Образувано е дисциплинарно производство срещу Симона Радева

Служителката е отстранена от длъжност за срок от 2 месеца
11 юли 2022 12:18, Нели Христова
195
Образувано е дисциплинарно производство срещу Симона Радева
Снимка: Facebook

Със заповед на директора на СДВР от 8 юли е образувано дисциплинарно производство срещу служител в група "Охрана на обществения ред" към сектор "Охранителна полиция" при Първо РУ.

Още по темата
Дисциплинарно производство е образувано на основание налични данни за нарушения на етичните правила за поведение на държавните служители в МВР, регламентирани в точки 15, 19, 20, 83 и 86 от Етичния кодекс за поведение на държавни служители в МВР, утвърден със заповед на министъра.

Служителката е отстранена от длъжност за срок от 2 месеца, считано от 8 юли. Законът позволява еднократно удължаване на срока с още един месец.

Става дума за Симона Радева, чието име беше земесено в тежката катастрофа миналата седмица на бул. "Черни връх", извършена от Георги Семерджиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
17
 
! Отговори
До 155 преди 1 година
Е като не върши работа ... момичето ще компенсира със секс ... това си е пак работа.
126
1
 
16
 
! Отговори
Работодател! преди 1 година
Какво правим когато , някой не си върши работата - не му плащаме заплата! Кое е заплатата на мутрите с пагони - нашите данъци! Ако 3 милиона обявим гражданско неподчинение и не плащаме данъци, да видим кой ще им плати заплатите и как!
125
1
 
16
 
! Отговори
България Днес преди 1 година
Тома е лицето на България трябва паметник срещу Народното събрание да се направи на Симонка в подходяща атрактивна поза. Ленчето също и още на другите Ууурвиички български алея на славата да се направи.
124
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От години говоря, че 1РПУ са ОПГ... никой не вярва. Целия състав работи за организираната престъпност. От ръководството до последния милиционер!
123
0
 
9
 
! Отговори
Това е новия ИДОЛ преди 1 година
Уникална показва точно уурвунското състояние на Държава ейй такива държавни служители и политици ... между другото очилата са от секс магазин и са фетиш за празнене върху лицето ...
122
0
 
17
 
! Отговори
Строител преди 1 година
Сега пък два месеца с опция за още един удължаване. Абе уволнете я дисциплинарно и после образувайте досъдебно производство за съучастие в престъпление. Те за два месеца я отстранили. Няма оправия ей! Не ще ни газят по тротоарите ами... Нека още спим. Трябва смяна на цялото ръководство на милицията иначе в края на лятото ще сме забравили. Между другото какво стана с убиеца на Милен Цветков?
121
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега излезна, че освен другото е лапала и по 2 хилки...! По капаните на куките вървяла със служебната карта напред. Стълбата за любимия е носела тя с други двама колеги-"сладури". Да не помислите, че те кинти са лапали? Ами...
120
1
 
9
 
! Отговори
Ква муцуна преди 1 година
Тия напълнени жуки бубайко директно ще и избеля стъклата на цайсите. Тая като е гледам за друго не става.
119
0
 
1
 
! Отговори
Жилата преди 1 година
До ПустинякПоследните 3 дупки на кавала
118
0
 
9
 
! Отговори
Овцедушие! преди 1 година
Който е съгласен мутрите с пагони да газят децата му по улиците безнаказано да плаща данъци!!!
117
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЩОМ Е РАДЕВА ЩЕ МИНЕ КАПКИТЕ
116
0
 
13
 
! Отговори
Върбан прасков преди 1 година
Нормално е изглежда да се вози до него защото може под прикритие да е засмуквала нектара от кайсийте..и рязко да е гризнала повече от костилката ....
115
0
 
13
 
! Отговори
шок преди 1 година
До АнонименНормално ли е служител на реда да се вози в един автомобил с криминално проявен? Той като е бил дрогиран и не е разсъждавал трезво, полицайката като е много читава защо не го е спряла да шофира? И тя носи отговорност естествено, най-малкото като служител на реда!
114
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да сте чули съответната девойка да изкаже съжаление за случилото се? За погубените животи на нейни връстнички? Това също е показателно за нивото: лично и като професионалист. Не е карала тя, но не е и предотвратила катакгпофата, позволявайки превишена скорост и шофиране под наркотици. Продължила е да се вози. Супер съзнание на полицай. Независимо дали на смяна или не.
113
0
 
10
 
! Отговори
Върбан прасков преди 1 година
Кой знае на кого засмуква нектара от кайсийте
112
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ляга си с правилния човек,затова е недосегаема
111
0
 
11
 
! Отговори
Гого преди 1 година
В Сливен веднага... Ох на дядо
110
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Два месеца отпуска докато поотминат нещата.
109
0
 
13
 
! Отговори
Капитан Линч преди 1 година
За убийци - дисциплинарно наказание! Може да не я повишават 1 година! Истината днес е само тази - родната полиция е ТАЗИ!
108
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Пустиняк 136 Е, какво, и дисциплинарно накзание ли да не й наложат? За това е статията.