Адвокатът на Нотариуса: Не знам кое стои в основата на убийството му

Велимир Атанасов отрича обвиненията на гръцките бизнесмени
Обновена: 15 фев 2024 22:50 | 15 фев 2024 22:37, Нели Христова
48

Адвокатът на Мартин Божанов – Нотариуса - Велимир Атанасов отговори на обвиненията, отправени в медийното пространство от двама гръцки бизнесмени. Те твърдят, че са били изнудвани и преследвани от група с участието на Атанасов. Той представи версията си пред Bulgaria ON AIR. С него разговаря Теодора Георгиева.

Лъжа, тормоз, рекет – са част от обвиненията отправени към Нотариуса и неговия адвокат Велимир Атанасов. Пред заяви пред репортера на Новините ON AIR Теодора Георгиева защитникът заяви, че е бил съдружник с Нотариуса в рамките на три години до 2018, но след това е бил само адвокат по делата за прекратяване на брака на Божанов със съпругата му и уреждане на имуществените им отношения.

"Били сме съдружници в три фирми, които са изцяло по повод отношенията с една банка, в периода 2015-2018 година. Даже 2018 те са съвсем откъслечни", заяви Атанасов.

Атанасов определи казаното от Анастасиос Дикос и Йоаким Каламарис като абсолютна лъжа.

"Как си го обяснявам – много просто - прочели са ми името по повод всичкия шум, който се вдигна с делото в Луковит и съдия Цариградска, решили са да се възползват от ситуацията. Смея да твърдя, че те не са изрядната страна. Виждал съм Дикос на очна ставка. Каламарис мисля не съм го виждал освен ако не е идвал в съда, а Дикос съм го виждал и в съда, никога някъде другаде не съм го виждал", категоричен е Велимир Атанасов.

А по повод обвиненията на гръцкия бизнесмен Йоаким Каламарис, че Атанасов и вече отстранената като административен ръководител на Софийската районна прокуратура Невена Зартова са имали любовни отношения, адвокатът заяви, че става дума само за "едно старо приятелство".

"Ако се тръгне по техните твърдения къде с кого съм живял на какви хотели сме били - това са фактите, които ще докажат, че те лъжат", заяви защитникът.

Велимир Атанасов добави, че няма отговор на въпроса кое е в основата на убийството на Нотариуса, нито кой стои зад него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
20
 
! Отговори
Пробитите Служби преди 2 месеца
Убиха Нотариуса за да прикрият следите си.
17
1
 
9
 
! Отговори
Няма пожалка държава преди 2 месеца
От България управлявана от Импотентни хомосексуалисти проруски фат маци с под 2 грама мозък.
16
2
 
8
 
! Отговори
Русняци и БеГеСлужби преди 2 месеца
Направиха диверсия срещу България и взривиха военните складове на Гебрев
15
2
 
4
 
! Отговори
Службите пуснаха преди 2 месеца
Техният руски любовник Гареб Мишин
14
0
 
11
 
! Отговори
Инвеститори преди 2 месеца
България е Рай за инвестиране.Питайге доволните гръцки бизнесмени.
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Чист като сълзица е този адвокат, а умрелия Нотариус е черен като катран.
12
0
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
Нотариуса вече няма нужда от адвокат,а от поп за панихидите.
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всичките са от едно котило, пардон, схема. Но на адвоката има някакъв шанс да му пръснат дупенцето в скоро време, колкото и да е хитър.
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Надушили са се! Много вероятно е да е виждал Дикос в съда и на очна ставка. Ясно е, че чужденецът ще е на скамейката, а не изнудващият.
9
4
 
2
 
! Отговори
Чарли Чапл Булгар преди 2 месеца
А бе този "Нотариус" си е бил един любовчия,три или четири пъти се е женил.Оправил е някоя яка кака с гадже с навици на психопат е най-вероятното след като е застрелян извън оградата от два метра.Два метра и първия път не е уцелил?Стрелецът е бил бесен и без опит с оръжие,но смятащ гаджето си за своя собственост.Адвокатът му едва ли ще знае къде го е топил и не изглеждя никяк притеснен,че далавера е причината.
8
0
 
12
 
! Отговори
Терор над народа преди 2 месеца
Киолко са мазни , нагли тези подобия на хора . Тоя е рекетьор част от ОПГ в която учстват шефката на софийския НАП, шефкатана прокоратурата в районния съд в София, служители от КПКОМПИ, ДАНС и сигурно по нависоко също има хора в сянка. Фактически са превзели държавата и реалната власт над хората е в ръцете на едно софийско ОПГ съставено от тия ,които трябва да пазаят държавата. Веднага изванредно положение за 168 часа и затвор и конфискация !!!
7
0
 
15
 
! Отговори
Коджакафалията преди 2 месеца
Този не му е само адвокат , но и дясна рака . Ъчаствал е активно в рекета, а любовницата му е шефка на прокорорите в районния софийски съд. Ако имах власт щеше да пропее след една седмица дискотека в ареста...
6
1
 
7
 
! Отговори
С БКП напред преди 2 месеца
Кой го уби, ами някой престъпник като Нотариуса.
5
4
 
3
 
! Отговори
Истината преди 2 месеца
Още първия път е излъгал познатите от службите, че няма нищо общо след това е въпрос на време. Този отговор трябва да запълни незнанието, Ви.
4
3
 
5
 
! Отговори
Тъпите страдат! преди 2 месеца
Той ако знаеше, много бързо ще се срещне с клиента си.
3
3
 
9
 
! Отговори
ЧИЧОПЕЙ преди 2 месеца
Дали е челастpил Нотариусшата?
2
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Той е измамил толкова много хора че няма как да знае на кой му е кипнало
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ти ли не знаеееш?