Не сме чудовища!

Пореден гей парад кръстосва столицата на 18 юни
Обновена: 2 юни 2011 09:43 | 2 юни 2011 09:43,
568
Не сме чудовища!
Снимка: архив Булфото

На 18 юни ще се проведе поредният гей парад в София.

Пътят на шествието ще се пази в тайна до последно, за да не могат организациите, които са против, да се съберат и да нападат, обяви Яна Бюрер-Тавание от фондация "София прайд".

Още по темата
28 юни 2008 18:04
411

Така процедирахме и миналите години, допълни тя.

Всяка година участниците в шествието се удвояват, похвали се още Тавание пред bTV.

Основната ни цел е да покажем на обществото, че хората с различна сексуална ориентация не са чудовища. Освен това искаме да покажем на хомосексуалистите, че не е страшно да се разкрият.

Искаме да покажем на хомосексуалистите, че не е страшно да се разкрият
Както хетеросексуалните, когато са на улицата, не се притесняват да се хванат за ръце, да се целунат, заяви още Яна Бюрер-Тавание.

Организаторите заявиха още, че чрез шествието искат да обърнат вниманието на обществото към правата на хомосексуалистите, защото хората с различна сексуална ориентация не били защитени от закона.

Тавание припомни, че последните години не е имало физическа саморазправа с хората от шествието, но винаги имало групи, които ги обиждали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


568
Още по темата: гей парадСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
467
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На 18 юни , както чуха да се говори всички хетеро двойки ще се събират на моста зад НДК, да пият вода и да се целуват!
466
4
 
5
 
! Отговори
* преди 13 години
пИдИраЗиНи
465
7
 
7
 
! Отговори
искам парад преди 13 години
на суинг семействата ! Нека да стане ясно на обществото ,че само ние не си изневеряваме зад гърба говорейки за "морал"! Всичко при нас е ясно и открито ,не се лъжем ,просто обичаме свободата и правото да живеем така както ни харесва , а не по модел създаден за други хора и други интереси !
464
8
 
16
 
! Отговори
Марк преди 13 години
Има хора, които си изкарват прехраната като си измислят каузи и почват да ги защитават!Каузата за защита на гейовете, макар че никой не ги закача!Каузата за защита на ромите тук вече те "закачат" неромите!Каузата на мюсулманите които се "закачат" с цяла Европа!Каузата на кучетата които може да ни изядът ушите!Феминистките /да не ги забравяме/!Каузата на *** /пардон афроамериканци или европоафриканци/нали/!Аз съм бял, хетеро, мъж, християнин!Кой ще ме защити мен от тая напаст?
463
4
 
3
 
! Отговори
Марк преди 13 години
А аз пък чух че на 18 юни се организиряа масова разходка на хетеросексуални двойки по моста зад НДК!Чух също така , че много от двойките ще доведата и децата си!
462
2
 
3
 
! Отговори
ВИГЕНИН преди 13 години
И НИЕ С МОЯТА ДРУЖКА СЕРГЕЙЧО СМЕ ТАМ!
461
4
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Айде и тези се изкараха дискриминирани!Писна ми!Ако бяхте дискриминирани нямаше да можете да си разнасяте сбърканите *** свободно!Та даже и с осигурена охрана!Наглост!
460
10
 
13
 
! Отговори
Нормален преди 13 години
Господ е създал мъжът и жената,с цел чрез взаимно удоволствие да създават бъдещи поколения и пред очите на тези поколения да подължават да се обичат,помагат и възпитават.Как вие-извратени болни мозъци ще давате пример на подрастващите поколения,които вие не можете да създадете?Или може би точно по тази причина сте толкова нагли.Не ви пука.Нали това не са вашите деца?Бяхме страна на мъжкари-превърнахме се в страна на мекотели,не ставащи за нищо.Много жалко!
459
2
 
5
 
! Отговори
прасчо преди 13 години
То хубаво,задниците са си ваши давайте ги на когото си искате.......Ама защо трябва да ми ги завирате пред очите ..........Не може ли да си празнувате без да го афиширате...........Но виж Янка и Сер-гей ако са там идвам и аз
458
4
 
1
 
! Отговори
da bre преди 13 години
Всички мъже в БГ станаха жени ,а жените ......ку....и!
457
3
 
4
 
! Отговори
до 467 честната преди 13 години
Ти си много неграмотна жена ! Явно четеш и нищо не разбираш ! Никой не квалифицира разведените жени като развратни , а казах жени ,които са се развели поради липса на сексуално разнообразие /а такива има , не всички са светици като тебе/ !
456
2
 
6
 
! Отговори
до 456 копплексара преди 13 години
Не обиждай разведените жени и не ги клацифицирай като развратни. Много от тях са с далеч по-висок морал от жена ти може би? или от омъжените, които си имат по няколко любовника. Нищо общо нямат разведените с темата, много често те са хора, поели риска да се справят сами с нещата вместо да живеят в лъжа и омраза "за пред хорското мнение" както вероятно живееш ти
455
7
 
9
 
! Отговори
Венелин преди 13 години
Може да не са чудовища, ама не са и за пред хора!
454
4
 
8
 
! Отговори
Хетеро преди 13 години
Нека да организираме парад и на хетеросексуалните.
453
3
 
1
 
! Отговори
до 461 преди 13 години
Не става дума да дадеш отговор или решение за частен случам (мен), а за цяла общностна група. И не, аз не съм "развратна повлекана" за да си лягам с всеки срещнат или домъкнат от трети човек. Дори и да бих практикувал подобен начин на живот, това отново не се вписва в темата. Със здраве!
452
3
 
5
 
! Отговори
левскар преди 13 години
Колкото повече меки китки има толкова повече мадами остават за дядо,продължавайте в тоя дух ставайте повече та дядо да си петка до 95
451
5
 
2
 
! Отговори
skakauec преди 13 години
Що е то две дупки в една дупка?Що е то две черешки бутат още две?отговор Гей парад .Лощо няма щом ги влече ,аз лекувам хемероиди всякакви по нова методология ,проверям оголемяване на простата с 25см прастатомер ,тежко дишане във врата от ускоряване на темпото ,болки в задната част торса вследстви на разлините приложени манипулации около и в анл. отвор .Няма проблем да си водите и разведените жени ,бълдъзи,тъщи и снахи лекувам и тях безплатно с 25 см. "божепомагач" специален уред рядко се ср
450
4
 
4
 
! Отговори
до 459 гея от 456 преди 13 години
Приятел ,не става въпрос за компромис ,а за свободен живот и разнообразие ! Знаеш ли колко хора тайно си мечтаят за сексуално разнообразие ?! Твоят авер ,който те *** ,би ли се съгласил да се чукаш и с друг освен него ,а ти също си човек и имаш право понякога да си разнообразяваш секса?! Разбира се , той не би пропуснал друг или друга !Така,че това което ти казвам в коментар 456 ще е идеално и за теб и за жената ,какво по-хубаво от това да имаш шанс да правиш секс с различни хора ! Успехи !
449
3
 
2
 
! Отговори
серГЕЙ Станишев преди 13 години
Не сме чудовища!
448
0
 
1
 
! Отговори
до 456 преди 13 години
Не, благодаря ... предпочитам сам, от колкото в компромис заради някой, било то и цялото ни велико общество!