Кадиров със заплахи: Европейци, спасете своя генофонд, а не статуса на Зеленски

Правителствата в на Запад трябвало да се сменят
24 юли 2022 17:06, Нели Христова
225
Кадиров със заплахи: Европейци, спасете своя генофонд, а не статуса на Зеленски
Снимка: БГНЕС

Чеченският лидер Рамзан Кадиров заплаши Украйна, че Русия ще се окаже принудена да премине от специална операция към война с публикация в профила си в Telegram, предаде offnews.

"С изявленията и военната си подкрепа Европа преследва определена цел - да принуди Русия да премине от специална операция към пълномащабна война с използване на всички видове оръжия по цялата фронтова линия", заявява Кадиров.

За да избегнат "пълномащабна война", според ръководителя на Чечения, украинците трябва да "изхвърлят от страната цялото корумпирано ръководство, което не копае окопи, а само подтиква целия народ към героична смърт".

Кадиров също така многократно повтаря пропагандното послание, че "Западът унищожава украинците, изпращайки ги срещу танковете".

Според него рецептата за изход от кризата е да се смени властта не само в Киев, но и в европейските държави.

"Изход от кризата има и за Запада. ... Санкциите засегнаха не Русия, а Европа. Вече летят първите глави на министър-председатели. Европа ще въздъхне с облекчение, когато всички първи държавни глави бъдат сменени преди настъпването на студеното време. В противен случай Русия няма да може да отоплява всички с газ тази зима. Или по-скоро може, но няма да иска", пише чеченският лидер.

Според него "за да възтържествува справедливостта, трябва да се води борба за нея".

"Европейци, украинци, събудете се! Спасете своя генофонд, а не статуса на Зеленски", зове брадатият кавказец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
10
 
15
 
! Отговори
Стиви преди 1 година
Само не разбрах,защо трябва да четеме за едно селско момче,дълбоко неграмотно,откраднало дотациите на държавата си и стоящо под крилцето на Вова???
93
10
 
20
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Кадиров, гръмни се. Ще направиш услуга на всички около теб и на теб самия. Гладна кокошка просо сънува.
92
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кадира Да не е измислил автоматичен главорезен банциг .
91
10
 
13
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 година
До Анонимен " Унищожени из основи? Г'лупости са това, г'лупости на търкалета. Унищожен из остнови беше например град Ракка в Сирия, но от американски бомбардировки. По време на пика на боевете в края на август 2018, ООН излезе с изявление, критикуващо коалицията на САЩ за неприемливата цена, която цивилните на града плащат заради бомбардировките. Хуманитарна мисия на ООН, посетила града през април, заяви, че е шокирана от степента на разрушение, което надминава всичко, което сме виждали досега.
90
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Вече летят първите глави на министър-председатели." Стана ли ви ясно кой е сценаристът? Не, не е Тошко Йорданов. На него му заповядва Рамзан Кадъров! Аллаху Акбар! Така крещи този чеченски терорист!Който не харесва Кирил Петков - получава ислямския терорист Рамзан Кадъров, който крещи Аллаху Акбар! Скоро ще ни се налага да се обрязваме, сюнет по ислямски обичай!
89
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе Кадиров . Какво да пазим. Той генофонда много се измъстри.
88
11
 
14
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Прав е...
87
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Също като унищожените до основи градове в Сирия,Украйна и Чечения беше унищожена до основи от рашката армия,този рептил кадир е назначен от различните за президент на Чечения
86
12
 
11
 
! Отговори
Какъв геноцид, бе преди 1 година
Половината са руснаци. Даже украинския не го знаят.
85
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво им е "уникалното" на чеченците? Да са измислили нещо полезно, креативно...? Знаят само да убиват - това ли им е уникалното?
84
9
 
16
 
! Отговори
Махатма преди 1 година
Кадиров, майната му на нашия генофонд. Важното е твоят да изчезне.
83
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво всъщност казва Кадиров: Не пращайте оръжие на Украйна. Така ще се принудят да се предадат, което е по-добро за тях, макар че ще ги подложим на бавен геноцид. Иначе просто ще си гизбиваме като пилци.
82
17
 
18
 
! Отговори
Ахмаци преди 1 година
Русия не бърза. Тепърва ще видите кон боб яде ли...
81
7
 
12
 
! Отговори
Дааа! преди 1 година
Веднага всички европейски лидери да се махнат и да се заменят с чеченци ! Как не сме се сетили досега ?! Също така и всички автомобили да се сменят с мулета и катъри - все пак екологията е номер едно днес !
80
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Европа виновна, че Путин започна "специалната си операция" сега пак Европа ще е виновна, че Путин ще обяви в действителност, че това е война и ще направи пълна мобилизация. Е тогава ще види как се носи в Кремъл ***. Руснаците ще го самоубият.
79
12
 
15
 
! Отговори
Уникални преди 1 година
Бойци са чеченците.
78
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кадиров им каза това, което не искат да си признаят!
77
10
 
14
 
! Отговори
Дон преди 1 година
Чест и почитания.
76
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откраднаха американските комбайни от Украйна и ги закараха в Чечения. Но не могат да ги ползват защото са блокирани с GPS. Може и да ги оправят ако сменят чиповете но за целта трябва да откраднат перални. Брадат козел и предател? Аxмaк Сила!
75
12
 
9
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Кадирив е женчо.Ако ми бия два шамара ще се ***.