Цар Киро: Няма да плащам данъци!

От 2008 г. не е плащал такса смет и данък сгради
Обновена: 18 окт 2011 17:41 | 18 окт 2011 17:03,
462
Цар Киро: Няма да плащам данъци!
Снимка: БTA

"Няма да плащам данъци, не съм ползвал имотите". Това са били точните думи на Цар Киро, казани пред инспектори на общинската дирекция "Местни данъци и такси" в Пловдив.

Чиновниците посетили Кирил Рашков в следствения арест, за да му връчат акт за неплатени задължения в особено големи размери – по неофициална информация става въпрос за около половин милион лева.

Още по темата

Оказва се, че от 2008 г. до днес той не е плащал такса "смет" и данък "сгради" за къщите на фамилията си, които се намират на територията на община Пловдив.

"Мотивът му, че не си е плащал местните данъци, е бил, че не обитава имотите, но това не го оправдава, има глава на раменете и да мисли", заяви пред Dnes.bg директорът на дирекция "Местни данъци и такси" в Пловдив Николай Ненков.

С актове за неплатени данъци са още синът му принц Ангел, съпругата му царица Костадинка и снахата принцеса Събка.

"Никой не може да им опрости задълженията, дори президентът", каза още Ненков.

Ако не плати доброволно, дължимите суми ще бъдат събрани принудително.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


462
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
369
4
 
13
 
! Отговори
Е преди 12 години
Къде е Хитлер като ни трябва? Къде са газовите камери, когато ги търсим? Къде е правителството..ми че то е в центъра, ама само като сграда, която краси инак вече *** София. Къде са политиците, когато *** ни тероризират? Седят и пият кафе в парламента, разказват си вицове и правят преговори..с ***! Дам, парламента е просто красива сграда, в която никой нищо не върши, а политиците ни са марионетки. Цар Киро е наистина цар, той е кукловода, лидера, водача!
368
2
 
7
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
////Цар Киро: Няма да плащам данъци!////...........ама вие все още ли не сте разбрали че вие ми плащате данъците и ПЛАЩАТЕ НА МОИТЕ ЦАРЕДВОРЦИ/ман**лите/......тока, водата ,помощите .ами аз съм си в мойто ЦАРСТВО и вие ще плащате ...КАЗАХ
367
2
 
14
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Нагъл е гадината, защото и съд и полиция и въобще цялата власт го галят по ***, вместо да го смажат - него и всички *** !!!Я да го вкарат в мазето на полицията, да го провесят от тавана за копитата с кратуната надолу и трима ушеви да го зачешат с тоягите, а като припадне, да го залеят с вода, за да се свести и после пак наново бой - пък да видим - и данък ще плати и всичкото си скрито злато ще изпее и всичките си далавери и престъпления !!!*** разбира от дума, ама само след бой
366
2
 
10
 
! Отговори
до 368 преди 12 години
Само да попитам колко *** разбират какво е ирония, та да оставяме журналистите да се правят на интересни с тези "поклони" пред тези неандерталци?
365
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
каква царица костадинка,бе ***-к***а костадинка ли искате да кажете?
364
2
 
24
 
! Отговори
GB преди 12 години
Като научавам какво се случва у нас и какви *** "царски" фамилии са се навъдили: Цар Киро, синът му принц Ангел, съпругата му царица Костадинка и снахата принцеса Събка, само се пощипвам и искам да се събудя, ама не става! Изглежда съм си буден и това е наяве! И си викам Боже, Боже ако затова търпяхме мъките на прехода ела си ме вземи Боже! Не искам да съм буден в този абсурд!
363
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Принцове, царе, принцеси има само в монархиите. Да се пресели там и да не плаща данъци.
362
2
 
16
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Трябва ни правителство, което да не толерира по никакъв начин ***. Ако имаме такава власт този няма да е толкова нагъл. И криминалните престъпления ще намалеят с 90% .
361
3
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Принцове и принцеси има само в монархиите.Да се пресели там и да не плаща данъци.
360
3
 
37
 
! Отговори
СИМЕОН преди 12 години
МОЛЯ ВИ ПРИЗНАЙТЕ МЕ ЗА ***.Искам да бъда признат за *** за да се ползвам от следните привилегии.-Да не плащам ток.-Да не плащам вода.-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.-Да ми дават общински жилища.-Да не плащам наем на жилищата.-Да строя където си поискам.-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.-Да яздя кон по улици и булеварди.-Да не си чистя *** на коня.-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.-Да прецаквам българите.-Да си правя каквото си искам.-Да нямам никакви задължения.-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.-Да мога да зaмърсявам всичко наоколо.-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.-Да не ме интересува нищо в тая държава.-Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.-Да мога да си пикая и *** навсякъде където си искам.-Искам в България да останат само ***.-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да полумиме всичко.-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.-Искам всичко да се разруши и да се срине.-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.-Искам моя дял от единия милиард, отиващ за традиционно трайно безработните.-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към ***.-Искам да продължавате да подкрепяте *** и така българите по- скоро ще напуснат страната.-Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като *** и да ни храните безплатно.-Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега.-Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца.-Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля.-Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да има повече пари за нас.-Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано.-Искам България за ***.-Искам после цяла Европа.-ИСКАМ И ОЩЕ,И ОЩЕ ,И ОЩЕИСКАМ ВСИЧКО
359
2
 
21
 
! Отговори
нина преди 12 години
Вие чувате ли се какво коментирате.Кой *** си плаща данъците а вие искате техния цар да си плащаТава е пълен абсурд.
358
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо се чудите бе хора,той е платил където трябва,сега и данъци ли да плаща
357
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
който е крал безнаказано, в българия става цар крадлив
356
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Значи, аз плащам данък за моята скромна виличка, дето за две години е разбита 11 пъти. А, главатарят на тия, дето я разбиват, няма да плаща. Де Илия - на кирия.
355
3
 
14
 
! Отговори
MKS преди 12 години
Да бе защо продължават да титуловат този мръсен *** с титлата ЦАР?!И кога най-после ще чуеме присъдата на него и мангалското му семейство?!
354
4
 
8
 
! Отговори
ядосан преди 12 години
илияне , ***. редакрирай си писанието, махай ги тия титли. не си журналист
353
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ееее, ама стига сте обвинявали Днес.бг, за това че ги наричат "принцоне", Царици" и т.н.ИРОНИЯ !!!!!Така мисля. Просто ги иронизират.
352
3
 
16
 
! Отговори
:D преди 12 години
какви принцеси , какви царици, вие не сте в ред с главите
351
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и аз няма да плащам данък сгради за щото по цял ден сме на работа и ни няма в къщи за да бъхтим и покриваме данъците на разни царе и кировци
350
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно се чувства под протекция.