Борисов да си наложи 100 дни медийно мълчание

Това предлага медийният експерт Георги Лозанов
18 сеп 2009 11:38, Златко Желев
248
Борисов да си наложи 100 дни медийно мълчание
Снимка: Булфото

 

"Бойко Борисов трябва да си наложи 100 дни мълчание, да спре да е централен говорител на всичко в държавата, за да се чуят експертните гласове около него".

Това заяви Георги Лозанов от фондация "Медийна демокрация" при представянето на докладите от наблюдението на медийте през последните месеци.

"Борисов продължава да прави политиката като спектакъл, оставайки неоспорим лидер по присъствие в медиите", каза той.

По думите на Лозанов говоренето на "ти" с медиите индентифицира проблем у премиера.

"Хората са свикнали премиера да е непрекъснато пред очите им и когато изчезне за миг това предизвиква страдание", анализира на свой ред доц. Орлин Спасов.

Според него Борисов е осъзнал властовия потенциал на медиите и се стреми да ги запълни.

Получава се ситуация, като че ли властта се упражнява директно от екрана на медиите.

Трите ключови думи през август във всекидневниците са “Бойко Борисов” , “Сергей Станишев” и “Мадона”, отчитат още експертите.

“Няма по-отблъскваща картина от това медии, които се ласкаят от това че са фамилиарни със властта”, коментира още Орлин Спасов.


248
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
0
 
0
 
! Отговори
Младен преди 12 години
Ако Бойко Борисов наистина застрашаваше интересите на *** и не беше тяхна марионетка досега да са го гръмнали 100 пъти. Колко по-велики и по-страшни от него хора се споминаха преждевременно, при това без да бъде разкрито нито едно от 152-те поръчкови убийства. Иначе за народа не е лошо да има и малко Тетаро. То пък не може само бачкане, кредити и грижи.
165
0
 
0
 
! Отговори
марта преди 12 години
Нямам идея ,аз не съм докопала ничий апартамент.Софиянките не ви ли гепят апартаментите?Защо слагаш хората под общ знаменател?
164
0
 
0
 
! Отговори
вече време да замлък преди 12 години
Ами то не е ли вече време да замлъкне въобще за радост на народа....
163
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отива сутринта ББ на работа и пита секретарката: Марче, имаме ли днес нещо за откриване ?- Няма шефе, отвръща тя.ББ към шофьора: Я карай тогава в бТВ при Бареков
162
0
 
0
 
! Отговори
Стохи до Марта преди 12 години
А понеже виждам че си доста отворена, да те попитам. Защо всички провинциалистки които идват в София гледат да докопат някой софиянец с апартамент, който след това да му го гепят. Доста приятели са си изпатили вече. Аз затова ненавжидам провинциалистките. Имам си лични причини така да се каже.
161
0
 
0
 
! Отговори
марта преди 12 години
Ми и лятото стойте и си плюйте в София,защо идвате във варненските кръчми
160
0
 
0
 
! Отговори
martony преди 12 години
Най-после Бойко да намери област, в която да е силен. Оставете го да се порадва малко поне.
159
0
 
0
 
! Отговори
Люлинец преди 12 години
според мен в провицията повече се натряскват в кръчмата от софиянци - едно че имат по-малко работа, друго че пиенето е по-евтино
158
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки, който живее в София е по-добър от теб. А ако имам собствен апартамент съм много по-добър от всеки друг. Точка. Софиянци сме велики, селяните са ***. Точка. Велик съм!!!!! ***, селяни! Сега отивам да се изплюя през терасата, за да отбележа своето величие като софиянец. Довечера пък ще се натряскаме с колегите в някое кръчме, яко. Вие в провинцията не го правите това!
157
0
 
0
 
! Отговори
до 134 преди 12 години
прав си,мн. е интересно как репресирания боко влиза в мвр школа,става офицер-като това означава задължително членство в бкп,после преподавател-означава задължително членство в дс,и сега е пръв борец за свобода,ами то и бачо тошо по тия нормативи отговаря на пръв дисидент на българия
156
0
 
0
 
! Отговори
марта преди 12 години
Аз лично не помня да съм казвала ,че си лош.Ти сам се изтъкна,че живееш като бял човек за разлика от селяните-мишки и смешници.
155
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 120Шш-ш--ш-т бе ! Ти не знаеш ли ,че бате ти Бойко е забранил думичката "ако" ?По-добре да кажеш ,че вече ги е опандизил червените ми другарчета, турските ми приятелчета и жълтите смешковци. Нищо , че не е вярно . Ха някой се е обадил , ха му е лъснал червения задник . ..
154
0
 
0
 
! Отговори
pfu преди 12 години
offfff aman ot ***, mnogo gi hvana shubeto ot bat boiko vsi4ki,qvno oktopoda ima mnooogo mnoogo pipala
153
0
 
0
 
! Отговори
до 149 преди 12 години
Много си прав. Аз дори предлагам срещу този Георги Лозанов да бъде повдигнато обвинение в опит за непредумишлено убийство. Това е косвен начин да умориш Бат Бойко - като го посъветваш да мълчи 100 дни.
152
0
 
0
 
! Отговори
Тодор до Марта преди 12 години
Ами не съм казал, че съм по-добър, свят голям - народ всякакъв. Ама ти пък защо непременно реши че съм лош, само заради това че съм от София.
151
0
 
0
 
! Отговори
faian преди 12 години
Георги Лозанов, като е толкова голям медиен експерт,нека ми каже защо медиите не си наложат 20 часа медийно мълчание, без да занимават ББ с въпросите си ЕЙ ама много сме ПРОСТИ.АЗ казах
150
0
 
0
 
! Отговори
марта преди 12 години
Аз пак ще питам какво като си от София и живееш в собствен апартамен ?????С какво си по-добър от останалите?
149
0
 
0
 
! Отговори
Баро преди 12 години
Явно някой иска да умори Бат Бойко!Той ако си наложи 100 дни мълчание на 101 - вия ден е умрял. Говори Бойко,говори! В това е спасението на България.Ако млъкнеш току виж сме помислили, че наистина си мъдрец от световна величина.
148
0
 
0
 
! Отговори
до Дан преди 12 години
а има ли и от другите ТУРИПАЛЧЕТА, които да слагата зелени палчета за всичко, което хвали Бате Бойто и червени надолу за другите, които казват истината
147
0
 
0
 
! Отговори
до 145 преди 12 години
Ами откъде да зная за баба ми. Тя първо не е между живите, лека й пръст, пък и аз не я познавам.