ВУЗФ с две награди за новаторски подход във висшето образование

Бизнес университетът получи два приза от класацията "Новатори в образованието" 2017
13 ное 2017 12:15,
1
ВУЗФ с две награди за новаторски подход във висшето образование
Снимка: ВУЗФ

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) бе отличено като един от новаторите в образователната сфера в България. Бизнес университетът получи две награди от тазгодишното издание на класацията "Новатори в образованието" 2017. Тя се организира от ERP Аcademy и представя личности, проекти и иниациативи, които променят представата ни за образование, създават нови възможности за усвояване на знания и правят ученето по-достъпно и стойностно за повече хора и имат най-голям принос към въвеждането на нови обучителни методи и технологични решения.

В тазгодишното издание участваха над 50 иновативни проекта в сферата на образованието, като най-добрите от тях бяха отличени в 5 категории  - "Деца", "Училища", "Обучения", "Университети" и "Благотворителност".
 
В категорията за университети ВУЗФ спечели второ място за новаторски методи в преподаването, като на трето място по иновативност в същата категория журито постави една от магистърските програми на университета - "Мениджмънт на процеси, проекти и човешки ресурси в ИТ индустрията".

Това е поредното признание за новаторски образователен подход, което ВУЗФ получава. През 2016 година бизнес университетът спечели приз и в годишните награди на Българската асоциация за управление на хора за най-добър проект за интегриране на образованието в бизнес. До края на годината ВУЗФ предстои да поднови и британската си акредитация BAC, която е международно признание, че дадено висше учебно заведение предлага висококачествено образование и съвременни методи за преподаване.

Ето и класация с всички новатори в образованието за 2017 г.:

Категория "Деца":

1. Стамена Христова, Learning English is Fun!
2. Кубче "Трансформърс" – Виолета Панайотова и Катя Ганчева
3. Петя Данева, "Академия на знанието” във Варна

Категория "Училища":

1. Daskal.eu
2. Голямото приключение "ОТ МЕН ЗАВИСИ” и Емилиян Кадийски – Враца Софтуер Общество
3. Станимира Христова – "Местенцето” и "Игрици.БГ”

Категория "Университети":

1. Проект NEWTT – "Нов път за нови таланти в образованието”, проект на Фондация "Заедно в час", Министерство на образованието и науката и Пловдивски университет "Паисий Хилендарски”
2. Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ)
3. Магистърска програма "Мениджмънт на процеси, проекти и човешки ресурси в ИТ индустрията"

Категория "Обучения":
1. СофтУни
2. Дарин Маджаров, Уча.се
3. Университет за деца и Академия Телерик

Категория "Благотворителност":
1. Хакатон – Бургас
2. Благотворителна инициатива "Бъдители"
3. LoveGuide


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари