Образувано е дисциплинарно производство срещу Симона Радева

Служителката е отстранена от длъжност за срок от 2 месеца
11 юли 2022 12:18, Нели Христова
195
Образувано е дисциплинарно производство срещу Симона Радева
Снимка: Facebook

Със заповед на директора на СДВР от 8 юли е образувано дисциплинарно производство срещу служител в група "Охрана на обществения ред" към сектор "Охранителна полиция" при Първо РУ.

Още по темата
Дисциплинарно производство е образувано на основание налични данни за нарушения на етичните правила за поведение на държавните служители в МВР, регламентирани в точки 15, 19, 20, 83 и 86 от Етичния кодекс за поведение на държавни служители в МВР, утвърден със заповед на министъра.

Служителката е отстранена от длъжност за срок от 2 месеца, считано от 8 юли. Законът позволява еднократно удължаване на срока с още един месец.

Става дума за Симона Радева, чието име беше земесено в тежката катастрофа миналата седмица на бул. "Черни връх", извършена от Георги Семерджиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
19
 
! Отговори
Пустиняк преди 1 година
Направиха я тая пикла все едно, че тя командва МВР. Тя има 2 г. стаж като полицай, а не е директор на СДВР. Оснигурявала чадър.. Дрън.. Дрън. Последна дупка на кавала.
106
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 130 И да не е била на смяна,връзки с наркодилъри я правят непригодна за позицията, която заемя. Другите данни са от изявленията на ресорния й министър Рашков. С неговия опит би следвало да има някатви доказателства. Никой не омаловажава деянието на извършителя. Коментира се участието на полицай. Независимо на смяна или не.
105
1
 
9
 
! Отговори
Без чест и достойнст преди 1 година
повечетопрасета са корумпирани
104
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мамата и щерктае отсвирят целия съдебен състав и всичко ще е тип-топ, тихо, мирно и доволно.
103
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 124 Няма значение как изглежда, а какво е направила. И 20 татуироки и пиърсинги да има, ако си гледа достойно работата, а не се е дала/продала на тези, коиго трябва да гони/хваща, няма да е обект на толкова коментари.
102
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко елементарно! Да ни занимавате с тая само за да ви четат жълтините. Но то има и достатъчно пр о ст народ, де. Що пък не?!
101
15
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 128 преди 1 година
Въпросната нощ на смяна ли е била? Тогава ще има значение, че е "патрулиращ полицай". Да има забрана да му се вози в автомобила на тоя? Май не. Да има доказателства, че тя е осигурила лампа и радиостанция? Май пак не. И тези предмети пък нямат нищо общо с деянието, което е на дневен ред - убийство и телесни повреди, причинени от тоя отявлен нарушител. Наистина сте яко наивни, ако позволявате толкова лесно да ви отклоняват вниманието с някаква жена, пък било то и полицай.
100
2
 
11
 
! Отговори
от сливенския преди 1 година
чакаме я с нетърпение !
99
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 120 Жената не е просто спътник, а патрулиращ полицай, който има за задача да хваща шофиращи с превишена скороск, алкохол и наркотици. Която жена осигурявала на извършителя синя лампа и пжлицейска радиостанция. Наличието и при извършване на престъплението говори много за нивото и състоянието на полицейските, и не само, органи в България.
98
15
 
1
 
! Отговори
121 преди 1 година
Каква съучастничка? Какво са доказали? Че е въртяла геврека с лявата ръка, докато оня е трепал хора на тротоара? Не всеки е толкова наивен да се лови ноа въдицата за отклоняване на вниманието от истинския извършител на тежкото престъпление. Някаква жена сега ще е поредният бушон, който ще изгърми заради неработещата ни полиция и държавен апарат изобщо. И? Това ще ви успокои ли? Наивници!
97
1
 
7
 
! Отговори
и те така преди 1 година
да и направят проверка на харчовете , сигурен съм че ше излезнат интересни неща .
96
5
 
2
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Както и очаквах призивите за сливенския не спират.А бе от тази заповед не ви ли стана ясно,че не е била там.Данните са квероятно клип с песен с размахване на белезници,който е в интернет,а предполагаемите данни,вероятно от медиите,които ще проверяват ,че е разбрали и не е докладвала и че поведението е спрямо Семерджиев не е било неутрално.Най-накрая,ако остане само един клип остава да я намерят за виновна в уронване на престижа,че се е забавлявала в тесен кръг,а някой го е качил дето я е подканя
95
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Психиатърът Миланова си го каза правилно, че поради особеният външен вид на Симона Радева, и по особените психологически и физиологически потребности у мъжете, а и у еманципацията на женското съсловие, ще се продължава да се публикуват нейни прояви, за да се събира аудитория, която да коментира и напада,защото мозъкът така е устроен, че да забелязва само наболялото и изтъкнатото - в случая - външният вид на една от провинените
94
2
 
2
 
! Отговори
doko преди 1 година
До ЗакривайАко си мислиш, че в рашистан е по-добре се бъркаш.
93
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази е идеална за рекламно лице на ловно-рибарски магазин. Джуките са ѝ като на трофеен шаран :)
92
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен -- Тая е полицайка, негова приятелка, и съучастничка в престъпленията му използвала поста си да прикрива деянията му. Ти какъв си на тая да я защитаваш?
91
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съжалявам, но извършителят на тежкото престъпление не е тази жена, а онзи наркоман и многократен нарушител, седнал зад волата, утрепал от наглост и про с то тия две невинни жени и пратил в болница трети човек! Защо постоянно пишете и ни налагате информация за тази жена, която е просто един спътник в автомобила? Какво се надявате, че ще стане? Че сте с нещо интересни?Че ще отклоните внтиманието от там, където то трябва да бъде - към прес т ъпника! Ха стига толкоз ни занимавахте с глу Пости.
90
3
 
4
 
! Отговори
маминка преди 1 година
дитето симонка е невинна бе !
89
1
 
8
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 година
Забележка: В България, никога не е имало полиция;))) Само абревиатурата носи "полиция", в България имаме милиция! Не, народна, разбира се;))) Милицията е олигархичният силов орган на "бизнесмените" формиращи "политическият елит";)))
88
1
 
14
 
! Отговори
Закривай преди 1 година
Закривай тая умрела държава. По-бързо руснаците да ни сриват защото от тази демокрация държавата и народа е абсурден. Вместо дисплинарно уволнение и образуване на досъдебно производство за съучастие в престъпление те махат за 2 месеца тая... Затова никой не уважава тия униформени хрантутковци.