Борисов към Цветанов: Пържоли за кучето, открило Мирослава

Чочо се самоубил, като предварително скрил пистолет в тоалетната
Обновена: 12 яну 2012 18:15 | 12 яну 2012 16:20,
809
Борисов към Цветанов: Пържоли за кучето, открило Мирослава
Снимка: Impact Press Group

Премиерът Бойко Борисов посъветва вътрешния министър Цветан Цветанов да награди с пържоли кучето, което помогнало за откриването на тялото на Мирослава от Перник.

„Три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача. Кучето свърши много работа. Заслужава и то, като разбира се и всички, награда", коментира министър-председателят.

Трупът на изчезналата на 7 ноември Мирослава беше открит днес в покрайнините на Перник. По първоначални данни момичето е било удушено.
За убийството бяха задържани двама души, като единият от тях се самоуби пред полицаите.

От МВР посочват, че след проведените беседи в ГДБОП и в Института по психология на МВР, 36-годишният Стойчо Стоев -Чочо  от Перник съдействал на разследването, признал своята съпричастност към планираното убийство и последвалото изнудване на близките на Мирослава.

Още по темата
Той разкрил съучастника си и мястото, където е укрито тялото на жертвата. В хода на разследването на тежкото криминално престъпление, при което Чочо сътрудничил активно, рано тази сутрин с помощта на спасители от Планинската контролно-спасителна служба от Дупница жертвата е открита в околностите на Перник.

Сутринта от Върховна касационна прокуратура (ВКП) и Окръжна прокуратура – Перник са разпоредени действия по разследване на девет адреса в областния град.

При претърсване и изземване в къщата на Стоев, той помолил да му бъде позволено да отиде до тоалетната. Тогава той успял да достигне до предварително укрит пистолет, след което се самопрострелял смъртоносно.

Стойчо Стоев – Чочо е бивш охранител на пернишкия бизнесмен Фьодор Фьодоров-Федката.

Той бе обвинен като поръчител на подпалването на мерцедеса на бизнесмена Ясен Миленов преди две години. Стоев бе и един от заподозрените за отвличането на 48-годишния Румен Стоев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


809
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
5
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ядосайте се най-сетне.Ядосайте се от името на пернишкото семейство, което не стига, че е загубило дъщеря си, ами според Бойко Борисов трябва да се извини на МВР, защото си позволило лоши думи по адрес на Цветанов. Да, това семейство е наругало вътрешното министерство, защото именно това министерство обяви дъщеря му за забегнала в чужбина. Същото това МВР, което дори не успя да намери трупа. А го намери куче на БЧК.Ядосайте се, защото кучето трябва да получи телешки пържолки, според премиера, задето е намерило трупа. Ядосайте се, защото докато говори... още за убийство той се смее.Ядосайте се защото задържан може да се самоубие пред полицаи. ...Ядосайте се заради всички избълвани вулгарни думи в ефира.Ядосайте се заради това, че върховния ви вожд, не прави разлика между некропол и кошара.Ядосайте се на Тиквата, защото отстранил Пицата, тъй като прякорът му не подхождал на политик.Ядосайте се, но не на масата вкъщи, на две ракии. Ядосайте се навън
66
6
 
59
 
! Отговори
Ана преди 12 години
ИЗУМЕНА СЪМ!!! Нямам думи! Този човек не е добре наистина. Ама може ли човек да говори такива неща-пържоли на кучето, открило трупа...\просто не зная какво да кажа. То все е било простотия, но тази е висша! И най-лошото е, че той, ББ, е убеден в свойта правота и никой не е в състояние да го разубеди, да не говорим, че някой се опита да му противоречи! Това е гавра с паметта на детето, с мъката на родителите...
65
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като гледам доволната му физиономия, като слушам подкана към близките да се извинят(!!!!!) и като чета инструкциите с какво да бъде наградено за добре свършената работа кучето ,става ясно,че Бойко Борисов е удовлетворен от развитието по случая...не е тъжен,ни най-малко не му е мъка,че има едно дете по-малко,че има още едно почернено семейство!!!Електората, това поведение допада ли Ви?
64
2
 
30
 
! Отговори
НЕшокиран преди 12 години
НЕшокиран съм, понеже ББ вече с нищо не може да ме изненада. Наистина е цинично да се говорят подобни неща. Интересно ми е само дали и този път НИТО ЕДИН журналист няма да го попита, дали случайно не разбира, че се държи и говори неадекватно...Ама подобен "шокиращ" въпрос нашите мили журналисти няма да ги чуем да задават. Щото хляба е по-голям от всички. Мишки сме, като мишки живеем, като мишки си и мрем....
63
32
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АКО ПРОСТОТИЯТА ИМАШЕ КРИЛА ,ВСИЧКИ ПЛЮЕЩИ ПО БОЙКО ЩЯХА ДА СА В КОСМОСА !!!
62
2
 
3
 
! Отговори
do 68 преди 12 години
бас хващам, че си си окрасил и дупето с един дебел ... а ? :)гнида с гнида ...
61
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На кучето пържоли,а на Пудела и Тиквата л...на от градската тоалетна за учудващата версията,че момичето е напуснало България!
60
2
 
4
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
До Отвън: На ***, отвътре!!!
59
2
 
7
 
! Отговори
balgarin преди 12 години
samo zaradi tozi nahalen tikvoch,shte si smenya grajdanstvoto.sram me e ,che takuv tip komandva moyata rodina.*** smotan
58
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кучето си върши работата и едва ли очаква пържоли!Полицаите "работиха" предимно по други версии - очакват извинение!А дали това е истината? Или има замесен полицай .......
57
3
 
28
 
! Отговори
Българка преди 12 години
Ама разбира се, че САМОУБИЛИЯТ СЕ е прекият извършител на убийството... защо си мислите, че ние имаме колебания, господа САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ПОЛИЦАИ???? Как обаче ми се иска, някой ВАС да самоубие г-да... самозабравили се не само полицаи, а и пожарникари и спортисти....
56
29
 
5
 
! Отговори
Отвън преди 12 години
Вчера си окрасих краката с обувки от Кларкс - 290 паунда.Вие как я карате с 270 лв месечно мбухахаха
55
1
 
25
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
А, бе до преди половин час тоя Чочо, беше 30 - 32 годишен, вече е на 36...
54
25
 
6
 
! Отговори
ББ преди 12 години
Щом полицията е открила Мирослава, следователно са си свършили работата....
53
20
 
3
 
! Отговори
Дани преди 12 години
Ами ако семейството бяха съдействали на полицията още в самото начало, може би щеше да се избегне нещастният случай. Но те нека да крият 6 млн. лева. За съжаление това момиче не заслужава тази съдба!
52
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Набива се в очи,че по форумите има изобилие от "умници"...Които ,освен да оплюват някого,друго и не умеят..."въстанника" да хваща гората и да се зареди с тоалетна хартия ,че и Марица няма да го измие ,като напълни памперса !
51
0
 
3
 
! Отговори
zapernik преди 12 години
Тялото на Мирослава е намерено заровено под моста в гр. Батановци, разбра zapernik. За да бъде изровено тялото на 17-годишното момиче са използвани тежки машини и куче от Червения кръст. Премиерът Бойко Борисов съобщи, че първоначално са заловени похитителите и след това те са показали мястото, където заровили мъртвото момиче.Мирослава е била удушена от самоубилият се днес пред очите на полицаите Стойчо Петров - Чочо. Чочо бил семеен приятел на близките на Мирослава и охрана на гаждет
50
5
 
42
 
! Отговори
t-rock преди 12 години
Много е *** този Б.Б. и всички куки. Пълни нещастници.
49
1
 
39
 
! Отговори
kolyo преди 12 години
АБЕ КАКВА Е ТАЗИ ПОЛИЦИЯ ДА ИМ СЕ САМОУБИВАТ ЗАПОДОЗРЕНИТЕ???ДА ХОДЯТ ДА ПАСАТ ОВЦЕ.............АМА МАЙ И ЗА ТОВА НЕ СТАВАТ...
48
0
 
31
 
! Отговори
do 44 преди 12 години
Именно ... да наградят и ченгетата които казваха, че сигурно е избягала с гаджета и ще се върне ... Да наградят и тези "замесените" за които се разбра от телефонния разговор.Всичките да ги наградят с ... знаете с какво ..