Цар Киро: Няма да плащам данъци!

От 2008 г. не е плащал такса смет и данък сгради
Обновена: 18 окт 2011 17:41 | 18 окт 2011 17:03,
462
Цар Киро: Няма да плащам данъци!
Снимка: БTA

"Няма да плащам данъци, не съм ползвал имотите". Това са били точните думи на Цар Киро, казани пред инспектори на общинската дирекция "Местни данъци и такси" в Пловдив.

Чиновниците посетили Кирил Рашков в следствения арест, за да му връчат акт за неплатени задължения в особено големи размери – по неофициална информация става въпрос за около половин милион лева.

Още по темата

Оказва се, че от 2008 г. до днес той не е плащал такса "смет" и данък "сгради" за къщите на фамилията си, които се намират на територията на община Пловдив.

"Мотивът му, че не си е плащал местните данъци, е бил, че не обитава имотите, но това не го оправдава, има глава на раменете и да мисли", заяви пред Dnes.bg директорът на дирекция "Местни данъци и такси" в Пловдив Николай Ненков.

С актове за неплатени данъци са още синът му принц Ангел, съпругата му царица Костадинка и снахата принцеса Събка.

"Никой не може да им опрости задълженията, дори президентът", каза още Ненков.

Ако не плати доброволно, дължимите суми ще бъдат събрани принудително.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


462
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
349
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нагъл като ***! Саркози за вас, Саркози!
348
2
 
34
 
! Отговори
Възмутена от Днес.бг преди 12 години
Моля журналистите да се спрат с това безумие - за какви царе, царици и принцеси става дума в тази статия?! Това са обикновени престъпници, които даже и данъците не си плащат на тази държава. Стига сте им слугували като някои безмозъчни царедворци. Умственото развитие при тези *** е на толкова ниско ниво, че вашите журналистически напъни се приемат буквално като потвърждение на нелепите им измислици. Имайте поне уважение към нормалните българи в тази държава, които трябва да живеят с тази ***
347
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
айде бе боко, тоя май не те бръсне за слива
346
2
 
26
 
! Отговори
user преди 12 години
Пуснете го на рокерите, те ще го оправят :)Интересно е да се знае дали е плащал ток, вода .... Това е типичен представител на *** гилдия. Кой ги храни тези лешояди? Всички българи опъват заради мазните гнусни ***. Затвор за него и такива като него. Искам да има справедливост за всички.
345
4
 
24
 
! Отговори
аС преди 12 години
Алоо...автора ! Кви принцове и кви принцеси ...? Стига сте им *** *** *** ....
344
2
 
34
 
! Отговори
Съд за данъчните! преди 12 години
Ах, колко са строги данъчните в Пловдив, колко са категорични, че коронованото *** семейство трябва да се издължи на хазната! А досега къде бяхте, драги ни синковци на държавни длъжности? Допуснали сте да не се приберат милиони. Та точно вие сте за съд, защото не е луд, който е изял зелника, а който му го е дал, така ли е? Така! Трябва да ви осъдим за да няма други мераклии да прикриват подобни безобразия.
343
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига с тия принцове и принцеси бе драскачи ***!Що за *** сте???
342
2
 
19
 
! Отговори
Детектифф преди 12 години
Наглец безпардонен. Нямало да плаща данъци. Но може и да се окаже прав. Продължават да го титуловат Цар. А той е само син на Рашко ***.Значи можем да го наречем, *** Кирил Рашков.
341
3
 
14
 
! Отговори
Българан преди 12 години
И що чак сега са се сетили да му поискат данъците? Отишли в следствения арест да му представят сметката?! Ама дело не завели? Щото ако заведат дело току виж взели *** и не гласували за Бат Бойко! Пък така, "Рашков, ето ти сметката, ако *** не гласуват както трябва мисли му за след изборите"! Ако пък ли всичко мине както трябва, "след изборите всичко ще се забрави"!
340
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
hahaha predstavete si che vsichki *** kato toq si platqt danacite mi to niq shte stanem mnogo bogat i prosperira6t narod smqtaite gi v hilqdi takiva kato nego i shte poluchite edna glavozamaivashta suma
339
2
 
10
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Държавата в лицето на НАП,МВР,прокуратура и съответните останали органи първо трябва да уведомят обществото каква е пазарната стойност на всички имоти на Кирил Рашков и откъде се е сдобил със средствата за тяхното придобиване.А по отношение на данъците ние знаем ,че е най-лесно да му бъдат взети дори принудително.Да не стане като с имотите на Цв.Цветанов.Наследство от родители или ископано гърне с жълтици.Подозирам обаче,че след изборите ще го пуснат.
338
3
 
2
 
! Отговори
До Цар Киро преди 12 години
Ох царю кой знае каква хубава руса пичка си тиииии......
337
5
 
11
 
! Отговори
до 353 преди 12 години
И при Бай ти Тошо пак не плащаха данъци. Той ги научи да мързелват и да живеят на наш гръб. По време на Цар Борис трети и въобше при царска България е нямало такива филми едни да плащат, други да не плащат. Бай ти Тошо ги научи на този начин на живот, след него другарите от БСП, СДС и ГЕРБ само продължиха политиката.
336
2
 
27
 
! Отговори
Брус Ли преди 12 години
Киро е давал на всички, утре води 2ма адвокати и се оказва че имотите не са негови, а на офшорка на Сейшелите, дава 100 000 ? и отпадат всички обвинения. Не виждатели че още сега го измъкват - не го питат от къде са му имотите и 10те Мерцедеса , а само за данъците го питат и то последните 3 години ;) Смешна история, парите запушват всички дупки в човека - уста, г*з, отпред кой каквото има...
335
3
 
11
 
! Отговори
ТАСС ще заяви преди 12 години
Годината е 2012. Третата българска държава отново пада под турска власт. На 01 януари около 150хил елитна турска армия овладява тази част на Европа чрез въздушен двсант. Частите са посрещнарти възторжено като освободители в някои райони на страната. Откъслечни сражения между отчаяни и малочислени български опълчения и турски командоси. Броят на убитите българи е все още сравнително малък. ЕС си трае и изчакваа, защото българската страна е пренебрежима загуба, някакви си 6-7 млн. диваци.
334
4
 
2
 
! Отговори
Цар Киро преди 12 години
Бе тоя доктор Менгеле е ***! Объркал си се!
333
5
 
2
 
! Отговори
язе преди 12 години
Аман от простаци в този форум,лиглйовци,***,малоумнеци и какви ли още не. СРАМ БЪЛГАРСКИ СРАМ,НЯМА НИЩО СВЯТО.УФФФФ
332
4
 
5
 
! Отговори
Д-р Менгеле преди 12 години
Ах мангалино гнусен. Ти ли мутро *** няма да си плащаш...!!!!!! Стани бай Тошо от гроба и ми дай малко само права да видиш как няма да си плати ***...
331
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ako be6e nqkoi dryg o6te na 2-rata godina, 6texate pratite tam pokanite ama na toq *** 4akate 4ek,da zamiri6e i togava
330
2
 
4
 
! Отговори
аз преди 12 години
Царя - мангасаря !