Над 20 000 подкрепят баретата Петко Лисичков

Повече от 20 хиляди са вече подписите в подкрепа на убиеца на Големия Риж
11 окт 2009 10:15,
347
Над 20 000 подкрепят баретата Петко Лисичков
Снимка: Булфото

Над 20 хиляди са събраните подписи в защита на бившата барета Петко Лисичков,който при неизбежна самоотбрана застреля с три куршума криминално проявения Калоян Стоянчев - Големия Риж.

Dnes.bg припомня, че окръжният съдия Захарин Захариев наложи на Петко Лисичков мярка за неотклонение "домашен арест" като ще бъде съден по обвинение "за убийство, извършено в състояние на силно раздразнение, което е предизвикано от пострадалия с насилие, с тежка обида или клевета или с друго противозаконно действие, от което са настъпили или е било възможно да настъпят тежки последици за виновния или негови ближни".

Още по темата

Съдът ще решава дали е превишена неизбежната самозащита, тъй като екс-полицаят е стрелял три пъти в нападателя си.

За такова обвинение, ако Лисичков бъде намерен за виновен, законът предвижда затвор от 1 до 8 години.

Петко Лисичков застреля Големия Риж на 21 септември на кръстовище в бургаския к-с "Меден рудник".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


347
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
282
0
 
0
 
! Отговори
Митака преди 14 години
Ти си некъв комунист. Комунистите и престъпниците ( което е едно и също) осъждат без съд и присъда.Целта на телевизията е да изкара пари от теб, а не да те научи на нещо което не знаеш.
281
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
много питаш....
280
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 14 години
7 милиона население и нашата полиция не може да въведе ред.Един и половина милиарда китайци живеят спокойно. КАК?Гледах документален филм - полицията хваща крадец - разтрел на място, нарко дилър - разтрел на място, гей, побойник,изнасилвач, наркоман - разтрел на място. Задължителен обществено полезен труд.
279
0
 
0
 
! Отговори
Басня преди 14 години
Кой е Организаторът за сбирането на подписи за Петко Лисичков?
278
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Еми не ти е коректно сравнението, едното се случва насред града, другото някъде на 4 очи на магистралата.
277
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ХЕЙ , ОМРАЗА НЕ СЕ ЛЕКУВА С ОМРАЗА.ИМА ЛИ ОБЩЕСТВА ИЗГРАДЕНИ С ОМРАЗА И ВУЛГАРИЗЪМ ?
276
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
Измъкнал съм се,значи мога:)Моето мнение е,че човека си е свършил работата,оттървал е половин Бургас от още 1 престъпникопределено си забавен,но в случая си имаш перфектен събеседник и мога спокойно да те оставям да си драскаш тук,а аз да отида да пия едно кафе:)С теб да се говори е все едно да пусна радиото,и няма да се очудя ако си някоя женица,на която не и се спи:)Лека нощ умнико...
275
0
 
0
 
! Отговори
Данчо преди 14 години
до 264 Тип-топ:Който и дае,рижав,мижав,*** или пишман българин,БРАВО наБаретата,щом има пазарлък в правосъдието,ако въобще има такова.Крайно време, МЪЖЕТЕ като него,да прочистят от долу до горе плявата и смрадта,натрупала се за 20години,след като виртуалната ни държавица е на мутрите,а не наша-твоя и моя.Висящи дела?Висят сомо на коча топките.Да върнем смъртното наказаниеи тогава ще са меки като памук разни рецидивисти,изнасилвачи,убици,мутри,пласьори на дрога-най опасното престъпление!
274
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 14 години
До 123То всички такива като тебе,които се радват на чужда смърт така се измъкват,не ме учудваш.Като си толкова знаещ,кажи как би се развил подобен случай в Лондон,бивше ченге с криминални прояви,съдено за разпространение на анфетки да застреля невъоръжен човек на кръстовище,който се оказва известен местен футболен хулиган.А за това кой се гъбарка с мен-ами пич,ако не си разбрал,дори и тук в България вече се водим демокрация,всеки може да се гъбарка със всеки.
273
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Накратко Петко Лисичков като е ликвидирал врага си, ще трябва със същата РЪКА, дето е убила, да си слага хляба в устата. Поговорка
272
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ами именно тази работа с жертвите е условно. Щом като някой го убият, става автоматично - жертва! Защо? Защото му се отнема живота на жив човек. А срелбата с желязо е игра със смъртоносно огнестрелно оръжие. Диващината е в ума.
271
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
даже взеха да те гъбаркат вече...сам се сещай какво значи:)
270
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 14 години
*** хората... всеки е писал с моето име
269
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
От София съм,работя в Лондонмалко се пробваш да ми даваш наклони,ще ти кажа,че по статията каквото имах съм го написалв частност на теб пък бих пояснил,че не си ми нито на годините,нито на ***,а и не на последно място с интелекта:)елегантно ще цакам още известно време,защото ме забавляваш..не можеш да скачаш:)
268
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 14 години
До адаша миАми на мен всички така ми казват,писах от къде съм,дадох си и мейла,а ти си поредния анонимник,така,че претенции не можеш да имаш,тук в този форум няма регистрирани никове,че да ревеш като магаре!
267
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 14 години
До 123В статията пише за жертвите и от полицията и на полицията.И как разбра кой е по-лошия в случая,първо писа,че си от София,после,че даже не си и в България!За бибата ти дадох отговора си,ако можеш,дай ми я,ама ти пак елегантно се измъкна.Има ли смисъл да спорим повечелЗа това кой как скача бих те посъветвал-на чужд гроб недей рева!Ако имаш да кажеш нещо по статията или по моето предложение,давай,ако не,върши си там каквото правиш и не се обаждай!
266
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До 266- не съм от друга планета! А от централна Европа. Родена съм в България. Зная български и разбирам ситуациите. Не мога да се радвам на убийства. Така съм възпитана.
265
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 14 години
О,виждам,че вече имам и фенове,дето пишат от мое име.Казах и преди,не си падам още по мъже,но за този,който пише вместо мен ще направя изключение!
264
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
Ти ако беше полицай щеше да си по ерудиран и до сега да беше разбрал за какво става дума във форума,какво пишеш ти и какво пише в статията!Опитвам се да ти обясня,че има 2 страни и ситуация,и в тая ситуация мой по лошия е рижия и не го казвам само аз де...таки не чатна за какво става дума,бацеПредложих ти да ти дам бибата и да лягаш:)и НИКОГА не скачай преди да си казал ХОП,не мислиш ли:)
263
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 14 години
до 123Не виждам какво общо има линка,който си дал.Аз не съм полицай,ако натам биеш.Знаеш ли,чудя се на такива като теб,дето си мислят,че само защото са едри и с доста килограми ще излизат победители от разни такива случки,че чак и са се настроили за ненападение.Човека не е толкова чуплив,колкото си мислиш,за да си решил да не прекрачваш границата първо трябва да знаеш къде е тя,не мислиш ли?