Обвиниха Мис Силикон, гаранцията й е 5 хил. лева

В прокуратурата има и сигнал срещу нея за пътно хулиганство
Обновена: 13 фев 2024 15:03 | 13 фев 2024 15:03, Нели Христова
132
Обвиниха Мис Силикон, гаранцията й е 5 хил. лева
Снимка: Instagram

Обвинение, че е карала дрогирана с кокаин получи "Мис Силикон" Катрин Йорданова. Тя бе заловена вчера да шофира мерцедеса си под влиянието на наркотика.

След като прекара една нощ в ареста, Йорданова е освободена срещу гаранция от 5 000 лева. Ако бъде призната за виновна, тя може да получи до 3 години затвор, пишат от "24 часа".

Книжката й е отнета, а в прокуратурата има и сигнал срещу нея за пътно хулиганство заради клиповете, в които тя шофира с над 200 километра в час.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
3
 
2
 
! Отговори
Тая гат преди 3 месеца
Яко инфлуенсва, браво на нея последвайте я незабавно
89
0
 
8
 
! Отговори
Абе преди 3 месеца
Къде са й последователите сега, следват ли я до ареста и после до тях като я пуснат?!?!? Хайде сега й лайквайте сторитата и коментирайте под постовете й.... Вие не сте човеци, вие сте последователи, бъдете горди че следвате такива животинки, поддържавайте им, бъдете като тях.... Нямам думи
88
0
 
0
 
! Отговори
Лукчо преди 3 месеца
Габ,какво се пърдахули?
87
0
 
4
 
! Отговори
до 84 преди 3 месеца
"Мъдрият се учи от грешките на другите, умният от собствените си, а глу_пакът не се учи." Според теб Габи ще научи ли нещо от коментарите ти? ... :) ... Като чета нейния и си мисля, че въпросът ми е риторичен... :)
86
0
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 3 месеца
Колежката Габи нещо се впрегна,че не уважаваме музикантите на духови инструменти.Така е ,Габи,професията не е от престижните.
85
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Лукчо - Виж я после по новините и си помисли пак хахаха На снимката да, но ако я видиш без филтри и грим не вярвам да напишеш подобен коментар.
84
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
от 84 : И точно това се случи с нашата хубавица. Първият път, когато Диана Русинова я постна я повикаха в полицията, и тя изнагля че на клипа не се вижда кой кара, и я пуснаха. Всичко щеше да завърши мирно и тихо, ако не беше решила да дразни и почна да качва клипове всеки ден, за да демонстрира че е недосегаема..... и направи грешка като стикера попадна в кадър. Тогава "Заможният мъж с влияние" му писна и я "уши" с обвинение за кокаин. Защото започва да му създава проблеми и взе мерки.
83
0
 
21
 
! Отговори
4354345 преди 3 месеца
Ромка ли е?
82
0
 
21
 
! Отговори
До Габи преди 3 месеца
Ще ти кажа как стават нещата като човек, който ги знае от първа ръка. Когато една долнопробна к-ва попадне на заможен мъж с влияние, тя се взима на сериозно и почва да се мисли за елитна к-ва. Почва да си мисли че всичко и е позволено, накрая прекалява, качва му се на главата и следват шамарите, взима и колата и квартирата, спира и джобните и я сменя с друга. И така процеса се повтаря до безкрайност. Схвана ли?
81
0
 
16
 
! Отговори
баси преди 3 месеца
Ако бъде призната за виновна,,,,,,, не бе , не е виновна , извинете и се :)
80
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
50 000 трябваше да е поне
79
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Габи - Споко Габи, видяхме я когато излезе от ареста. Нито е умна, нито особено красива. На снимките става, но на живо няма филтри, а след ареста няма грим и истината лъсва. А това, че парите й са от Инстаграм говори много лошо за феновете й. Щом харесват подобни неща, значи са по-зле и от самата Катрин. А иначе няма как да завиждам на човек, чиято мечта е да изглежда като се_кс кукла. За кое точно да й завиждам? За парите ли? Имам си! Хайде завиждам за това, че си е постигнала мечтата... :)
78
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
5000 лв и да и спу-кат силикона!
77
0
 
19
 
! Отговори
мак преди 3 месеца
До Габи. 1. Не си оригинална. 2. Нарочно дразниш. 3. Не ти пожелавам да срещнеш въпросното същество на пътя си. 4. За какво да й завиждаме, за дж.уки ли?
76
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Грима прави чудеса.На клиповете е с един тон грим и мис Силикон изглежда добре,ама след ареста се криеше под одеало за да не и виждат лицето без грим.Е то успя да се види че без тоновете грим е малко казано грозничка и с пъпки.Така че грима върши чудеса.
75
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не се кахърете, чичко Паричко сигурно вече е платил гаранцията и Катето още довечера може да яхне друг автомобил и да посне още някое атрактивно клипче.
74
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Габи -Че на тая за какво да и завиждаш, за съмнитгелната слава ли?
73
0
 
16
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 месеца
Докъде стигнахме?! И по-зле ще става! Това е модел на подражание за подрастващите, а и не само....народът се *** в БГ, хората видяха за толкова години, че с честен труд влизаш в ролята на *** и работещ беден и масово се преквалифицираха и специализират за ей като това момиченце помислило се за кралицата на Англия, а момчета и мъже масово мутреят, защото така е вървежно. Който излъже, открадне е тарикат и голям играч, а другите - те са баламурници,не слуачайно над 3 милиона се евакуираха
72
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Габи : а какво да кажем ние с две годишните таратайки? Ако "момичето" имаше акъл щеше да държи волана. Аман от пробити к-ви.
71
41
 
2
 
! Отговори
Габи преди 3 месеца
Завистливи дъpти пъpдyxaли , парите на Катрин са от Инстаграм момичето има акъл и е напориста и затва има пари а вие ще си останете с мухлясалите панелки и 30 годишни таратайки и ще завиждате