Обвиниха Мис Силикон, гаранцията й е 5 хил. лева

В прокуратурата има и сигнал срещу нея за пътно хулиганство
Обновена: 13 фев 2024 15:03 | 13 фев 2024 15:03, Нели Христова
132
Обвиниха Мис Силикон, гаранцията й е 5 хил. лева
Снимка: Instagram

Обвинение, че е карала дрогирана с кокаин получи "Мис Силикон" Катрин Йорданова. Тя бе заловена вчера да шофира мерцедеса си под влиянието на наркотика.

След като прекара една нощ в ареста, Йорданова е освободена срещу гаранция от 5 000 лева. Ако бъде призната за виновна, тя може да получи до 3 години затвор, пишат от "24 часа".

Книжката й е отнета, а в прокуратурата има и сигнал срещу нея за пътно хулиганство заради клиповете, в които тя шофира с над 200 километра в час.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Диона не можа да се радва дълго на славата си.Засенчи я бързо по-млада парацалеса.
69
5
 
4
 
! Отговори
Ще споделя преди 3 месеца
Ще сподела какво ми идва наум. Дали тази гюрултия не е с цел да дискредитират някой баровец или политик, на когото тази малката е любовница? Сега вече всеки настоява да излезе на светло човекът, който й е дал колата и стикера. Имало е не един друг случай, при който филанкишията кара с над 200км/час, но ни съобщават това в два реда и после не се пише нищо по случая. Тук явно има и нещо друго, още някой е на прицел и го хващат на тясно като следят глynaвaтa му любовница.
68
0
 
14
 
! Отговори
Не протестирайте преди 3 месеца
заради това, че ни занимават цял ден с тази персона. Колкото повече шум се вдигне около този скандален случай, толкова по-вероятно е да изтече информация кой стои зад това невзрачно момиче и най-важното, какъв е стикерът, лепнат на колата. Фалшив ли е, как се е сдобила с него, ако е фалшив, а ако не е фалшив става още по-интересно.
67
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Малката освен Мис Силикон е известна и като Мис Кеш.Всички знаят че обича кеша и лукса.Малката обича да води луксозен начин на живот и не е за обикновен човек.Не е за всеки момичето.За нея Кеша е на първо място и затова и викат Мис Кеш.
66
0
 
13
 
! Отговори
До Анонимен 59 преди 3 месеца
Без значение е какво предлага. Почти всяка нормална жена ще ти предложи същото и дори ще се старае повече, ако те е харесала. В конкретния случай е важно друго - някое парвеню се е сдобило с пари или с власт и иска да се изфука с гадже. От негова гледна точка е много престижно да си любовник на някаква миска, без значение каква, важното е да е носителкана титлата "Мис". Нали затова някои гaньoвцu спонсорират конкурси за красота, за да бъде избрана за победителка някоя тяхна метреса?
65
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия всичките мис някаква си създадоха изкривен образ на българската жена. Една красива няма, всичките изкуственяк, че и т***пи. А по улиците срещаш и миловидни, и симпатични и естествено красиви българки.
64
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
КОЙ Е ДЕПУТАТА СОБСТВЕНИК НА КОЛАТА?
63
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Без uдuoтcкu надутата уста щеше да изглежда поносимо и дори би могла да бъде сравнена с по-хубавичките млади ромки. Вместо това сама е оформила лицето си като на комичен персонаж от някоя гротеска.
62
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Цял ден ли ще ни занимавате с тази мургавелка?Била безработна,но кара скъпа кола!?Кой е собственика?Или не е за показване?
61
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колата ако не се конфискува, трябва да се организира протест.
60
6
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 месеца
На ви демокрация, на ви евроценности, искахте тези да имат права, радвайте им се ;) !!!
59
0
 
13
 
! Отговори
мак преди 3 месеца
До До 51. Заради такива като съществото от снимката и явор всеки ... може да кара както си иска и да се позове, че "знаменитостите" се отървават леко, защо той да не може. Войната на пътя никога няма да свърши с такива закони.
58
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Егати рекламата на тая.Невзрачна и никаква.Само ми е интересно какво толкова предлага тази, че благодетеля и я обзавел с кола за 200 палки.
57
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Само преди няколко десетилетия черно-бяла снимка на тази с надпис - морално пропаднала - щеше да виси по стълбове, дървета и информационни табла. Само преди няколко века тази заедно с купчина съчки щеше да гори на клада, а днес е национален герой, вече втори ден я показват как наглее с просташкия си изказ и ypвенско излъчване по всички медии. Момичета от нейната класа заработват на околовръстното, но тази е безработна. Друсана, без колан, с телефон в ръце и превишена скорост прави муцунки.
56
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе ясно какво е правила момичето и защо е била в ареста.Че не е нейна колата също.Че е безработна също разбрахме ама едно нещо не стана ясно а именно на кой е колата.Пълно мълчание по тази тема.
55
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не е лошо да и направят една данъчна проверка, от къде има пари да поддържа висок стандарт и да кара такива луксозни автомобили? И по-важното какви данъци е платила ?
54
2
 
11
 
! Отговори
До 51 преди 3 месеца
Той и еврейчччето Явката Баххаров наруши условна присъда и то ДВА пъти ама не е в затвора нали??! Пуши си тревицата, кара си колицата, бие си женицата и му дреме на фаpa за закона!!!!
53
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не знам какво се възмущавате? Така или иначе ще я шият по всички дyпки. Тя е решила да я шият за кинти. И с тия кинти решава да ви покаже, че няма закони. И вие плачкате. Що бе?
52
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Каква гаранция за тоя па....рцал, бе? Директно за затвора са подобни бу....нища. Ама как не утрепят някое депутатско синче, та да се вземат в ръце най накрая сериозно със законите в България.
51
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Tpaвеститите са по-убави от тая. Защо изобщо се дъвчи "отпадъка" на България, други теми и интереси никой ли няма?