По ирония на съдбата бях научен ръководител на Красьо

Интервю на ректора на Стопанската академия в Свищов
27 ное 2009 07:00,
230

Мрежата около Красьо Черния оплете и ректора на Стопанската академия в Свищов Величко Адамов.

Плевенският бизнесмен бил отличен студент в академията. В публичното пространство се появиха снимки от веселия студентски живот, на които до Красьо и приятелката му – фолкпевицата Магда, е и ректорът.

В медии пък се появиха подозрения, че има връзка между Красьо и ремонта на студентските общежития в Свищов на стойност няколко милиона лева.

Ректорът Величко Адамов отговаря на всички догадки и твърдения в това интервю.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
0
 
0
 
! Отговори
DO FUCKER преди 14 години
ВНИМАВАЙ ЧОВЕЧЕ,НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА ТЕ ПРИВИКАТ В ПРОКУРАТУРАТА
210
1
 
0
 
! Отговори
Злощокио преди 14 години
В Злощокио противно на очакванията на младите хора дошли да учат там, няма никакво разнообразие от заведения ...Всъщност, има две основни заведения (за сравнение в Благоевград примерно са поне десет !), които през деня работят като кафенета , а вечер като дискотеки ... Всеки, който ви каже, че в Свищов има забавления и истински студентски живот, просто ви лъже !Да не говорим, че от чешмите в Злощокио тече кал, а не вода ! Това го даваха дори по "Господари на ефира" !
209
1
 
0
 
! Отговори
Злощокио преди 14 години
"Благодарните" и "щастливи" студенти учещи в СА "Д.А.Ценов" са нарекли този град Злощокио ... Изключително тъпо, малко и селско градче, намиращо се на гъ.за на географията ! Там местните хора са ужасно зли, надменни и студени ! Те не обичат пришълците и по тази причина всеки студент се чувства като емигрант до края на образованието си !Климатът на това крайдунавско градче е отвратителен ! От септември започват постоянни мъгли и слънце не може да се види почти до месец май !
208
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тука разни манипулатори, вероятно местни свищовски умници и преподаватели са изписали един куп лъжи колко хубаво било да си студент в Свищов ... Ха-ха-ха ! ... Даже един *** сравнява село Свищов намиращо се близо до град Ореш с Кембрич !?!?! Истината за този изключително неприветлив малък град наричан от студентите Злощокио е съвсем различна ...Просто Свищов е най-лошото място, където можете да си погубите студентските години !
207
0
 
1
 
! Отговори
Запознат преди 14 години
Ако България беше нормална държава в тази така наречена Свищовска академия трябваше данъчните да навлязат заедно с маскирани барети и хора от ДАНС ! В този ВУЗ открай време се вършат страшни безобразия ... Истинско чудо е това, че чак сега нещата започват да се разсмърдяват ...
206
0
 
0
 
! Отговори
fu.ck.er преди 14 години
брей, не вярвах, че толкоз народ ги познава мафиотите от свищокиоама нещо липсват коментари за герганов:) там за зам. ректорите:) най-сладката длъжностпо едно време даже спиридона се беше намърдалбе бая крадене имасега има един дето зима 120 бона от магистърските:) ама никой нищо
205
0
 
1
 
! Отговори
dmode преди 14 години
Ех, иронийо, ех съдба!Съдба е да си селски тарикат, далавераджия и подлец.Ирония е да си селски тарикат, далавераджия и ректор!А ирония на съдбата е да те хванат в крачка!
204
1
 
0
 
! Отговори
до181 преди 14 години
САМИЯТ ФАКТ,ЧЕ ИЗБИВАШ КОМПЛЕКСИ С ТОВА"РЪКОВОДЯ"-БИЛО ЗАРАДИ ГОЛЕМИЯ СИ ДИРНИК ИЛИ ОБРАТНАТА СИ ЗАХАПКА,НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ НЕ СИ УЧИЛА В НАЙ-ПРОПАДНАЛИЯ И КОРУМПИРАН УНИВЕРСИТЕТ В БЪЛГАРИЯ!
203
0
 
1
 
! Отговори
Захариев преди 14 години
Величко Адамов лъже и всеки го знае. Но дано още по-силно се раздуха тази афера,та да намаже доц. Захариев, щото той отдавна драпа да стане ректор. пък и Адамов бая парици му измъкна. А жена му и 5 милиона да имат пак ще слага в пликче кюфтета за децата от банкетите
202
0
 
0
 
! Отговори
Колев преди 14 години
кух е на *** сина и...
201
0
 
0
 
! Отговори
Бай Станко танкиста преди 14 години
Колев имаш шум в ушите :)) Кух си като лейка ,бегай да нанкаш
200
0
 
0
 
! Отговори
Колев преди 14 години
анонимен 198...остави здравомислещите хора да решат това... не ти се отдава на теб...
199
0
 
0
 
! Отговори
Колев преди 14 години
алоо другарите администратори ли какви сте нещо нередно, неудобно за вас ли казвам ? на какво основание ми се трият постовете ?
198
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Колев и Суев са един и същ обект :)) Понеже Суев го затапи всеки,дай сега да пробва с Колев.Но ако прочетете постовете ще установите истината :))
197
0
 
0
 
! Отговори
Колев преди 14 години
нещо грешно ли съм драснал !? опровергай ме Анонимен 195
196
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 14 години
:)
195
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Колев мноо си схванат бе!!! Ти да не си Красьо Черния ,драскаш с разни псевдоними цял ден-аааах ти хитрецо
194
0
 
0
 
! Отговори
fu.ck.er преди 14 години
между другото това не му е първия път когато шмекерува"великата" му професуро, за лпято случая беше потулен ...изкупува една френска книжка от нашия пазар и я прави на дисертацийка:)но една жена случайно си я поръча чак от франция :)после и в БАН се червиха и в крайна сметка всичко бе потуленоако това са ви великите преподаватели - нейсе
193
0
 
0
 
! Отговори
До M_Ross преди 14 години
за ръста като го гледам е към "кинта" и 55см,аз съм 1.86-значи на ръст няма кво да се меря с джудже,на акъл не го знам как е-обаче ми се струва изветрял.По-интересно е ти като го защитаваш като един истински Матросов ,защо не се покажеш на TV-то да го направиш публично??? Явно на вилата ти е харесало и искаш отново :)) R.I.P
192
0
 
0
 
! Отговори
fu.ck.er преди 14 години
величко, я кажи мамин сладък, кк си по тънката част?още ли доизпитваш студентки у вас?или синините пак са от "ухапа ме бебето" да не говорим за великия ти учебник по финанси дето само кориците сменяш

Спонсорирани публикации