По ирония на съдбата бях научен ръководител на Красьо

Интервю на ректора на Стопанската академия в Свищов
27 ное 2009 07:00,
230

Мрежата около Красьо Черния оплете и ректора на Стопанската академия в Свищов Величко Адамов.

Плевенският бизнесмен бил отличен студент в академията. В публичното пространство се появиха снимки от веселия студентски живот, на които до Красьо и приятелката му – фолкпевицата Магда, е и ректорът.

В медии пък се появиха подозрения, че има връзка между Красьо и ремонта на студентските общежития в Свищов на стойност няколко милиона лева.

Ректорът Величко Адамов отговаря на всички догадки и твърдения в това интервю.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
0
 
1
 
! Отговори
metodi преди 14 години
Такива са ни повечето"професори"(доценти)-изманици, мoшеници...вижте го този плъх,как се прави на "въвлечен в скандал"?!Пълен ***, то се показаха снимки , на които се виждат близките му отношения с мутрата Красьо...бил присъствал на студентския празник, такива са ни, пак казвам по-голямата част от преподавателите във ВУЗ-вете. Как допуснаха тази"мутра" Красьо да запише докторантура, т'ва не е по-малко скандално...?! Този и всички като него са за съд...!!!
190
0
 
0
 
! Отговори
методи преди 14 години
Такива са ни повечето"професори"(доценти)-изманици, мушеници...вижте го този плъх,как се прави на "въвлечен в скандал"?!Пълен ***, то се показаха снимки , на които се виждат близките му отношения с мутрата Красьо...бил присъствал на студентския празник, такива са ни ,пак казвам по-голямата част от преподавателите във ВУЗ-вете. Как допуснаха тази"мутра" Красьо да запише докторантура, т'ва не е по-малко скандално...?! Този и всички като него са за съд...!!!
189
0
 
0
 
! Отговори
До КОСЕВ преди 14 години
Абе Косев,като са били лесни задачите -що не са те приели?? Явно не си се справил с тях,вероятно в Стопанския факултет в СУ-то са били по-лесни,затова там са те приели :)) И като се биеш много в гърдите ,сега къде работиш-късаш билетчета в някое обществено WC ли???
188
0
 
0
 
! Отговори
М_Ross преди 14 години
ще си позволя още 1 коментар:"знае как да печели пари и има ум в главата." - разбира се, че знае, как се печелят пари, нали е финансист :)"Но никога не може да е това , което е примерно проф. Методи Кънев и още 2-3 негови колеги в Академията. " - мисля, че той си е уникален по смоему и на уникалността не е присъщо повторението! :))) Няма нужда да е като проф Кънев, когото обожавам. Това си е Величко Адамов! И много от драскачите не могат да се мерят с ръста му :)
187
0
 
0
 
! Отговори
M_Ross преди 14 години
СА Свищов е едно от най-добрите учебни заведения. Това , за което пишете , се отнася за всяко едно учебно заведение, че има студенти, намират начин да си платят за изпитите и разни други проблеми, които са неизменна част от нашето общество днес. Ама защо, В.А. пък да е виновен за системата? Мога да твърдя,че Адамов е личност, която е интересна и уникална, което е присъщо на най - добрите професори и студентите го обичат.Но манталитетът на българина е: разбрал-недоразбрал, да съсипва всичко добро
186
0
 
0
 
! Отговори
Колев До Роси преди 14 години
хайде стига поства, че пак ще трябва да те бравосвам :)Като цяло управляващите за мен се делят на:лош, много лош, и некадърен...лошия - прави нещо, взима нещомного лошия - прави нещо, взима многонекадърния ( най-лошия според мен ) - нищо не прави, нищо не взима...В.Адамов може да е всякакъв, но не и некадърен! И толкова добре си е оплел кошницата, че... ще го хванат за......
185
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Този ректор е доста притеснен и напрегнат и мига малко повече от нормалното
184
0
 
0
 
! Отговори
Косев преди 14 години
До 162За твое сведение - изкарах 5.88 на изпита по английски и 5.50 на математика 1. На математика 2 не съм ходил. Бях втори в класацията. За тези които не знаят - има Стопански факултет към СУ, който няма нищо общо с УНСС. В Свищов задачите наистина бяха много лесни - това не може да се отрече. Представете си за какви *** става въпрос там - щом Красьо *** е докторант!
183
0
 
0
 
! Отговори
Роси преди 14 години
Благодаря на 182.До Колев - До сега не съм чула Германия да хули по някакъв начин Хитлер/вероятно ще ме нападате/.Доказано е,че той е бил най-голямото зло.Осъди го цял свят .Понякога е необходимо едно зло,за да може да се отграничи доброто.Но ние българите искаме да "изядем"някой и някой все да ни е виновен за съдбите ни.Не съм адвокат на В.А.,но мисля,че изпадаме в крайности.Много време ни трябва да пораснем като народ.Лека вечер на всички.
182
0
 
0
 
! Отговори
До Роси преди 14 години
Абсолютно си права!
181
0
 
0
 
! Отговори
свищовлийка преди 14 години
Мъчно ми е за академията, за която всички разказваха следния виц преди време:"Когато се срещнат двама възпитаници на свищовската академия се питат не ти къде работиш, а ти къде РЪКОВОДИШ?" Работя успешно вече 9г., използвайки знанията, натрупани там. Работя и да, ръководя. Сега ми се гади от противния Величко Адамов, гадеше ми и се и по време на следването. Жалко, че продължава да петни името на академията.
180
0
 
0
 
! Отговори
exstuden преди 14 години
nasiyq rektor baya imee da lyje i pak si izqvil kato profesionalist che uj e chist,toy e nevinen
179
0
 
0
 
! Отговори
Колев До Роси преди 14 години
Роси, браво! Много, много си права... но щеше да ми бъде по-интересно да не го казваш, че да се забавлявам по дълго с безсмислени коментари от разни "вишисти" биещи се в гърдите колко знаят те и даващи определения кой какъв е и какво заслужава, но същевременно стоящи далеч от истината!
178
0
 
0
 
! Отговори
aktior преди 14 години
Krasio 4erniq a kade e SiviAt stanaxme kat vlastelina na Gerberite
177
0
 
0
 
! Отговори
Роси преди 14 години
Ех,ех - освен ,че сте прокурори,вече сте и данъчни.Не забравяйте,че такива като него пишат законите.Така ,че освен джипа и на всички останали доходи може да докаже произхода им.Затова не го мислете.А сега към 160.Изобщо не сме нагли.А на вас никой не ви дава право да обиждате на общо основание.Що се отнася до определението "селско училище"нека не забравяме мили съграждани,че малкото хора на село докато ние се правим на умници ,те ни хранят.Много жалко,че така гадно се плюем помежду си.
176
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 14 години
Този човек с инициали В.А. го знаят всички в Свищов щто за човек е и какви далавери е правил също така с много други хора от подземният свят,но виж нито прокуратурата ,нито полицията знаят за това,а още повече,че със заплата на ректор кара джип за 80 000 еuro,дали ще може да оправдае доходи?
175
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Колко Красьовци имаааааа, но този някъде не се е отчел.
174
0
 
0
 
! Отговори
белия преди 14 години
този мазньо ми прилича на Берлускони
173
0
 
0
 
! Отговори
MURDOC преди 14 години
Красьо Черния вече стана национален герой .Честито задачата на медиите е успешна !
172
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много съм изостанал, само аз не го познавам този Красьо.

Спонсорирани публикации