Дебора поиска обезщетение от 200 хил. лева от насилника си

Магистратите обаче отказаха да разгледат искат й
14 фев 2024 17:15, Нели Христова
36
Дебора поиска обезщетение от 200 хил. лева от насилника си
Снимка: БГНЕС

Дебора Михайлова е поискала 200 000 лв. като обезщетение за нанесените травми с макетен нож от 26-годишния Георги Георгиев. Магистратите обаче са ѝ отказали да разгледат гражданския иск в хода на съдебния процес, защото ще го утежнят.

Това обясни Валентин Димитров -  един от адвокатите на старозагореца, тъй като процесът тече при закрити врати, пишат от "24 часа".

"Поискахме и изменение на мярката му за неотклонение в домашен арест", заяви защитникът. Той и колегата му Петко Кънев са настояли и за връщане на делото в досъдебна фаза за отстраняване на допуснати нарушения.

"Те са свързани с обстоятелствената част на обвинителния акт и твърдените от прокуратурата закани за убийство", допълни Димитров. Според него тази част от обвинението не е описана добре и става въпрос за комуникация между Георгиев и Михайлова, която е извадена от контекста.

Случаят на Дебора стана известен, след като през лятото момичето получи 400 шева при операция. Според прокуратурата Георги я пребил и нарязал с макетен нож. Другите обвинения срещу него са за принуда - защото отрязал косата на Михайлова против волята ѝ, и за закана за убийство.

Предстои съдът да се произнесе по всички искания на защитата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
10
 
33
 
! Отговори
Хюго Бос преди 2 месеца
не разбрах къде беше нарязана. нали беше обезобразена по лицето, а пластичен хирург щеше да й прави операции безплатно? Не е спирала да прави видеа и да се показва по телевизията от първия ден. Къде е обезобразеното лице? Мисирките пак не знаят кое е новина и кое не.
8
5
 
18
 
! Отговори
Аз съм z преди 2 месеца
Чувам , че било голямо унижение младите фолк точилки да излизат с бедни момчета . Та каквото повикало , това се обадило . Сетих се и за едно момиченце на име Марийка Гиздева ..... Ниската култура води само до тук ! Ескизара е фатален град ...
7
3
 
9
 
! Отговори
Пак луд полицай преди 2 месеца
Първо в БЛИЦ! Адът се стовари върху столичното ченге, тръгнало да корми хора в курорт
6
6
 
18
 
! Отговори
Аслан преди 2 месеца
Таз да се събере с онази силиконката дето я хванаха , перфектни к*******ни ша бъдат, напрао най добри приятелки ша са си
5
3
 
30
 
! Отговори
До 1 преди 2 месеца
Имаше рани по бедрата, но цялата работа е безобразно изопачена и раздута.
4
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Миcupkите заслужават да бъдат осъдени, като лепят етикети без присъди и доказателства. Дори не се опитват да крият субективизма си по полов и политически признак.
3
8
 
17
 
! Отговори
33 г, с вишу, безраб преди 2 месеца
аз съм жертва на демокрацията, дайте някой милион-два
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
а и лекаря дето й даде лека телесна що не съди за кинти, утре и всеки дето не й вярва да съди :)))
1
18
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
а носа й що не е счупен ? а 400те шева де са :)))