Намериха тялото на изчезналата Евгения Владимирова

33-годишната жена се издирваше от октомври
13 ное 2021 12:01, Елка Василева
355
Намериха тялото на изчезналата Евгения Владимирова
Снимка: МВР

Откриха тялото на изчезналата 33-годишна Евгения Владимирова, която бе в неизвестност от октомври тази година.

Жената е била убита, а тялото е било намерено в куфар във водоем край Перник.

Още по темата

За тежкото престъпление са задържани съпругът на жената и баща му, предаде БНР.

Към момента не са ясни мотивите.

Евгения Владимирова изчезна в средата на октомври, като според показания на нейни близки пред полицията тя отишла на фитнес.

По случая тече разследване, разпитите продължават.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
36
 
18
 
! Отговори
До "жените" преди 2 години
Така е като не си възпитавате дъщерите да си хващат слаби и безработни, клошари а те си хващат татуирани мутри да ги отглеждат с парите си, после им изневеряват със слабите безработни, клошари и тнт , възпитавайте ги да си хващат само слаби и безработни, а не татуираин мутри да ги водят по Малдиви,Дубай, да им подаряват дживпове, вижте клошара ще им подари,цвете ,книга ама коя ли жена би оценила книга,цвете и тнт
224
11
 
68
 
! Отговори
До "мъжете" преди 2 години
До всички разбирачи, които обвиняват жената, че била изневерила и идва ли не си го търсела: пожелавам ви един ден да имате дъщери, които да попаднат на подобни съпрузи нарциси-ревнивци. И тогава ще ви питам дали ще продължавате да сте толкова отворени.
223
13
 
7
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Пернишка латино драма
222
42
 
10
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Пу много злоба от жени към мъже, а сигурно горкия и мъж е имал една бройка тя а тя горката е имала целия квартал бройки
221
14
 
3
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Добре е на импотентните мутри с пари и чичаци да се изневерява със слаби и безработни потенти неопитни млади и стари готини мъже ако искате да ви запалят дупките и да има такива статии за коментари
220
28
 
7
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Тази газелка си хванала си импотентна мутра с пари или чичак, после се запознала с някой слаб безработен 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 годишен романтичен потентен пернишки Казанова Дон Жуан не пипал жена запалил и дупките и мутрата е решил да и види сметката
219
12
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Като чета коментарите на раята по-долу ми се повръща. Колко сте оскотели, прости и долни душици. Животни прости говорим за човешки живот. Ми ще ходи по мъже, как да не ходи, като простия българин е един селски комплексар."Но говеждият им мозък не може да осъзнае, че точно злобата им е причина жените да не ги поглеждат. Затова много ги е яд и завиждат на една красива и способна жена която няма да ги погледне и затова толкова плюят и злобеят. Изчетох няколко страници и много се забавлявах! :)
218
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
децата не са застраховка срещу изневяра. Дори напротив - рутината в брака ги прави по-разгонени от гимназистки!
217
12
 
7
 
! Отговори
Пророк Врачов преди 2 години
Аз писах още под оригиналната статия - това мирише от 1000000 км на сценка за ИК.Още друго писах - такива живи подаръци по фирми също се дават (буквално) - ставал съм свидетел. Другото е размяна - тъпчене за позиция, като комплексарите (също издигнали се във 99% от случаите без заслуги а или защото са полезни едеоди, или шуробаджанащина) си мислят че могат да спрат кифла да бъде кифла като и напомпат 1-2 деца -ми не става.
216
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки от нас е изневерявал или го прави с обвързани и всеки си вярва че партньорът му не го прави... Е има и изключения, но обикновено са грозни/смотани хора. Затова просто не бъдете лицемери, наивници и предбрачен договор!
215
0
 
14
 
! Отговори
.... преди 2 години
Съпругът на тази Евгения не оригиналничи, имитира. Имаше един Герман Костин, който през 2015 беше удушил момче (сина си?) и в куфар го беше хвърлил в язовира при Пасарел. Не помня какво стана с този Костин - май отлежава. Той дали не беше убил и майката на детето ...
214
52
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На жената много деца да гледа и мокри дърва да готви, че отнемат повече време, да няма време да мисли за друго! Но понеже, тъй или иначе у главата на жената се събират гяволетини, трябва периодично да се удря по врата, та да изкочат гяволетините!
213
7
 
17
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
До Жена - абсолютно съм съгласен, ама когато са те наранили и губиш всичко е трудно да бъдеш "достоен човек", а пък някой хора, когато напускат връзката вместо да са по дипломатични и да мине по леко раздялата нарочно обиждат и нараняват партньора си. И като изпаднеш в някакво умопомрачение белята е готова.Когато силно обичаш и да те наранили ти пада пердето.Ранената мечка е най-опасна. Не оправдавам убиеца по никакъв начин.
212
1
 
9
 
! Отговори
До Милен преди 2 години
Не си мислим, че е от ревност. Заради имотите, които ще заграби е било, затова са замесени и свекъра, и свекървата.Но жената е моглс да се разведе и по взаимно съгласие.
211
5
 
37
 
! Отговори
Жена преди 2 години
Достойният човек напуска един брак или една връзка, когато той/тя стане нетърпим/а за него.За сексуално неудовлетворените има изкуствени атрибути и специални филми. Имат достатъчно време за размисъл...Всички изневеряващи съпруги и съпрузи да се замислят, че когато нараняват, могат да бъдат наранени. Вие сте вид измамници и недостойни хора и как ще реагира жертвата на измама, не се знае.
210
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да я беше опердашил няколко пъти, ако е хойкала....................и всичко щеще да е наред, то я явно дълго е търпял и накрая е изпушил..................или да беше пуснал молба за развод, да я сплаши............сега жената щеше да е жива и здрава!!!
209
2
 
14
 
! Отговори
До Бачи преди 2 години
Е ,те за това АПИ си имат стая.
208
3
 
9
 
! Отговори
Рога,рога преди 2 години
Пък Сидеров се ожени за снаха си.
207
1
 
29
 
! Отговори
Бачи Кико преди 2 години
И няколко съвета за тези,които излизат с обвързани жени.Не им давайте напразни надежди,не им казвайте ОБИЧАМ ТЕ,ако нямате сериозни намерения,усетите ли,че хлътват по вас си тръгнете навреме,избягвайте публични срещи в парка,в мола,на кино или кафе.Ако нямате терен ходете на хотел и най-важното никога ама никога не ходете в тях,пък било то и само за кафе-НИКОГА,дори и мъжа И да е командирован на Луната.Спестените от хотел пари излизат солено накрая.
206
4
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До АнонименЩото пък българските мъже стават за нещо...