Отново насилие между деца: Бой между осмокласнички в Перник

Спорът е бил заради момче
20 дек 2021 09:05, Петя Славова
161
Отново насилие между деца: Бой между осмокласнички в Перник
Снимка: кадър, БНТ

Нов случай на агресия между деца. Случаят е от училище в Перник. Три ученички нападат своя връстничка в двора на учебното заведението. Докато една от осмокласничките скубе и удря с шамари момичето, другите две от нападателките правят видео с агресията, станала в 6-то училище "Св. Св. Кирил и Методий".

Оказва се, че причината за сбиването е спор за момче.

"Дъщеря ми ми разказа, че са я извикали и причакали три девойки, които са я били. Друга група деца са снимали това. Спорът тръгнал от това, че моята дъщеря е писала на гаджето на друго момиче, което се е случило през летните месеци. Те сега са решили да се саморазправят с нея. На видеото се вижда как децата си показват ръцете с кръвта на дъщеря ми по тях", разказа пред БНТ Людмила Михалкова, майка на пострадалото дете.

Жената не може да повярва как може да има такава агресия при невръстни деца. В момента пострадалото дете е в добро състояние. В петък е махнат конеца от главата й.

С момичето работи училищен психолог, то е в добро физическо състояние.

Според директорката на училището, две от децата са ученици на училището и самата тя не е могла да ги опознае, тъй като много бързо децата са преминали в дистанционно обучение. Самата побойничка дори още се води на такова обучение, тъй като родителите й не са подписали декларация, с която се съгласяват да се правят тестове на детето им. "Разбрах, че проблемът е започнал през лятото и това не е първият побой, а само последният, който ние хванахме. Били са детето и в центъра на града. И аз не мога да си обясня тази ярост в 13-14-годишни деца".

Пострадалото момиче е намерено от учител. Извикани са полицията, детска педагогическа стая, родителите. Детето, което е нанесло побоя вече е преместено в друго училище.

Майката на пострадалото дете ще си търси правата и ще заведе дело срещу трите момичета, които са били дъщеря й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
3
 
! Отговори
ХХХ преди 2 години
Ахаххахха ,малки курвички !
138
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не деца, а животни п-р-о-с-т-и си отглеждат, скъпи съвременни родители! Казват, че крушата не пада по-далеч от дървото.
137
0
 
2
 
! Отговори
Фистинг преди 2 години
Подрастващо поколение пръдли!
136
0
 
0
 
! Отговори
Дочо преди 2 години
Насилието винаги поражда насилие! Не бойно самбо или Вин Чун, а Кемпо или Виет Во Дао да учат, все ще се намети кой да ги застреля в лице или в груб. Нашчи децата си да обичат, не да мразят, защото с омраза не се гради щастие и любов!
135
0
 
7
 
! Отговори
Перник преди 2 години
Като чуеш Перник и се чудиш защо има хора дето живеят там.
134
0
 
4
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 2 години
Бой на винкели срещу лопати. Колко от тия са още "честни"....и колко са перфорираните
133
0
 
4
 
! Отговори
Нагонена преди 2 години
До До 124Нагонът почва от 5-6 клас. Не помниш ли?
132
3
 
1
 
! Отговори
Дрът Пърч преди 2 години
ами *** им се. 13-14 години - нормално. Навремето какво правихме на 14 ехееее.... НО чак пък да се бием за това - не. Принципа беше - да се редуваме, не да се ревнуваме. Ама явно част от днешната младеж не ги разбира още тез работи.........
131
4
 
7
 
! Отговори
нн преди 2 години
13-14 годишни деца. Какви деца? Хората се променят и на тази възраст вече не са деца, а почти здрели индивиди. А, станалото е следствие от тази промяна. Време е обществото да разбере, че децата узряват по-рано и да промени отношението си по въпроса.
130
4
 
3
 
! Отговори
Моментатор преди 2 години
Аз бих спукал от бой бащите на нападателките. Ще ги оставя без зъби и начупени крайници и извадени рамене. Ще се възстановяват година и ше ядат със сламка и ше носят памперси. Затуй моите деца учат бойно самбо и крав мага. Това лято ги пращам на курс в Израел за 2 месеца.
129
0
 
9
 
! Отговори
До 124 преди 2 години
Какъв нагон при осмокласнички и желание за продължение на рода ? Всичко е завист и злоба.
128
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Все се чудя защо родителите и близките на потърпевшите деца търпят побойниците...Прочетохте ли, снимали са си кръвта по ръцете, не са дори за педагогическа стая, а за психиатрия такива момичета, ужас.
127
0
 
3
 
! Отговори
В. до 101 преди 2 години
Евала, права си, но човек го осъзнава много късно. Трудно се прочиства миналото.Колко невежи са хората. И какво като е писала.Човек е свободен.Нищо и никой не може да го ограничава освен неговите действия които могат да бъдат лоши така си създава лоша карма и плаща. АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ МОЖЕ ДА ИЗБЯГА ОТ КАРМАТА СИ СЕ ЛЪЖЕ! В ЛЮБОВТА НЯМА завист злоба ревност граници. Но няма койда им го обеснина тези деца щото явно толковаса прости и неосзнати родителите им
126
0
 
3
 
! Отговори
Ескперти да проучат преди 2 години
Ползват обемно озверяващ обсебващ софтуер през лчини смартфони .Вероятно готвещи терор калибрират техника. Подобни обемно обсебващи мръсни експерименти срещу деца и ученици са констатирани при тестови проверки на училища подложени на мръсен видео дигитален терор . /през 2017// Експерти да проучат внимателно снимания материла .виждат се обемно обсебващи масови убиици около озверяваните вкл девойки и младежи. Да се тестват и за спец наркотици вкл ..
125
0
 
3
 
! Отговори
До 101 преди 2 години
Право, ама никой не вярва на тези работи. Най-много да те изкарат маниак. Може и преследвач. Позволява си да обича. "гол х-й". За кармичните кръгове е много вярно. Неизяснени отношения, нанесени обиди, всичко се пише и в най-важния момент събаря всяко следваща връзка.
124
0
 
2
 
! Отговори
Дрът Пърч преди 2 години
Тези споделяне знаят само през фейсбук. Има какво да учите още много...
123
0
 
6
 
! Отговори
Анонимна преди 2 години
Вместо да си гледат ученето и да мислят за реализация, ше ми се бият за един гол х*й. То смешно чак. Къде по важни неща в тоя живот, те като неандерталците ще ми се бият.
122
0
 
11
 
! Отговори
THE EVIL преди 2 години
Главната побойничка миналата година беше заплашвала дъщеря ми по сходни причини, незнайно защо мисли момичето, че ако харесва някое момче никоя не може да общува с него. Та я почаках да видим дали ще направи нещо слава богу НЕ, в противен случай сега нямаше да е била момичето щото още чеше да е в гипсово корито. По долу някой беше писал " Око за ококо, зъб за зъб" На тази нямаше да и оставя зъби...
121
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Марш в къщи онлайн, перничанки бойни такива
120
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Това е проява на нагона за продължение на рода. Самките се борят кой да ги осемени."Ееееее - това беше добре