Образувано е дисциплинарно производство срещу Симона Радева

Служителката е отстранена от длъжност за срок от 2 месеца
11 юли 2022 12:18, Нели Христова
195
Образувано е дисциплинарно производство срещу Симона Радева
Снимка: Facebook

Със заповед на директора на СДВР от 8 юли е образувано дисциплинарно производство срещу служител в група "Охрана на обществения ред" към сектор "Охранителна полиция" при Първо РУ.

Още по темата
Дисциплинарно производство е образувано на основание налични данни за нарушения на етичните правила за поведение на държавните служители в МВР, регламентирани в точки 15, 19, 20, 83 и 86 от Етичния кодекс за поведение на държавни служители в МВР, утвърден със заповед на министъра.

Служителката е отстранена от длъжност за срок от 2 месеца, считано от 8 юли. Законът позволява еднократно удължаване на срока с още един месец.

Става дума за Симона Радева, чието име беше земесено в тежката катастрофа миналата седмица на бул. "Черни връх", извършена от Георги Семерджиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
0
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 година
Вижте ся, ако требе съм откровен, този, който требе да бъде подведен под отговорност е милиционера Пламен Узунов, понастоящем подвизаващ се като президентски съветник;))) и назначеният от него Тодоров за шеф на целата милиция в България, който от Първо РПУ, гр. Пловдив бе напраен направо шеф на цяла България;)))
86
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 93Може да бъде дисциплинарно уволнена и за по-малко от това, което вече изнесе Рашков. Разследването пак може да си тече.
85
2
 
11
 
! Отговори
Браво бе преди 1 година
Вместо тая кифла да бъде уволнена и повече да не помирише полицейска работа или каквато и да е работа в системата на МВР, тя е отстранена за огромния срок от...2 месеца. Евала на шефовте, които така си пазят ценните кадри...
84
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да се праща при арабите - те там ще я превъзпитат с камъни
83
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След пътуване и близки отношения с наркодилър и участие на пътния полицай в ПТП с жертви, пътувайки, същият пътен полицай получава дисциплинарно наказание и отстраняване от 2 месеца. Ръководителите му оп РПУ са на мястото си и никой не ги безспокои. Държавността е под нулата.
82
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Забележете как само това момиче и неговата физиономия пускат по новините. Никой друг. Тя няма шефове, началници и тн. Тя е единственият, който е позволявал и помагал на този престъпник във всичките му престъпления. Това ви внушават. Вярвате ли го? И не казвам че е невинна.
81
1
 
7
 
! Отговори
Бай Ильо Пчеларят преди 1 година
Ей, аз се чудих кой ми е изсърбал меда от кошерите, па то тая муцуна
80
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази ли ни пази от лошите?Нали се сещате, че това е полицай само на книга - сигурно не е стъпвала в РПУ-то, но заплатката, стажа и облагите от милизионерската службица си текат.Не само тя - и всичките и шефове са за дисциплинарка!
79
0
 
15
 
! Отговори
Зевзек преди 1 година
И да си изтъни малко джуките че мяза гачи е целувала на Бaй Колю кошерите.
78
1
 
15
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
Дисциплинарно уволнение, какво е това етично производство? Как може след нелепа смърт и то на двама души да излезне и да каже че няма кой да я барне? Ами вижте кой я пази, как така пратените прокурори били на Гешев и "нямало да има проблеми"...сега и доказателства няма да съберат и съответно Семерджиев няма да отиде в затвора, а на гости на легналата полицайка.
77
0
 
18
 
! Отговори
Рр преди 1 година
А сега кажете ми това не е ли държава в насипно състояние. Помагач и съучастник на извършител на деяние, наказуемо до 20 години, на свобода без никакви мярка за задържане. Ама нека му на, този 1прост1 народ. Нека ви правят на 1 ***.
76
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига лашкаайтееее кокалите на покойния генерал Семерджиев (1924-2015). Негова съседка три пъти каза, че Семерджиев няма внук на име Георги, а че носят неговото име Атанас.
75
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Машалла. Чок гюзел кадън !!!
74
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еми вие ходихте на чалга дискотеките и хвърляхте салфетки и после се чудите защо полицайките и адвокатките били такива. Точно като някои мъже взимат си тунинговани жени и се чудят после от къде им се случила мизерията еми то всичко е логично. Веднъж в тази държава не се хареса истински стилното и класическото.
73
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1во и 4то са най-корумпираните районни. Елементарна справка като ***, ако направим в Гугъл ще видим как всяка година има скандал в 4то. Аз съм изумен как там дори новобранците за два-три месеца вече са се отворили на схемите и благинките от службичката. А за ченгета на по 1200 чиста заплата с мерцедеси цлс, Ауди а7, БМВ 3ки, 5ци за по 30к+ не ми с коментира... естествено с комплексарски номера.
72
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе престъпникът Георги Семерджиев няма нищо общо с генерала Атанас Семерджиев.
71
0
 
15
 
! Отговори
мда преди 1 година
МВР е развъдник за *** на държавна заплата и далавераджии.
70
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Два месеца лежачка, а заплата си върви нали? Това наказание ли е? Искам и аз да ме накажат така.
69
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали спи или не с онзи, не е толкова важно. Онзи е без книжка от 16 години, тази е на най-ниското стъпало от 2 години и само тя да е виновна от цялото МВР.... Не ядем колците с доматите. По-скоро е тръгнала с него, като е гледала какъв връзкар е, с дядо генерал и бивш министър на МВР отпреди 89та и как всички се скатават пред него.
68
0
 
1
 
! Отговори
Рико преди 1 година
До Анонимен 90 .......Напълно съм съгласен с теб!!!!!!!!