В клас или пред компютъра - зависи от ваксинацията

Целта е 70% имунизирани учители до септември
63
В клас или пред компютъра - зависи от ваксинацията
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Служебният просветен министър Николай Денков се надява да не се стига до дистанционен старт на учебната година.

„Нашата препоръка е за максимално присъствено обучение”, каза той пред Нова телевизия.

Според него интересът към ваксините срещу COVID-19 сред учителите е голям.

От министерството ще публикуват в сайта си въпросите, които най-често се задават учителите за ваксините, както и отговорите на специалистите.

„Във Варна около 500 учители поискаха пункт за тях, за да се ваксинират”, обясни министър Денков.

Според него ваксинацията сред преподавателите до септември трябва да достигне минимум 70%.

„Надявам се, че учителите ще разберат, че това е важно за тях, за техния живот”, каза Денков.


 


63
Още по темата: училищеВаксиниучители
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
2
 
! Отговори
А преболедувалите? преди 1 месец
Зависи и от процента преболедували! Пребройте и тях, техният имунитет с какво е по-лош от този на ваксинираните? Като направите проучване колко са преболедували и като се знае процентът ваксинирани, тогава може да предлагате мерки.
59
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До СтойчоАбе ти нали като се ваксинираш, ще си защитен? Защо те е старх от неваксинираните? Да не би те е сърах да не се заразиш? Ако ще се ваксинираш, а след това ще можеш да се заразиш, за какво се ваксинираш? Явно не си много умен.
58
7
 
3
 
! Отговори
До Стойчо преди 1 месец
Не Стойчо, няма да ида, защото Ковид отделението ще бъде пълно с антиваксъри, които сами са си избрали да не се ваксинират. От месеци същите ми пожелават да пукна заради ваксината.
57
4
 
3
 
! Отговори
Атеисти преди 1 месец
Заради страх от ваксината вярващи станахте.
56
1
 
15
 
! Отговори
Даскалите преди 1 месец
Няма да си дадат десницата,да знаете!!! Както пробвахте с лекарите! По-добре да ям хляб и сол,но няма да вървя по плана на дявола,това е!!! Четете Библията и Откровение 13! Там пише истини коѝто може би се случват сега?! Всеки да мисли...... и. Преценява много добре! Веднъж си продава душа на дявола!
55
0
 
5
 
! Отговори
Що не предложите преди 1 месец
Да почнете от парламента,и всички други институциѝ свързани с властта?! Ама и там ще ни излъжете с витаминчета , ааа не,с тези коѝто сте приготвили за обикновения човечец,живеещ обикновено и едва свързващ краѝщата,пак заради вас.. и се сещам за една мисъл на един човек: Ада на бедните създава Рая на богатите! Може би е така ?!! Това е голяяяяям грях ,да знаете вие репресори,да притискате и без това изстрадалия човек с уж доброволни боцки! Но...Бог гледа и накрая ще има ВЪЗМЕЗДИЕ !!!
54
0
 
13
 
! Отговори
123456 преди 1 месец
Нали измислихте някакви кодове, цветове, при които ще затваряте градини и училища. А сега извъртате нещата - да са се ваксинирали учителите. Ми след тях ще искате и родителите на децата, а накрая и децата. Това с "даскалите" няма да стане, както и с лекарите не стана! Със сервитьорите и готвачите, по морето, също не стана. Просто това изнудване тук НЕ СТАВА!А за кодовете - а, да, вие си ги нагласите както ви е угодно.
53
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази власт, която държи пенсионери да изнемогват с 200 лв на месец по селата и да умират от глад, която закри фонда за лечение на деца в чужбина, която убива хората с горенето на ***, изведнъж се е загрижила за нас да не умрем от Ковид!Всеки средно интелигентен човек ще види нещо гнило. Но не и ваксърите. Те няма интелект.
52
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С медиците ударихте на камък, сега пък учителите започнахте. С кого ли ще е следващият ви опит?
51
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
бодете яко даскалската ***, без туй всеки дето не става за нищо се цани даскал. ЗАТРЕТВАЙТЕ ги направо
50
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Моля, правете разлика между "антиваксър" и "антиКовидваксър".
49
0
 
2
 
! Отговори
До48 преди 1 месец
Подмандатна територия сме, такава е връзката.
48
8
 
4
 
! Отговори
Ваксиниран преди 1 месец
Всички ще умрем някой ден, но не и сега, не и от ковид, с мъчително и дълго задушаване, тромби в мозъка и белия дроб. НЕ! Изборът е твой!
47
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ваксинацията не пази а се заразява пак и вируса мутира. Най-добре е как да се пази да не се зарази.
46
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
България е твърдо на последно място в Европа по ваксинация. На последно място по Брутен Вътрешен Продукт на глава от населението. На последно място по жизнен стандарт. На едно от последните места на стандартния образователен изпит PISA за определяне на функионалната грамотност. Да виждате връзката?
45
7
 
13
 
! Отговори
Шопо преди 1 месец
Абе евреите трябва да печелят от ваксини
44
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Британски учени успешно доказаха, че противниците на ваксинирането са хора с крайно ниска интелигентност"Ако подобен довод те провокира да се ваксинираш, доказваш че си от тези с крайно-ниската интелигентност.
43
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 1"Британски учени успешно доказаха, че противниците на ваксинирането са хора с крайно ниска интелигентност"...Учените от Магадан са на същото мнение.
42
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вкъщи може и да не е пред компютъра. Както са студентите има 5 предмета за срока и чете по тях и после се явява 1 час само на сесията за предмета. Много по-добре се учи оътколко ако се бута 6 месеца в претъпкани класни стаи или зали и накрая пак часни уроци.
41
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-тежки поражения от пЛандемията ще понесат подрастващите.В образованието на децата целенасочено беше отворена дупка, която няма запълване.