години
Ясно е , че не е била само с един мъж, тя коя жена е била само с един мъж, аз не знам такава!!Вие в 13-и век ли живеете??И жена ми не е била само с мен, но не съм тръгнал да я убивам и да я слагам в куфар!!
188
32
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пуснете хората на свобода! Кой знае тази как ги е тормозила и с какво ги е заплашвала.
187
10
 
36
 
! Отговори
Бачи Кико преди 2 години
Ей така с една преди година се залюбихме...Страшна мацка - лафа ни вървеше, пиехме си бирата заедно. И се стигна до кекса, Ама без чувства нали? Да бе много ясно! И след месец два почна да ми пише посред нощта.Веднага прекратих преди мъжа и да е разбрал.Жените не са като нас, при тях няма САМО секс - рано или късно нещо в платката им избушва и тогава почват драмите.Така,че ако жена ви изневери и ви каже беше само секс хич не се връзвайте и не прощавайте.
186
8
 
9
 
! Отговори
КОКОРЧО ОПУЛЕНИЯ преди 2 години
ПО ДОБРЕ Е САМ ДА СЕ ОЧИСТИШ ЩОМ РЕВНУВАШ. ИНАЧЕ СЛЕДВА ПАНДИЗ, БУЛКА НА НЯКОЙ ЯК РОМ И СЛЕД 10 ГОД. И ДОБРО ПОВЕДЕНИЕ ЖЕНАТИ ЩЕ СЕ КАЗВА ГОШО?