Песков: Русия е готова за нови преговори с Украйна тази вечер

Не се знае къде ще се проведе следващия кръг преговори
149
Песков: Русия е готова за нови преговори с Украйна тази вечер
Снимка: БГНЕС

Кремъл заяви в сряда, че руска делегация е готова да продължи мирните преговори с Украйна, след като инвазията на Москва в прозападната страна навлезе в седмия си ден.

"Нашата делегация ще бъде готова да продължи преговорите", заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, като добави, че делегацията на Москва очаква преговорите да бъдат подновени в сряда вечерта.

Той заяви, че помощникът на президента Путин Владимир Медински остава главният преговарящ на Русия с Украйна, но не уточни къде ще се проведе следващият кръг от преговорите.

Първият кръг от преговори между руски и украински делегации се проведе на украинско-беларуската граница, но не доведе до резултати.

Миналия четвъртък Путин нареди на войските да нахлуят в прозападна Украйна, за да "демилитаризират" и "денацифицират" страната.

Оттогава се съобщава за стотици убити украински цивилни граждани, включително деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още по темата: украйнаРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
7
 
6
 
! Отговори
ГОЧО преди 2 години
Русия е готова, ама Украине май още не е! Като смачкате главата на змията, тогава ще са!
84
7
 
7
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 години
Решение на конфликта в рамките на международното право бяха Минските споразумения, но Киев седем години отказваше да ги изпълнява. Какво друго решение предлагаше международното право? Никакво. Какво следваше? Гражданска война до безкрайност. Е, Русия намери по-добро решение призна ДНР и ЛНР и сключи с тях договори за взаимна защита. Не им харесва на САЩ и съюзниците им. Но какво друго предлагаха? Сега Киев ще преговаря - нямат друг избор.
83
0
 
0
 
! Отговори
Кал4о преди 2 години
Говоря за пенсиите ,,на великата сила ,, . Българките пенсии не ги коментирам - ниски са.
82
5
 
7
 
! Отговори
Рептил преди 2 години
Тоя е лъжец. Всички руснаци са много опасни.
81
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до Кал4о "Ти остави република Конго, ами пенсиите на руснаците паднаха даже под българските пенсии." Те отдавна са под българските пенсии.
80
4
 
5
 
! Отговори
Хага преди 2 години
Дмитрий Песков: търсен за престъпления срещу човечеството военопрестъпник.
79
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
77 Не може да се преговаряря с агресори и лъжци. Целият свят трябва, да се обедини и да спре психопатите от Кремъл, които сънуват световно господство.
78
6
 
12
 
! Отговори
... преди 2 години
Путин искаше да заличи украинския народ и историята им, да ги вкара в сферата си на влияние, а се случва точно обратното, Украинците все повече мразят Русия и не искат да имат нищо общо с нея. Зеленски се превръща в герой, умиращите украинци също. Нацията става все по сплотена. Дори и да влезне в Кийв, в което вече се съмнявам, какво ще прави по нататък? Ще сложи свой за президент и в момента в който руските войски се изтеглят, човека на Путин ще го обесят. Тая война я загуби Путин още в началот
77
6
 
12
 
! Отговори
Кал4о преди 2 години
Минималната пенсия в Русия вече 91 долара. Тези пенсионери вече имат по ниски доходи от Демократична република Конго , Мали и малави , само Бурунди е с по ниски доходи . Иначе според Нинова санкциите не действали . Такива ми ти работи.
76
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Песков никой не вярва, същият лъжец е като началника си Путин!Със сигурност нещо ще пообещаят, но государът трябва да си каже тежката дума и ще отлети за Маскве.И докато Путин мисли, бомбите ще падат върху Украйна.
75
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
90 Избитите от агресора Путин, които няма да поживьот, няма да видят, как фашистите на 21 век, руските агресори, които нападнаха суверена Украйна, ще се изправят пред международен трибунал, за престъпления срещу човечеството. Но ние ще видим.
74
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
83 Побърканите лилипути в Кремъл, заедно със своя ангураж, вкупом на съд, на межден трибунал, за нападение над суверенна страна и извършените престъпления към човечеството.
73
4
 
8
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Песков когато другарят Си от поднебесната империя каже просто се навеждате и на татък движението е ясно.
72
9
 
5
 
! Отговори
Христо преди 2 години
А бе и аз псувам шефа си на ум, ама си трайкам и му се усмихвам, защото ако остана без работа, къде ще ида? Кой ще ми дава заплата? Нека се снишим и да не говорим публично против Путин, че само това ни трябва, без ток и бензин, а и да ни нападнат. Трябва да сме мили и да приемаме всякакви техни искания и решения. По-добре сигурен и на топло, отколкото безработен и на студено. И мен ме накараха да работя 6 дни в седмицата и не мога да взимам повече от 2 дни отпуск в годината, ама така е навсякъде
71
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
поживем -- увидим!
70
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой плашиш бе путинец гаргите ли?
69
2
 
3
 
! Отговори
Биолаборатории преди 2 години
В Грузия стартираха с 300 млн долара център за детско здраве и в момента регулярно избиват околните жители и сътрудници поради течове в сигурността. Преди време изпуснаха ГМ комари в Осетия...
68
4
 
4
 
! Отговори
Тц,тц преди 2 години
Стига лъга, Богомиле!Ако имаше такава армия там,откъде щяха да минат руските Войски?
67
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-вероятно наследник на Путин по-нататък ще стане Медведев, който в момента работи на по-прикрит пост, но е близо до Путин. Навремето го определяха като либерал, но сега се е превърнал в истински ястреб.
66
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЛДНР"подписа на зеленски за отказ от ядрена Окраина"Тя Украина се отказа от ядрени оръжия през 1999 и много, много сгреши.