Украински пилоти с кампания "Купи ми изтребител"

Украйна многократно призовава Запада да я снабди с бойни самолети
14 апр 2022 12:27, Елка Василева
135

 Украински пилоти са започнали кампания, в която призовават да бъдат купени изтребители за техните военновъздушни сили, съобщава "Евронюз", позовавайки се на видео, разпространено от украински медии. „Купи ми изтребител“ - така се казва клипът, записан на украински, но има и вариант на английски език.

Още по темата
Във видеото мъж с авиаторски очила и в униформа стои пред останките на унищожени украински изтребители. Той казва: "Дайте ни криле, за да се бием за нашето небе". Мъжът също така посочва, че ще се сражава с цялото си сърце за унищожаването на "танкове, бронирани бойни машини и военнопрестъпници окупатор".

На страницата на телевизията се изброяват страните, предимно от бившия Източен блок, които разполагат с руски самолети. Но във видеото се казва също така, че украинските пилоти са готови да се обучават да управляват западни изтребители – включително и американски F-35.

Украйна многократно призовава Запада да я снабди с бойни самолети, за да се защитава срещу нахлулите в страната руски войски. "Евронюз" припомня, че в началото на април американският актьор Шон Пен призова милионери да купуват самолети за украинските ВВС. Звездата на Холивуд направи извода, че един милиардер би могъл да сложи край на войната в Украйна.
/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
21
 
! Отговори
купете преди 2 години
им още психотропни вещества, съвсем да им се издухат мозъците
39
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да вземем да продадем колите на украинците и ще има за няколко самолета.
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В украинския завод "Илич" не правят ли самолети бе?.... или правят само петолъчки?
37
4
 
24
 
! Отговори
Кампания преди 2 години
Кампания купи памперс за украинец започна. Моля плащайте в гривни.
36
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До jТози танк беше на ВСУ-то е умен. Кво си гледал и ти един Господ знае...10-12 човека от ВСУ си правиха селфи (пред руската V техника в гората), а онея от танка не разбраха, че това са техни хора и ги шибнаха...
35
15
 
6
 
! Отговори
Georgiev преди 2 години
До 23.Коментарът ти е класически пример за изказване на човек, който не е особено образован и говори, това което му е спуснато още от Соц промивката. Фактите са Факти. Украйна е имало много преди Ленин и тази държава не е измислена. Всъщност Киев е бил град още преди Москва. По-скоро изкуствено създадено недоразомение е било СССР. Но за това трябва се чете. Типично за путинистите в БГ - низшата класа.
34
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
просто киро да прати нашите ф16 веднага :)
33
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съвсем като жени са! "Купи ми това, кипи ми онова, искам всичко, искам да искам!".... Аман от тях вече!
32
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горделивостта и глупостта вървят ръка за ръка. Факт.
31
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Б***сиАмерика нищо на никой не праща ей така бе умен... Тя ще си ги вземе от такива като теб и твоите родители (ако си англичанин е друго, ще ги вземе от нас, българите)... Ей утре ще ни продаде още 2-3 самолета и ще си прибере парите...
30
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз започвам къмпания -купете ми новата s class- на Mercedes!
29
3
 
21
 
! Отговори
MONAD преди 2 години
Американците имат изгода украинците да се бият с руснаците, ама не са глупави да им дадат F-35 раптор, самолет чиято разработка струва над един трилион и се увеличава, няма да рискуват да попадне в руски ръце на фронта. Ако им дадат ще съм адски учуден, а нашето правителство трябва да се чуди ние партньори ли сме, че на нас ни продават самолети на технологично ниво от 70-те години.
28
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз виждам шлем с визьор. Къде ги видяхте тези "авиаторски очила"?
27
35
 
21
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Дайте на украинците малко читаво оръжие и те ще Ви разрешат проблема със сибирският Мордор ... ще покажат на заспалите в летаргичният си сън европейци как устояват свобода, суверенитет и европейски ценности, в момента те са знамето и флагманът който трябва да поведе Европа и сетът с/у диктатурата и терора на пожизнените кремълски сатрапи и военнопрестъпници ... !!!
26
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
отглеждаме 80000 навалица по морето а сега купи ми и самолет ай сиктир бе
25
12
 
8
 
! Отговори
j преди 2 години
До Б***си Говорите така, защото не сте погледнали в telegram, стотитиците млади украински войници, които се търкалят из цяла Украйна:( Преди два дни имаше видео, в което руски танк от упрор не повече от 30 м, разстреля двайсетина украински войници - млади момчета.... Само кръв ще има, а руснаците няма да се спрат, не защото не искат, а защото вече не могат... Дори и да имат големи загуби, ще ги преглътнат. Загубите за Украйна в човешка сила ще са катастрофални...
24
1
 
1
 
! Отговори
защо преди 2 години
Въпреки, че пропуска "бате", това си е плагиатсво и кражба на интелектуална собственост. Братчедите могат бая пара да изкарат!!
23
2
 
36
 
! Отговори
страхотна идея преди 2 години
Български пилоти с кампания купете и на нас
22
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Укрите да започнат кампания "Налей ми мозък" - далеч по-подходящо ще е!
21
5
 
30
 
! Отговори
L. преди 2 години
Ако украинците продължават да се бият за умряла кауза - сиреч за своя сметка и печалба за Америка - скоро украинките ще са с кауза "купи ми вибрaтор".