Намериха изчезналата Мая Димитрова

13-годишното момиче дошло в София при брат си
Обновена: 29 фев 2012 16:27 | 29 фев 2012 16:26,
52
Намериха изчезналата Мая Димитрова
Мая Димитрова Снимка: МВР

13-годишната Мая Кирилова Димитрова, която беше обявена за общодържавно издирване, е открита, съобщиха от МВР.  Момичето беше изчезнало на 21 февруари от Центъра за настаняване от семеен тип в Берковица.

За последно Мая била видяна да се качва в автобус за София.

При издирването й криминалистите в София провели срещи и разговори с познати на нейни близки, направили и проверки на адреси в централната част на столицата, в кварталите „Филиповци” и „Факултета”.

Днес около 14.00 часа те попаднали на момичето при проверка на пореден адрес в кв. „Факултета”. В дома живеел без адресна регистрация един от братята на малолетната – Р.Т.  на 22 години , криминално проявен и регистриран за кражби и обсебване.

Мая е предадена на специализирани служители за работа с деца от сектор „Превенция и  контингент”, които и в момента разговарят с нея.

Тя споделила, че от пет години живеела в Берковица, нямала други близки освен братята си, които много й липсвали.

Знаела, че единият от тях живее в София, не издържала и взела автобуса, за да го види.

По думите й върху нея не е упражнявано насилие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
... преди 12 години
Стоянов, не виждаш ли, че момчето не е с условията, в които ти си живял? Какво образование искаш да има? Върви и ти по неговите стъпки и тогава нареждай. Опитва се да защити съученичката си. Какво значение има как пише?? Явно има повече достойнство от твоето поне, щом е наясно кое е важно и кое - не.
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Спри да пишеш защото се вижда ти колко си *** аз започнах да пиша за момичето и както винаги всички сменяте темата и обиждате но какво да се прави тва е България...И кат те гледам ти си простия май и какво ще кажеш да спеш да пишеш защото само спамиме аз почнах едно нд вие го извъртате айде стига вече
43
2
 
2
 
! Отговори
Стоянов преди 12 години
Защо да споря с теб като се вижда колко си ***, не завиждам на *** че има висше образование.Но какво общо има нейното образование с теб?Майка ми има висше образование, това не значи че синът и може да бъде пълен профан като теб!
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ti stoqnov neshto si mn otvoren qvno i kat neznaesh kakvo u4ime shto ne si zatvarqsh pluvalnika a ???Az ko da napraq kato zavijdash 4e ima vishe obrazuvanie i qvno ti slushal chalga shtom tolkova razbirash ili prosto se praivhs na koi sam az
41
2
 
2
 
! Отговори
Стоянов преди 12 години
До: 42 Мен не ме интересува *** колко висши има все пак пишеш ти не тя!А това че ти имаш само 5-6 показва колко качествено се учите в училищата в това време.Едно време беше друго, сега само чалга и *** , айде със здраве мамино синченце!
40
1
 
3
 
! Отговори
osole преди 12 години
13 годишна???
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тая снимка вчера не беше ли същата в статията за "кадровата военна " и онзи ден за "джудисткта от Русе"?
38
0
 
3
 
! Отговори
do 43 преди 12 години
:D :D :D и то с висше по бг и литература :P :P :P
37
1
 
2
 
! Отговори
do42 i 41 преди 12 години
Единия завършил българска фиология , на другия майка му имала висше... :)
36
2
 
3
 
! Отговори
Do 41 преди 12 години
1 ако искаш да знаеш майка ми е с висше образование а аз имам само 5 и 6 в училище такаче кат незнаеш млък. Точно това имам предвид само знаете да критикувате и обиждате.....2-не се прави на мн интересен с тва От последното се разбира че българите знаят само да садят, но не става ясно картофи ли домати ли ...
35
3
 
2
 
! Отговори
Стоянов преди 12 години
До: 37Така като ти гледам писането се съмнявам изобщо дали ходиш на училище.1. Се научи да пишеш на кирилица. 2. Думи като такаче , (в)секи, слОчи в българският език няма. 3. От последното се разбира че българите знаят само да садят, но не става ясно картофи ли домати ли ...
34
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Я какви цици е отпрала, тази е готова за женене...Да народи 10 чавета, да взема детски от простите българи...Демокрация!
33
10
 
5
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 12 години
Тая па...Съвремения *** трябва да има поне 4-*** братя във всеки областен град...А тая - чак у Софето ошла...*** работа...ама малко аматьорска.
32
0
 
32
 
! Отговори
Ели преди 12 години
Това момиче трябва да учи, учи и пак да учи, само тогава ще се измъкне от мизерията и гадостите, които я чакат с братята и престъпници и улиците. Знам, че е гадно по домовете, че не вижда надежда за по добър живот, че и е тъжно, че се чуства различна, но трябва да се бори и да тръгне по трудния път. Образованието отваря много врати, крайно време в домовете да се наблегне на това.Пожелавам му успех на детето.
31
4
 
15
 
! Отговори
mlk e преди 12 години
Ako iskate da znaete parvo az sam mom4e ot neiniq klas taka4e znam vsi4ko i na seki moje da mu se slo4u da sgreshi ama balgarite sme takiva znaem samo da sadim :@ :X
30
6
 
5
 
! Отговори
До 25 преди 12 години
така като гледаш снимката си мисли и за това, което не се вижда, че по принцип вървят комплект ;)
29
9
 
6
 
! Отговори
do 33 преди 12 години
Ама ти си *** 100%. Вземи се научи и пиши на български преди да даваш мнение.
28
1
 
7
 
! Отговори
alsjwgfjg преди 12 години
soryy za greshkite
27
11
 
6
 
! Отговори
alsjwgfjg преди 12 години
Parvo ne e ciganka ako sikate da znaete i vtoro kakvo kato e otish pri brat si lipsval i e aide vie da si nqmte nikogo da vidite kakvo shte vi e i e napisano v drygata statiq 4e e na 14 zashtoto kraq na amrt ig navarshva i ne e to4no na 14 zatova tuk s anapisali na 13 vie si zatvarqite ustite koito znqt mnogo :@
26
5
 
11
 
! Отговори
Старшина Ушев преди 12 години
Има и по-важни неща от ***