Шофьор лети със 120 км/ч в насрещното на "Хемус"

Нарушителят - мъж на 56 години от Разград
78
Шофьор лети със 120 км/ч в насрещното на "Хемус"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Шофьор кара със 120 км/ч в насрещното на магистрала "Хемус".

„Карахме със 120 км/ч и автомобилът ни изпревари, намаляваха на разклони, на влизане в населени места”, разказва Ценка Желева, която заедно със съпруга си неколкократно е сигнализирала 112 за опасното шофиране.

Първоначално те не виждали регистрационните номера на автомобила именно заради това увеличили скоростта, но колата непрекъснато ги изпреварвала.

"Информацията, подадена на 112 е била достатъчно изчерпателна. Установен е собственикът, който е посочил лицето, извършило нарушението. Той е на 56 години и е родом от Разград", заяви Петко Камбуров, началник на "Пътна полиция"  - Варна, пред Нова телевизия.

Той е обяснил, че е спрял в лентата за принудително спиране поради физиологични нужди, като на по-късен етап установил, че на мястото е забравил багаж с документи и парична сума. "Това е довело до безрасъдното поведение на водача", допълва Камбуров.

За подобно провинение зконът предвижда 1000 глоба и 3 месеца лишаване от право за управление на МПС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: магистралашофьорХемус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
18
 
! Отговори
МАЛИЙЙ преди 10 месеца
ЧЕ КОЙ ХОДИ ДА ПИКА С БАГАЖ И ПАРИЧНА СУМА В ТОРБИЧКА???? ЛЪЖАТ ВИ ЯКО
36
14
 
1
 
! Отговори
се преди 10 месеца
"Лети" със 120 ?? По вероятно е да е карал в резервната лента и за да не стане беля и да не го види някоя подобно на тази рaзкудкудякала се kuha лел/йка е бързал да се върне щот Пари и Документи ако оставиш така олеее лошо лошо.
35
0
 
1
 
! Отговори
холандски съдия преди 10 месеца
Споко! В демократична Холандия, забрана за шофиране 8 дни и 320 евро глоба е минимума. Кога ще ни стигнете?!
34
8
 
6
 
! Отговори
Цонка преди 10 месеца
Карахме със 120 км/ч и автомобилът ни изпревари, намаляваха на разклони, на влизане в населени места, разказва Ценка Желева, която заедно със съпруга си неколкократно е сигнализирала 112 за опасното шофиране." !!???!??!! ... Я пак... на Ценка Желева също ли е написан Акт за шофиране в насрещното?! Че и бая си е карала след "нарушителя", че и по телефона е имала време да се обажда заедно с любимия ;)
33
0
 
4
 
! Отговори
Ушев преди 10 месеца
Язе като го видох, викам на колегата добре че не е превишил максимално допустимата скорост на магистралата, че щеше да има ко праим ся.
32
1
 
7
 
! Отговори
Само да кажа преди 10 месеца
В САЩ за такова нарушение се лежи в затвора.В България как е,....не знам.Сега ще си проличи има ли закон,или НЕ.
31
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 29 И в Германия обръщалки има през 30-50 км. , но там хората знаят правилата и когато пропуснат отбивка изчакват следващата. Тука с 20 часа кормуване им дават книжки, а някой по-платежоспособни даже и на курс не са ходили. Калпава система на обучение и много корпуция при обучението и превенция, това е проблема.
30
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За подобно провинение зконът предвижда 1000 глоба и 3 месеца лишаване от право за управление на МПС.---Тоз зад волана не бива да го допуснат повече.
29
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ВСЪЩНОСТ СЛУЧАЯТ ДЕМОНСТРИРА ЕДИН НЕДОСТАТЪК НА ПРОЕКТИРАНЕТО И СТРОЕЖА НА МАГИСТРАЛИ - НЕВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ ОБЪРНЕ ДВИЖЕНИЕТО В ОБРАТНАТА ПОСОКА, КОЕТО МИ Е НАПРАВИЛО ВПЕЧАТЛЕНИЕ. НАПРИМЕР, АКО ПРОПУСНЕШ НУЖНОТО ОТКЛОНЕНИЕ, ОТЛИТАШ 50 КМ НАТАТЪК, А СЛЕД ТОВА 50 КМ НАЗАД ДО ОТКЛОНЕНИЕТО И ЗАТОВА СЕ Е СЛУЧВАЛО ВОДАЧИ, НЕПОЗНАВАЩИ МАГИСТРАЛАТА ДА ДОГОВАРЯТ СЪДЕЙСТВИЕ С ВОДЕЩ ГИ АВТОМОБИЛ, ЗА ДА НЕ ПРОПУСНАТ ОТКЛОНЕНИЕТО...
28
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"За подобни нарушения на закона, глобата трябва да е петцифрена и 2 години без книжка. " - Ама направо една торба със сладкини грамота да им дадем ...
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Заслужава да гонизблъскаш от пътя, да се обърне колата, да отидеш до нея, да го извлачиш изпод смачкания покрив и да го зариташ ....
26
1
 
8
 
! Отговори
ОСТАВКА РАДЕВ преди 10 месеца
По тая циганскa магистрала постоянно карат в насрещното. КАК МОЖЕ, МВР КЪДЕ Е?! ВСЕКИ МЕСЕЦ СЕ ЧУВА ПОНЕ ЗА ЕДИН ТАКЪВ СЛУЧАЙ. СИГУРНО ИМА МНОГО ПОВЕЧЕ
25
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Така: бях един от свидетелите, и не беше мъж, а жена зад волана. И не беше 120 км/ч , а малко повече. Явно се прикриваме сега, да не вземат на момата книжката.
24
8
 
14
 
! Отговори
ОПГ ИЗХОЖДАНЕ преди 10 месеца
Сигурно е бързал за протеста на ОПГ Изхождане. Нали е имало безплатни сандвичи.
23
0
 
26
 
! Отговори
Бай Хой преди 10 месеца
България е единствената държава, в която, както си караш спокойно в насрещното, някой т***панар може да те удари отзад!
22
1
 
8
 
! Отговори
силно загрижЕна преди 10 месеца
Ако го/я напъне ГОЛЯМА физиологична нужда, пак ли ще я извърши върху лентата за принудително спиране?!
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ДА ОПИТА СЪС 280 КМ/Ч.
20
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
По времето на лошия социализъм всички караха в насрещното но партията майка криеше това от страх да не станем за резил пред международната общност. Но накрая дойде 1989г и лъсна истината - 45 години цялата държава е карала в насрещното.
19
1
 
0
 
! Отговори
Ваййй преди 10 месеца
До вай, вай, ваййййй...Участака (3-4 км) след 4-я тунел е 90 км и там много често висят с камерка за разнообразие.
18
1
 
10
 
! Отговори
до Логика? - Няма преди 10 месеца
Много си недосетлив, има вариант 3)колата с наблюдателя се движи в правилната лента и гледа нарушителя от другата страна на мантинелата