Пострадали фенове и полицаи при сблъсъци около вечното дерби

Привърженик на червените е в ИСУЛ след удар на главата
Обновена: 26 фев 2011 21:59 | 26 фев 2011 21:55,
280
Пострадали фенове и полицаи при сблъсъци около вечното дерби
Бомбички раниха двама полицаи. Снимка: БТА

Сблъсъци с полицията и безредици съпровождаха вечното дерби, при които пострадаха като и фенове, така и полицаи.

Привърженик на червените е пострадал при опит да прескочи парапет на огражденията на стадион „Георги Аспарухов” по време на мача ЦСКА – „Левски”.

Момчето е паднало и си е ударило главата. Полицаите са извикали линейка, която го е откарала в ИСУЛ.

Трима полицаи са пострадали по-сериозно на стадион „Георги Аспарухов”. Единият е с луксация на рамото, другите двама са пострадали от бомбички, хвърлени срещу тях от фенове.

Единият от униформените е в „Пирогов” с изгаряния в областта на врата.

Още по темата

Двама от ранените полицаи са от СДВР, а другият е от областна дирекция от страната. И тримата са пострадали от фенове на ЦСКА. Полицаите се бориха и с редица вандалски прояви – изпочупени витрини, обърнати кофи за боклук. 

Още преди започването на футболната среща осем души бяха арестувани заради сбивания. По време на мача полицията изгони агитката на ЦСКА извън пределите на стадиона.

При безредиците тогава е пострадал 25-годишен запалянко, който е приет в „Пирогов”. Той е с рана на главата и на лицето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още по темата: мачполицияфенове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
13
 
! Отговори
clearly преди 13 години
Пълна пародия на мач и фенове! Нормалните хора затова не ходят на мач вече в БГ! Пълни селяни и ***! Просто това е БГ една голяма *** пълна с чорба и говежди л..на
161
3
 
1
 
! Отговори
Баббббба беззъба преди 13 години
Каде си мале?
160
4
 
19
 
! Отговори
bai_jordan преди 13 години
Малко им беше! Трябваше да ги добият като кучета! Това не са фенове а ***...който върши вандалщини трябва да си понесе отговорноста. Пък бил той фен на Левски или ЦСКА!
159
3
 
13
 
! Отговори
До 167 преди 13 години
Пак Цветанов виновен.Ако по теб мятат камъни и бомбички сигурно ще си стоиш и ще гледаш сеир.Естествено че ще предприемат такива действия.Нали за това са сложени там за да предовратяват такива безредици.
158
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Привърженик съм на ЦСКА, но... не може да влезеш на стадиона, да започнеш да чупиш и хърляш и после да обвиниш полицията, че те провокира като застава между публиката и терена! Писна ми от пияни деградирали типове, които отиват на мач, за да се бият и чупят. Смеят ли да направят това в Англия? Отнася се за всички "агитки"
157
7
 
12
 
! Отговори
Хахо преди 13 години
Странно, как феновете са чупели бетона? Със зъби нокти ли?Провокацията е подготвена предварително. Защо е имало камъни и бетонни отломки в сектора определен за ЦСКА- феновете?Ами да бяхте им сложили и гранати?Какъвто министъра (наглец) - такива и полицаите му!!!А иначе боят бе жесток 3:1, тихичко, без медийни изхвъргачества, ДОСТОЙНО, с игра.
156
7
 
11
 
! Отговори
гади ми се преди 13 години
докато полицаите биеха и бяха бити,тъпия цвъцко се лигавеше при котарачката сечкова в личната на боса борисов БТВ,а още по-тъпия вазелин маринов с влажен поглед му се обясняваше във любов и вярност. ПРОСТО ДА ПОВЪРНЕШ. В КАКВА ДЪРЖАВА ВЕЧЕ ЖИВЕЕМ- НА СИЛОВАЦИ,МУТРИ УПРАВЛЯВАЩИ. УЛИЧНИЦИТЕ ИМ И ЖУРНАЛИСТИ КЛАКЬОРИ>
155
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Операция "Феновете" хахахахахахахаха
154
3
 
7
 
! Отговори
Наркоман преди 13 години
Ние мразим държавата, затова мразим и ушевите! Ние сме страхливци и затова се крием в тълпата за да трошим, бием и рушим всичко в тази държава! Тази държава- това заслужава!Съдияааата, съдияааата, съдияаата е със нас!
153
5
 
9
 
! Отговори
ЦСКА преди 13 години
Победа-смачкахме сините *** на собственният им терен,тези гнусни синеблузи твари,купиха и полицията!!!Винаги ще мачкаме гадните левскарски плъхове!!!
152
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе снощи Кадафи да не е ръководел операцията :))))))))))))
151
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ех , ако толкова енергия отиваше да работим.. ,щяхме да сме най- богатата нация. Ама НЕ , нашата енергия е само в устите ни. Не разбирам как една игра може да бъде обект на толкова отрицателни емоции! Или всички луди търсят място за изчерпване на излишната енергия???
150
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
След като феновете на футболните отбори не могат да се държат като нормални хора по време на срещите, а нападат, бият, чупят и дори убиват невинни граждани, трябва да се забрани да се гледат мачове на стадиона, така ако някой иска да бие и да чупи, може да го прави у дома си. Вярно е, че така ще бъдат лишени много хора, които искат да ходят на мач, но загиналите хора и техните роднини, както и собствениците на магазини, къщи и коли, изпочупени от вандалите, са потърпевши и се нуждаят от защита.
149
0
 
8
 
! Отговори
Желев преди 13 години
Нормално.Какъвто ни е футбола,такива са и феновете.
148
12
 
6
 
! Отговори
истината докрай преди 13 години
така или иначе силата е в полицията- те са въоръжени с пистолети,палки,щитове, а срещу тях все пак са невъоръжени хора.ако тъпия им министър силово и нагло се държи в публичното пространство и развява бебето си за щяло и нещяло,неговите полицаи пребиват 15-16 годишни деца.управляващите се държат като кадафи и то много рано-оня управлява 42г..левскарите си решават проблема с гонзо и петров с провокации и много екшън и феновете и полицаите са жертва на тъпия им сценарий и сивия кардинал сираков.
147
1
 
19
 
! Отговори
Полицай преди 13 години
После защо мразя фенове или така наречените ултраси?! Вместо да гледат мач, те гледат как да ме утрепят! Обаче са виновни не толкова феновете, а началниците ни, дето пищят по станциите да не се подаваме на провокации и да не се отбраняваме! Да играем добрата полиция, която да бъде бита, замеряна с бомби и стъкла, а началниците ни да се лигавят, защото после щели да ставали олитици...с апартаменти!
146
7
 
7
 
! Отговори
Даааа преди 13 години
Цялата работа и побоя е заради това ,че ЦСКА биха и унижиха Левски на сред Герена. Явно управата не можаха да си овладеят нервите.Някои не умеят да губят.Всичко беше подготвено,медиите тръбяха смазваща победа за Левски,дори и шампанското беше готово,за това че Левски ще смажат ЦСКА,очакваше се голям празник,даже Дембеле каза ,че ще се съблече чисто гол след три гола във вратата на противника.Само ,че сметките им излязоха криви и се започна боя.
145
2
 
11
 
! Отговори
.... преди 13 години
може ли някой да ми обясни защо след всеки един "мач" на тези "елитни"отбори има такива поражения.това е просто игра за удоволствие,не да се руши,чупи,пали, и други подобни.
144
0
 
3
 
! Отговори
sdg преди 13 години
150:Голям бой а,следващия път 3:0.И не се притеснявай и 200-300хиляди да им дадат все същите ще са.То да не е да биеш третодивизионния Червено Знаме а.
143
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** rabota