Отново насилие между деца: Бой между осмокласнички в Перник

Спорът е бил заради момче
20 дек 2021 09:05, Петя Славова
161
Отново насилие между деца: Бой между осмокласнички в Перник
Снимка: кадър, БНТ

Нов случай на агресия между деца. Случаят е от училище в Перник. Три ученички нападат своя връстничка в двора на учебното заведението. Докато една от осмокласничките скубе и удря с шамари момичето, другите две от нападателките правят видео с агресията, станала в 6-то училище "Св. Св. Кирил и Методий".

Оказва се, че причината за сбиването е спор за момче.

"Дъщеря ми ми разказа, че са я извикали и причакали три девойки, които са я били. Друга група деца са снимали това. Спорът тръгнал от това, че моята дъщеря е писала на гаджето на друго момиче, което се е случило през летните месеци. Те сега са решили да се саморазправят с нея. На видеото се вижда как децата си показват ръцете с кръвта на дъщеря ми по тях", разказа пред БНТ Людмила Михалкова, майка на пострадалото дете.

Жената не може да повярва как може да има такава агресия при невръстни деца. В момента пострадалото дете е в добро състояние. В петък е махнат конеца от главата й.

С момичето работи училищен психолог, то е в добро физическо състояние.

Според директорката на училището, две от децата са ученици на училището и самата тя не е могла да ги опознае, тъй като много бързо децата са преминали в дистанционно обучение. Самата побойничка дори още се води на такова обучение, тъй като родителите й не са подписали декларация, с която се съгласяват да се правят тестове на детето им. "Разбрах, че проблемът е започнал през лятото и това не е първият побой, а само последният, който ние хванахме. Били са детето и в центъра на града. И аз не мога да си обясня тази ярост в 13-14-годишни деца".

Пострадалото момиче е намерено от учител. Извикани са полицията, детска педагогическа стая, родителите. Детето, което е нанесло побоя вече е преместено в друго училище.

Майката на пострадалото дете ще си търси правата и ще заведе дело срещу трите момичета, които са били дъщеря й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересите на днешните непълнолетните български и ромски момичета са съвсем други и те вклюват неща и интереси от тяхната природа, всичко друго, но не и училище или нещо сериозно. Днешните момичета се интересуват от секс, момчета, някои и как да създадат семейства и деца. Този процес не може да бъде спрян, но може да се промени без това да влияе зле на Българското образование. И без това сега от две години се ограничава учебния процес,тези, които не искат да учат просто да не бъдат допускани
78
21
 
3
 
! Отговори
Истанбулец преди 2 години
Това вече не е файк нюз. Действително само жените са жертви на насилие. И затова само те се нуждаят от специална защита! Всички мъже да пукнат дано! Никаква защита за тях!
77
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От кой етнос са пострадалата и побойничкките? Не че има значение, тия са явно поредните бг непълнолетните прости кифли, които правят такива простотии. Явно ромките не толкова прости като тия бг кифли, първите поне гледат и раждат деца, а последните само как да се ...
76
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От кой етнос са пострадалата и побойничкките? Не че и бг непълнолетните прости кифли не правят такива простотии. Явно ромките не толкова прости като тия бг кифли, първите поне гледат и раждат деца, а последните само как да се ......
75
5
 
15
 
! Отговори
Стамат преди 2 години
До 80Щото беше чест да се биеш,никой не сме държали и да го бият и не сме се снимали.Щото със всички които сме се млатили като деца,си останахме приятели.Биехме се за идели и за момичета,но никой не йазваше когато е набит или кого си набил.Имаше чест,сега няма,сега е гавра.
74
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голем праз и ние се млатехме яко, защо правят от мухата слон ?
73
2
 
27
 
! Отговори
До ЧИТАТЕЛ преди 2 години
Открай време из-ме-тта пречи на нормалните деца да учат. Чалга поколението пие, пуши, прави секс и друго, пречио на преподавателите, пречи на учебния процес, тормози психически, а понякога и физически свестни,нормални деца, които са дошли да учат. Малцина са теиз деца, които не искат да са като тая пропаднала, наркоманска, чалгаджийска, ***.венска аморална па-пла-ч. Общо взето тия скапани непълнолетни бо-клу-ци обиждат и уронват честта на Българското училище и образование.
72
2
 
20
 
! Отговори
Стамат преди 2 години
Ако майката чете тук;Госпожо,вие знаете кои са,на всички е ясно че последствия за тях няма да има.Българската поговорка,око за око и зъб за зъб,важи с пълна сила.Тихо кротко,анонимно - бой до поcupaнe на всяка една от тях.
71
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спокойно народе, Десито Атанасова ще дойде на бял кон и ще ви оправи!
70
0
 
19
 
! Отговори
Ккккффф преди 2 години
Така става, като никой за 30 години не е направил нищо за насилието в училище! А колко случаи на насилие се прикриват няма да коментирам. Почти всеки, когото познавам може да разкаже за случай, в който е бил жертва на училищно насилие или свидетел на такова. Кога най-после за децата ще има сериозна психологическа подкрепа? Кога най-после ще се въведе сериозен предмет по важните въпроси от живота на всяко дете?
69
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия па.чаври са срам и позор за родителите им. Позор и срам и за това хубаво Българско училище. Да ги премахнат. И бе зтова не учат. Да направят такива ограничения, че само тези българчета, които наистина желаят да учат, да посещават българско училище. Със сигурност тия па.тки не учат, скучаят, случат чалга в час, пречат на учебния процес, пречат на преподаватели.
68
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Резултатът е ясен: Щом народът си преизбира 12 години все едни и същи, значи е доволен!
67
0
 
23
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 2 години
Вън Из-ме-тА от училищата.Изключвайте побойниците и хулиганите. Оставете нормалните на спокойствие.Училищата са САМО за тези които искат да учат.Другите сами да се оправят
66
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Децата на чалга поколението
65
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно време помня, бяхме в 9-ти клас, стана сбиване между двама съученици! Казахме на другаря Калайджиев, който ни преподаваше по химия! Такива тумбуруци им хвърли, че дори от замаяност нямаха време да зареват! Яка дисциплина имаше!
64
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така, когато тия непълнолетни "младежи" и "девойки" скучаят по цял ден и се чудят каква простотия и беля да направят. Да не говорим за родителите въобще не се интересуват и не възпитават собствените си деца. Да бяха ги накарали да вършат някаква трудова дейност, да метат улиците поне.
63
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не говорим за разпуснатите непълнолетни момичета, момчетата също са зле, масово са неграмотни, необразовани, но непълнолетни наркомани и лигли, вместо за учене, здраве и спорт мислят за само секс и каква друга простотия да направят, малцина са младежи и девойки, които с усилия се старят да не са от тая ***, тая непълнолетна *** ли е бъдещето на България?
62
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един бг ютуб влогър казва на непълнолнолетните да правят секс. А по - правилно е това да го правят, когато навършат поне средно образование и пълнолетие. За съжаление днешните млади хора не мислят така, както са мислили едно време старите хора, пълнолетните хетеросексулани българи не сключват брак, живеят на семейни начала, не искат да създават семейства и деца, а едно време българите са се женили на 18-19 години и са създавали семейства и деца млади, когато са навършили пълнолетие и образование
61
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, че не е минала Коледа и не са получили за подарък нови винкели...
60
0
 
17
 
! Отговори
Макаренко преди 2 години
Тъй става, като се загърбят старите педагогически методи !