Отново насилие между деца: Бой между осмокласнички в Перник

Спорът е бил заради момче
20 дек 2021 09:05, Петя Славова
161
Отново насилие между деца: Бой между осмокласнички в Перник
Снимка: кадър, БНТ

Нов случай на агресия между деца. Случаят е от училище в Перник. Три ученички нападат своя връстничка в двора на учебното заведението. Докато една от осмокласничките скубе и удря с шамари момичето, другите две от нападателките правят видео с агресията, станала в 6-то училище "Св. Св. Кирил и Методий".

Оказва се, че причината за сбиването е спор за момче.

"Дъщеря ми ми разказа, че са я извикали и причакали три девойки, които са я били. Друга група деца са снимали това. Спорът тръгнал от това, че моята дъщеря е писала на гаджето на друго момиче, което се е случило през летните месеци. Те сега са решили да се саморазправят с нея. На видеото се вижда как децата си показват ръцете с кръвта на дъщеря ми по тях", разказа пред БНТ Людмила Михалкова, майка на пострадалото дете.

Жената не може да повярва как може да има такава агресия при невръстни деца. В момента пострадалото дете е в добро състояние. В петък е махнат конеца от главата й.

С момичето работи училищен психолог, то е в добро физическо състояние.

Според директорката на училището, две от децата са ученици на училището и самата тя не е могла да ги опознае, тъй като много бързо децата са преминали в дистанционно обучение. Самата побойничка дори още се води на такова обучение, тъй като родителите й не са подписали декларация, с която се съгласяват да се правят тестове на детето им. "Разбрах, че проблемът е започнал през лятото и това не е първият побой, а само последният, който ние хванахме. Били са детето и в центъра на града. И аз не мога да си обясня тази ярост в 13-14-годишни деца".

Пострадалото момиче е намерено от учител. Извикани са полицията, детска педагогическа стая, родителите. Детето, което е нанесло побоя вече е преместено в друго училище.

Майката на пострадалото дете ще си търси правата и ще заведе дело срещу трите момичета, които са били дъщеря й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
4
 
3
 
! Отговори
Теди преди 2 години
и в Братя Миладинови беше така - Мери срещу Гергана срещу Катя и трите ми бяха приятелки на мен- а помежду си врагини
98
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С Винкели ли са се млатили.
97
2
 
19
 
! Отговори
ПХ преди 2 години
Дори не мога да си представя в какво ще се превърнат тези "девойки" само след 5 - 6 години!?
96
0
 
8
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
_ отново насилие _ страотно заглавие! все едно сме щатите
95
1
 
20
 
! Отговори
Не, не беше така ! преди 2 години
До ВИНАГИ Е БИЛО ТАКА !: не беше така по време на лошия комунизъм - така оскотяхте и оглупяхте през последните 30 години
94
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зад всичко рова седи сбърканото мислене за моногамност вместо да си свалят гащите и да ги оправи и трите тия се бият за момче да не сме в 15-ти век.
93
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко невежи са хората. И какво като е писала.Човек е свободен.Нищо и никой не може да го ограничава освеннеговите действия които могат да бъдат лоши така си създава лоша карма и плаща. АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ МОЖЕ ДА ИЗБЯГА ОТ КАРМАТА СИ СЕ ЛЪЖЕ! В ЛЮБОВТА НЯМА завист злоба ревност граници. Но няма койда им го обеснина тези деца щото явно толковаса прости и неосзнати родителите им като повечето. Толкова е запростял и духовно неосъзнат човека тук и сега .. и това е най големият му вирус!
92
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямат възпитание. Родителите са хора които не са на високо ниво на култура и осъзнатост. Средата в която растат децата ги оформя като личности освен тяхната душевност избори. Човекът е управляван от телефон интернет а ИСТИНСКОТО ДУХОВНОТО ГО НЯМА ЗАБРАВЕНО Е А ТО Е НАЙ ВАЖНОТО ЗАЩОТО Е СМИСЪЛЪТ ЗАТОВА СЕ ПРЕРАЖДАТЕ НА ЗЕМЯТА! Така че резултатът е такъвдано се вразумят хората а сегашните поколения.. не би могла да кажа нищо хубаво за тях от 1985 година насам.!
91
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ученици от такъв тип,трябва да бъдат изгонени завинаги от училище ,да останат без образование ,за да бъдат чистачи и миячи ,и за да се покаже ,че деяния от такъв тип са несъвместими в живота ,камо ли в училищеNo mercy и никакъв толеранс с простотията,
90
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бащата на битото, грабва един кол и ги почва, биячките, бащите, братятя, дядото, чичото ....всички на ред. Дотам стигнахме!
89
8
 
10
 
! Отговори
ВИНАГИ Е БИЛО ТАКА ! преди 2 години
Във всички училища е било така и то винаги . Нещата се прикриват или не им се дава гласност. Така е най-лесно и така продължава още от миналото до сега ! Не е само в Перник а във всички училища , побоите и заканите за бой са всекидневие . А това с търсене на отговорност от родителите на побойничките ще доведе до това че битото дете ще трябва да напусне училището и да се премести другаде . У нас винаги е било така .
88
1
 
16
 
! Отговори
Не е нормално !! преди 2 години
В смисъл нормално е да се сбиеш еле в Перник , не е нормално да се снима !!! Къде отидоха ИсТенсКиТе години , биехме се за щяло и нещяло...и после се прибирахме заедно ?!
87
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Predi 20 - 89 жените също се конкурират помежду си. освен това, в днешно време момчетата се бият по-рядко, защото до така стенпен ни е деградирало общоеството, че ако 13-14 годишни се скарат, на някой я баща му, я братовчед му,д ето е 110 кила, идва да пребива тежко дургия. Или се вадят ножове ...
86
0
 
26
 
! Отговори
гост преди 2 години
и това са девойки !!! това са някакви франкеншайни!!
85
0
 
7
 
! Отговори
Теди преди 2 години
Мен никой не ме ревнува ама може и да ме ревнуват не знам
84
2
 
6
 
! Отговори
Теди преди 2 години
На мен и трите ми бяха приятелки и още са
83
6
 
8
 
! Отговори
Теди преди 2 години
И аз като бях 8 клас имаше такъв случай -МЕРИ СРЕЩУ ГЕРГАНА СРЕЩУ КАТЯ -БОЙ ЗА МОМЧЕ
82
0
 
33
 
! Отговори
Predi 20 преди 2 години
Преди 20 г ние се биехме за момичетата, сега момичетата се бият за момче ...
81
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе само поправително училище би оправило нескопосаните ученици.
80
0
 
45
 
! Отговори
42 преди 2 години
Каква би трябвала да е нормалната реакция на родителите на момичето. Освидетелстване, медицинско, сигнал до прокуратурата за нанесена телесна повреда, събиране на свидетелства как момичето е получило психологически проблеми, уплаха и стрес, смети за лекарства и за психологическа помощ и искане за обезщетение от побойничките, което есетествено ще се плати от техните родители. Примерно 10 хил. лв. Това е единственият начин за справяне с насилие в училището.Останалото е прикриване на проблема.