Български учители твърдо вярват, че ваксинират ли се, ще се разболеят

31% от учителите в цялата страна са ваксинирани, каза Асен Александров
12 авг 2021 09:00, Ния Христова
538
Български учители твърдо вярват, че ваксинират ли се, ще се разболеят
Снимка: БГНЕС
"31% от учителите у нас са ваксинирани, което е доста повече от средното за страната. В столичното 51 СУ са ваксинирани 35% от преподавателите, а над 30% от тях са прекарали COVID-19." 
 
Това каза пред bTV Асен Александров, председател на Сдружението на директорите в средното образование и директор на 51 СУ в София. 
 
"Някои колеги твърдо вярват, че, ако се ваксинират, ще се разболеят. Много е трудно да се убеждава",  каза още той.
Още по темата
 
Александров допълни, че около 80-90% от учителите предпочитат присъствената форма на обучение.
 
Според него родителите също имат резерви относно дистанционното обучение.
 
"Очаква се в началото на септември след разговори между МОН и МЗ да е ясно как ще започне учебната година", обясни Александров. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


538
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
17
 
8
 
! Отговори
Исти преди 2 години
В ядрото на антиваксърите са различни религиозни секти, които спекулират със ситуацията и плашат народа с небивалици
53
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тяхно право е да откажат доброволната ваксина, че онзи се изказва "Много е трудно да се убеждава", на доброволна ваксина убеждението е агитиране а не е убеждаване
52
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ваксинит щели да ги разболеят - а га си бъркат по дупките с отровните полиетиленови вивратори не реват
51
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 25 ; Остави Израел и Англия, знаеш ли как е в Исландия където са ваксинирани 97% . Пълна катастрофа....проверето го в нета, защото няма как да ви дам линк. Ето ти линк, защото има как. https://worldometers.info/coronavirus/country/iceland/В Исладния е пълна катастрофа, там имат 30 умрели, като за последно е умрял човек на 26 май. Смъртност 0.39%, не ги знам как се справят. От последните им 2000 случая, това е от както са ваксинирани, нямат починал човек, хм интересно.
50
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
образонието ни е зле защото 70 процента са неваксинирани и вярват в чипове
49
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
това са пълни лъжи, ваксинацията е абсолютно безопасна. а смятай за какви учители некомпетентни става дума - такива ви растат и децата. българия е зле заради хората
48
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, ами това учудва ли някого? За учители имат тези, които изкарват 3ки на изпитите и е ги приемат нищо друго. В последните 30 години нивото сред учителите е безкрайно ниско - който не става за нищо друго, става учител. Най-нормалното Нещо е тези хора да вярват, че ваксината ще ги разболее или ще им пораснат рога, например.
47
5
 
4
 
! Отговори
Ще повторя: преди 2 години
Че на някой хора много им знае устата. Практика е фамията Сакскобурготски и това което те представляват - колониално нацистка власт, когато се появят в България и някой им даде лостове за власт да устройват зверства и кланета на цивилно население и интелектуалци! А Симеон 2 е надскочил предшествениците си! Многократно! Айде сега приказвай кво искаш против мен!
46
2
 
1
 
! Отговори
Майна до 47 преди 2 години
Много ЛЪЖИ ръсиш. Всичко може да се провери!
45
8
 
19
 
! Отговори
БОЦИ-БОЦ преди 2 години
Примерно вижте Израел, вижте данните за новозаразени непосредствено след началото на ваксинирането през декември - скочиха над десет пъти новозаразените. За месеци. А вижте ги и сега - полза нямаше.
44
11
 
26
 
! Отговори
а преди 2 години
Действително си е за страх...много познати след ваксинацията изобщо не се чувстват добре и това вече месеци продължава....Това е геноцид!
43
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега рабирам защо образованието ни е с поне 30 процента хипер мега ултра зле
42
1
 
7
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Тролета, само глупости пишете. Много.
41
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Смешно ми е Ъъ, извинявай, кога стана проблем да си "обменяш въздух" в една стая с други хора?!? Вие троловете съвсем не мислите като пишете!
40
13
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Можете точно да прочетете какво става в Израел и Англия - болниците свободни, починали малко, почти колкото у нас, но ние пък нямаме толкова заразени. Правете разлика между заразени, болни, леко болни, безсимптомни пр. Аз лично познавам и болни, и ваксинирани , че и познавах и починали. Всички от последните бяха неваксинирани.
39
3
 
24
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
Прочетете отрицателното мнение относно масовата ваксинация на Откривателя на иРнк ваксините д- р Робърт Малоун в Актуално. Моето е същото и отдавна го пиша. Но или управниците на света са без грам мозък, или го правят нарочно!!! Мисля, че е Второто!
38
1
 
10
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До 30 Че ти колко пъти си се ваксинирал, че знаеш как действа ?Или си били чувал? На всичкото отгоре и акъл ръсиш! Айде намали малко темпото!
37
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имат очи да видят какво става в Израел и Англия. Така е имаме очи, става това, че хората излязоха от кризата. Англия дори отвориха дискотеките по време на най-големия пик това лято, защото хората карат настинка и няма никой в болниците с Ковид. Стана това, че България, в най-лекия момент, лятото има повече хора в болница и в интензивно отделение с Ковид от Израел и Англия в средата на вълната. Стана така, че в 67 млн. UK *** ден имат умряли колкото 6,7 млн. България, това стана.
36
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такива са бг " учителите" вярват в магии, вампири, в Бкп и комунизма, вярват че Русия " никога" не е губела война хахах, такива тикви " учат" децата ни, нищо чудно че са такива и резултатите- плачевно средно и висше " образование"... Във Видин има зам.директор на гимназия- чалга свирач с незнаен образователен ценз и определено без педагогика, но това е родната ни Бг
35
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 25 ; Остави Израел и Англия, знаеш ли как е в Исландия където са ваксинирани 97% . Пълна катастрофа....проверето го в нета, защото няма как да ви дам линк