Канадец отвори вратата на самолет преди излитане

От поведението му личало, че вероятно е халюционирал
10 фев 2024 10:29, Елка Василева
34
Канадец отвори вратата на самолет преди излитане
Снимка: архив, БГНЕС

Канадски турист отвори вратата на самолет на Тайландските авиолинии, точно когато машината се готвеше да излети от летище Чианг Май за столицата Банкок, съобщиха тайландската телевизия и местните власти, цитирани от Ройтерс.

"В самолета настана пълна суматоха", написа Ананя Тиангтае, фейсбук потребителка. "Ами ако бяхме на 30 000 м надморска височина? Какво щеше да стане тогава?"

Пътник отворил аварийния изход, което задействало надуваемата пързалка на самолета и той не могъл да излети, каза директорът на летището в Чианг Май Ронакорн Чалермсаенякорн.

Самолетът се върнал на терминала и пътниците слезли, след което техническите екипи направили проверка, каза той. Инцидентът попречил на още над десет полета да излетят от летището.

След техническата проверка самолетът получил разрешение да излети. Няма пострадали пасажери, нито членове на екипажа.

Пътникът по-късно беше показан в ареста на местен полицейски участък на кадри на тайванската телевизия, по данни на която той е канадски турист.

"Той призна, че е отворил вратата, а причината била, че го преследвали хора. От поведението му личи, че вероятно е халюционирал", каза пред тайландската телевизия адвокатът на нарушителя Джирават Ярнкятпакде.  
(БТА)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
8
 
! Отговори
Хо преди 3 месеца
Аматьор, не може да я отвори по време на полет.
7
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Ами ако бяхме на 30 000 м надморска височина?"===Футове, метри, все тая, а? Авторката с това име би трябвало да може да пресметне или поне да преведе правилно. Всичката ви е такава в тая "медия".
6
7
 
4
 
! Отговори
Хора пазете се преди 3 месеца
Назначават масово джипси в МВР Перник и Бобов дол положението е тотална катастрофа - репресии!
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Писна ми от всякакви *** и *** които непрекъснато медиите лансират. Света трябва да е за нормалните и адекватни хора, а не да пазим и защитаваме всеки възможен ***. Щом е отворил вратата на самолет трябва да се разреши законово да му помогнат да я използва без да носят наказателна отговорност. А на бас, че повече няма да се случва.
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Kaтo ce e kaчил в caмoлeтa e изтpeзнял и e paзбpaл, чe нa cнoщния зanoй ce e oжeнил зa тpaвecтит? Дpaмaтa c тaйлaнgckитe cнaxи...
3
10
 
10
 
! Отговори
Въпрос преди 3 месеца
Това ше да е от ваксинираното стадо :))))
2
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това да не е ракета, че ще е на 30 000м. Нещо в превода футове са станали метри. И успех с отварянето на вратата на 10 000м. Някой ял гъби, статията украсена все едно нещо чудно е станало.
1
9
 
22
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 3 месеца
Евроатлантици сър! Забавляват се!!!