Михаил Ганев излиза от реанимацията

Състоянието му е нормално, смятат лекарите
30 дек 2010 10:45,
91
Михаил Ганев излиза от реанимацията
Снимка: БГНЕС

Борецът Михаил Ганев ще бъде изведен от Централната реанимация на "Пирогов", като лечението му ще продължи във Втора хирургия, съобщиха от лечебното заведение. 

При Михаил Ганев всичко е нормално, е мнението на д-р Стефан Стругаров, лекар на националния отбор по борба.

Борецът бе транспортиран във вторник от болницата в Габрово в столицата по разпореждане на премиера Бойко Борисов.

Ганев бе приет за лечение в тежко състояние на 26 декември, след като беше прободен няколко пъти в корема в заведение в Габрово.

Още по темата


Първоначално имаше опасност за живота му, а след това Михаил Ганев бе стабилизиран и оставен под наблюдение в реанимацията на габровската болница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: ПироговМихаил Ганев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
2
 
! Отговори
gtf преди 13 години
Изобщо не съм далеч от спорта приятелю - точно за това ще ти кажа, че ако ти беше стъпвал в зала щеше да знаеш какъв е ефекта от повишени нива на тестостерон. Няма негативизъм - просто, не бива да има двойни стандарти особено в момент, когато няма пари за здравеопазване.Липсата на култура и морални ценности в проф. спортисти се вижда (както описах в края на предния пост). Кой виновен и кой не ще реши съда (надяваме се да е безпристрастен).
73
1
 
2
 
! Отговори
sport i disciplina преди 13 години
li4i si, 4e powe4eto hora w tozi forum sa dale4 ot aktiwniq sport. chowek, kopjto se e zanimawal profesionalno sys sport dylgi godini ne trupa agresiq ot wsekidnewieto. wlezte w zalata, poblyskajte malko 4uwal, powdigajte tejesti, pomqtajte 4u4elo i posle sami si otgoworete kolko negatiwizym wi e ostanal. pochti sig sym, che ili brat mu ili tretoto momche e napraiwl problema - winagi naj-smotaniq i tormozen w kompaniqta powlicha wsichki. a i zashto e rygan w gryb misho - qwno e napadal s bybrek!
72
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да бе добре че са хормоните за разтеж хахахаааааааа
71
0
 
0
 
! Отговори
Милен преди 13 години
Ти си супер негремотен, а ругаеш другите. Виж първо себе си, гольо!
70
0
 
1
 
! Отговори
Psycho Realm преди 13 години
До 67 : то грамотността не е само в правописа , а и в начина на изразяване.Като те гледам как не можеш да вържеш едно изречение....представям си какво ти е в главата. Супер плоско е да се коментира правописа ..... поне според мен.
69
0
 
2
 
! Отговори
стг преди 13 години
76, ти някакви филми ли разказваш или просто така ти работи фантазията
68
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ама аз все си мисля, че той - този де, борчето шампион, дори не е бил в дискотеката. Ще видите, тъй ще се окаже накрая. Той просто минавал покрай нея и какво да види - две бабички вътре - пенсионерки я закъсали - един наркоман ги сгащил и ще им вземе коледните пенсии. И сега горките какво ще си купят за Нова Година? А нашия човек - тъй де, главния герой на приказката, добрия борец Мишо, не оставя така нещата. За тийнейджъри в беда и бабички пенсионерки той живота ще си даде. И скочил да ги спасява. Но там наркомана, който се оказва в един момент бабаит и насилник от Търново и региона, бил кътал цял боен арсенал със себе си. И вади едно нож! Тъй де - касап. Щото бил и търновски касапин освен испански наркоман. Как стават тия неща, не знам, но те лошите са такива. Още повече в приказките и българските новини. И нашто Мишо скача да го бие, нали ви казвам. И в тоя момент явно скача и още народ. Ама какъв е тоя народ - Мишото го не познава и не знае. Най-вероятно и те добри люде като него ръгнали да спасяват бабичките и пенсийките им. И онова ти наркоман като фанало и ръга, ръга, ръга, клало бетер терминатора. Изпонадупчило Мишото и още бая ми ти таквиз яки кат него дето наскачали. И Мишото като се огледало - ами че той наръгано. И кво ще прави - звъннал на Бойко да му прати хеликоптер.И какъв е извода, братя, ами *** ли съм го какъв е извода. Извода е *** - *** да си или борец в тази държава. Инак хеликоптер за теб НЯМА!А какво е станало с отаналите наръгани ли? Ами най-вероятно те са умрели, щото нищо не се е чуло повече за тях. Само Мишото оцеляло и се спасило.А какво станало с наркомана ли - ами всички знаем как свършва приказката за червената шапчица ...
67
0
 
3
 
! Отговори
KALT преди 13 години
Писнало ни е. Аз искам съзтезание по спортно ориентиране и по парашутизъм. В България.
66
3
 
14
 
! Отговори
Idiot преди 13 години
Не ви ли писна да ни занимават с:1.хулигани-спортисти;2.***-култуттрегери;3.пияници-артисти;4.***-певици;5.ненормални ***-финансови министри;6.тикви-премиери10000001. и т.н.Е стига де!!!Какво ми пука за световният шампион по борба, който се е взел на сериозно и се е хвърлил в бурното море на чалгата, без да осъзнава, че може да го отнесе???Престанете да ни зомбирати с идиотщини!!!
65
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не са само тези правописнине грешки на 67.Пред "че" и "които" също не е сложил запетая!Абе неграмотен народ , да не си знаеш ти родния език ,пък да се правиш на интелигентен ! В България псевдоинтелигенти има прекалено много!
64
3
 
10
 
! Отговори
gtf преди 13 години
75 хич не ми е ...как се става шампион по борба - а как се става ядрен физик или световен шампион в олимпиада по математика или информатика ? Що издигате в култ некви напомпани с хормони агресивни неграмотници - ако беше пострадало някое нормално момче щеше ли за него да има държавни вертолети ?Както почна упорито запона да се говори световния шампион поддържа контакти (а може би и работи) за криминално проявени. На кое да му се радваме а ?
63
3
 
7
 
! Отговори
до 76 преди 13 години
Ама как лъжеш само ... човека от 10 години си живее в Испания, ти се опитваш да ни пробутваш лъжи...
62
2
 
1
 
! Отговори
глупак си! преди 13 години
до 67.Твоите правописни грешки също не са малко,въпреки претенциите ти! Където трябва запетайка,ти си слажил точка.След "въпреки това" пак трябва запетайка! Ужасно неграмотен си ,но с претенции!
61
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Отговорете си на въпроса защо почти никъде не се публикуват имената на касапина ?Този е детенце на стар комунистически род от Велико Търново бияч и насилник активно се занимава с културизъм .Хобито му е да обикаля заведенията да пребива, унижава и насилва, никога не се движи сам .И в Габрово е бил с ,,добра "компания .Същата вечер пребиват в Търново младеж и се местят в Габрово за всеки случаи ,там започват да бият група ученици Мишо се опитва да ги отърве .Но попада на бандитския нож
60
9
 
9
 
! Отговори
Ники преди 13 години
Някой от плювачите замислял ли се е как се става световен шампион по борба?Колко труд,воля,сила,характер,лишения и дарба е необходима????Колко?Ами за това сме на тоя хал,защото само плюем.Не го защитавам ,но съм убеден,4е много полювачите редовно поркат,а момчето е на режим цяла година.Има и институции който да решат какво и как се е случили и да вземат съоветните мерки.Но *** не го интересу той трябва да плюе.Е е за това сме на тоя хал,защото вмесо да си помагаме се ебаваме.
59
0
 
3
 
! Отговори
ss преди 13 години
kade sa testovite na sevlievskite narkomani predizvikali sbivaneto,vlado steshe da bade prebit kato kuce i teja posle stjaha da se hvaljat navsjkade kolko sa veliki,
58
1
 
2
 
! Отговори
KALT преди 13 години
В момента съм отпуска в България, и обикновенно давам опасна работа на подчинените си Българи в чужбина, на която ходя с тях без да съм задължен. Такива като теб по скоро не искам да ми вдигат авторитета, че няма къде още надолу.
57
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
71: именно! аз съвсем определено не смятам, че *** е пил айрян и 'наркоман' с нож и цял боен арсенал му е налетял и наръгал ей така - щото не му харесвало как си пие айряна.тия тъпотии я идете на пенсията отсреща дето едвам крета по заледения тротоар и й ги кажете да видим дали ще ви се върже.
56
0
 
4
 
! Отговори
taki преди 13 години
skaca da bie vlado zaedno s oste 2-3 vlado udrja i nokautira vaprosnija borec ot tam skacat vsicki,obsto vzeto *** rabota jalko za vlado,i interesno sega kade sa testovite na kompanijata na misho i vaprosnija narkoman miro botev policijata malci,
55
0
 
7
 
! Отговори
наивност преди 13 години
Ние сме само територия, не държава. На тая територия живеят странни същества. Самоотглеждат се , но затова пък биват стригани и доени. Стадо не са ,защото стадото поне е единно и всични вървят в ред, а тези животни един за друг са вълци. Но овчата им душица ги обрича да се дъвчат взаимно без да смеят да погледнат нагоре. А от горе всеки ден ги стрижат и доят и им се радват, как без никаква храна все още дават вълна и мляко.