БФС финтира феновете, те отвърнаха: Протестът ще е в Пловдив

Въпреки мача без публика, фенове около стадиона на Ботев ще има
Обновена: 6 ное 2023 19:00 | 6 ное 2023 18:45, Красимир Ангелов
47
БФС финтира феновете, те отвърнаха: Протестът ще е в Пловдив
Снимка: Lap.bg

Гневна реакция сред феновете на родните отбори предизвика фактът, че БФС премести мача на националния отбор срещу Унгария от София в Пловдив само седмица преди срещата. При това мачът на стадиона на Ботев ще се играе на закрити врати, без националният ни отбор да е наказан.

Още по темата
Причината са "сигнали за готвени масови безредици и сериозната опасност за обществения ред", съобщават от БФС, като с това се визира планираният протест срещу ръководството на централата по време на двубоя.

Опитът да бъдат финтирани феновете и техния протест обаче очевидно няма да дадат кой знае колко различен краен резултат. Феновете на водещите отбори, сред които Левски, ЦСКА, Ботев Пловдив, Локомотив Пловдив, Берое и Спартак Варна ще отидат край стадиона на Ботев и ще проведат своя протест около стадиона, въпреки че очевидно няма да могат да присъстват на двубоя. Очаква се потвърждението и от феновете на други отбори.

След унизителните загуби от Литва и Албания през октомври в социалните мрежи започна да се организира масов протест срещу ръководството на БФС, който да се състои на Националния стадион по време на мача с Унгария на 16 ноември. Тази среща ще бъде и дебют за новия национален селекционер Илиан Илиев.

Същевременно от няколко кръга феновете на повечето родни отбори публично протестират по стадионите и искат оставката на ръководството на БФС - дейсттвие, което носи на отборите им солидни глоби от страна на футболната централа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
11
 
! Отговори
Марко Петев преди 6 месеца
Колко още ще им търпим простащината на тези ,,герои"? Вижда се , че ги гони голям страх, но са си заслужили всички тези демонстрации. Играят по ръба и ...накрая ще паднат...
18
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Перукан е за скалпиране.
17
0
 
9
 
! Отговори
18 преди 6 месеца
Протеста онлайн не е забранен - 18 ГОДИНИ СТИГАТ!
16
0
 
6
 
! Отговори
18 преди 6 месеца
Дано да имам късмета моят коментар да е 18ти защото 18 ГОДИНИ СТИГАТ!
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ръководствата на отборите сами си го избират това ръководство. Ако догодина им писне да им налагат глоби за какво ли не тогава Боби ще е пътник. Така че момчета плакати до дупка. Нека глобяват.
14
1
 
4
 
! Отговори
всички преди 6 месеца
клоуни са гримирани. поздравявам Бобито с песента на сър Тодор Колев
13
1
 
20
 
! Отговори
Истината преди 6 месеца
УЕФА подкрепя Дон Перуци по всякакъв начин. Той им е в схемите още от времето на Платини - гласува винаги както му кажат, за да им минават корупционните схеми! И понеже е много доверен техен човек в схемите те го бранят с цената на очите си! УЕФА няма да застане срещу него лесно и това му дава крила на този. С две думи - корупмипарите се пазят здраво, за да не им лъснат схемите! Кашата в целия футбол е пълна и тотална!
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Жалка работа и тотално своеволие! Феновете вдигат плакат "Оставка" и им наказват отборите с по 5 хиляди лева. Целта е отборите да си натискат феновете да не протестират! Няма такава върховна наглост!
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
дон Перукан е напълнил слиповете, да не го обръснат нула номер
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Доколкото съм запознат ръководството на БФС е изборно а не назначено, така че е напълно обосновано гласът на футболните клубове и техните фенове да бъде чут. Всички солидни глоби от страна на футболната централа би трябвало да бъдат възстановени. Това че БФС ги е страх да чуят истината е друг въпрос.
9
0
 
25
 
! Отговори
оставки преди 6 месеца
Особено жалка работа! Това е върхът на перуканската безочливост - да се покриеш като мишок на цената да лишиш и без това балетния състав без подкрепата на публиката!
8
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
БФС ни казват, че като не ни харесва футбола няма да ни дават да го гледаме, това е решението. Те ще си го гледат и ще си шефстват завинаги, ние само ще плащаме народна пара. Ако футболистите имат чест няма да излезнат да играят, защото футбола е за феновете.
7
0
 
24
 
! Отговори
Влади преди 6 месеца
Големи подлеци са тия от БФС! Да лишиш от публика националния отбор от страх за собствените кожички! А пък мафията от УЕФА им се връзва на акъла. Феновете протестират не от добро, а защото е КРАЙНО ВРЕМЕ тези некадърни ръководители да бъдат изритани от ръководството на нашия футбол!
6
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Смятай до каква наглост е стигнал оня с неистинската коса. Наглост ! Да "накаже" хората, щото не му харесва да го хулят. А че има деца и други хора, които искат да гледат футбол, това не го интересува. Алчност пуста
5
2
 
16
 
! Отговори
Някой преди 6 месеца
Това само показва досегашното управление на БФС колко е захапало кокала и не иска да го пуска. Време е да се покажат като мъже както го направиха през 94-та и както тогава бяха поели отговорност да покажат какво могат така и сега да покажат че разбират за грешките си и могат отговорно да напуснат. Ако не разбират - тогава ние феновете ще им дадем да го разберат по много цивилизован начин. И да престанат да се оправдават защото състоянието на футбола ни е благодарение на тяхното ръководство!
4
0
 
21
 
! Отговори
Kiro преди 6 месеца
Позор
3
0
 
20
 
! Отговори
Аноним преди 6 месеца
Господина на снимката е за затвора.
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бе този още ли не го изритахте...за това и футбол няма в България!!!
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Този човек е гримиран!