Зелена вълна посреща прибиращите се столичани в повече

80 пътни полицаи ще направляват трафика в София
16 апр 2012 09:01, Бойчо Попов
334
Зелена вълна посреща прибиращите се столичани в повече
Снимка: архив, Булфото

Както ги изпратиха, така и ще ги посрещнат. От обяд в последния почивен ден от Великденските празници по столичните улици излизат десетки пътни полицаи, които ще осигурят "зелена вълна" за всички пътуващи по трасетата за влизане в София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Предприемат се подобни мерки за влизане в столицата, както в петък за излизане. На всички възлови места има полицейско присъствие, при необходимост се изключват светофарите и се регулира движението, като трафикът в столицата ще бъде направляват от 80 пътни полицаи. На уязвимите места ще бъдат разположени регулировчици.

Още по темата

Отново ще има проверки на автогари и жп гари, където се очаква голям брой пътници. Инспекторите ще следят какво е техническото състояние на превозните средства, има ли правостоящи пътници, спазват ли се изискванията за издаване на билети и багажни разписки.

Днес се очаква засилен трафик в цялата страната. Затова ще има и засилен контрол на движението по пътищата. Основно внимание и днес ще се обръща на рисковите изпреварвания и несъобразената скорост, съобщиха още от пресцентъра на МВР.

Повече полицаи ще контролират движението по най-натоварените пътни участъци, сред които са пътят за Кулата, районът на "Дунав мост" и отсечката между Стара Загора и Бургас.

До 22 часа остава забраната за движение на тежкотоварните автомобили по първокласните пътища и по основните второкласни отсечки.

Междувременно охранителна полиция е взела мерки и за осигуряване на допълнителна охрана на големите търговски обекти в страната – проведени са срещи с частните охранителни фирми, които работят за магазините, ще се завиши и полицейското присъствие на територията им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
0
 
7
 
! Отговори
123 преди 12 години
софиянци се прибраха от родните места....
237
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А най-ме кефят новите столичани (тия дето са от десетина години в София) като се приберат например в Търговище ,Разград, Горна Оряховица,Видин и като почнат да се дуят на останалите там ,че и те разбираш ли са в Софията... Най-ми харесва един познат от провинцията ...видиш ли видял Милен Цветков на улицата или аууу вчера видял Любо Ганев...Както се пееше -Драгалевци не е Холивуд хилс .Много уважавам хората ,които живеят в родните си градчета и допринасят за развитието им.
236
6
 
7
 
! Отговори
До 328 преди 12 години
И кво ще ядеш тогава бе, хейтър? Кой ще ти плаща наема на панелката и кой ще ти пълни общината с данъци, та си отворил уста за жителство??? Нали "жители" ще останете ти и пенсионерите! Кой ще бачка във фирмите? От Марс ли ще си внесеш работна ръка? Или после ще ревеш кански, че пък нямало икономика в София и фирмите се изнесли в провинцията??? ***!
235
2
 
7
 
! Отговори
до 326 преди 12 години
София беше прекрасен град, драги (и все още е, по Коледа и Великден). Просто присъщите качества на новодошлите зомбита и *** се развихрят тук, но те затова са дошли - на гурбет като на война...
234
3
 
10
 
! Отговори
София е мизерно Гето преди 12 години
Вреден за живеене град, правещ хората зомби и ***. Психиката им се променя, стават егоисти, стресирани и страхливи послушковци и кариеристи. А като се има в предвид и че са заробени с кредит в коптор пет на два и разбираш каква човешка трагедия е да си т.н "столичанин" в клоаката Барутник
233
6
 
6
 
! Отговори
до 322 преди 12 години
Ако беше червена, щеше да си живееш с 20 000 кореняци, кучетата и *** във великия ти град, не схващаш ли? Да не говорим и за икономиката ТИ - ще ядеш печени кестени и всички университетети, фирми и учреждения няма да ги има... Но шопа това не го осъзнава, а само реве, че му пречели "гостите" на мегаполиса София... Аре слез на земята бе, *** :))) А и сайта с това "столичани в повече" вече ми пада в очите - явно пъпчиви седмокласници им пишат заглавията на статиите :)
232
1
 
3
 
! Отговори
До мнение преди 12 години
Не думай , а ние си мислим че животът е всичко друго , но не и борба за работа , пари и покрив над главата !
231
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отидоха си в София "столичаните", които казват хлеб, млеко, голема бела стана, аз мисла, ша хода до молъ и т.н.Сега ние в провинцията можем спокойно да излезем да пием по бира, без да слушаме шопския диалект.В българския език има бъква Я, но столичани не я ползват.Мисля,Говоря,Ходя ...,а не мисла,говора,хода ...
230
13
 
19
 
! Отговори
Мнение преди 12 години
Наистина в София стана непоносимо ... и аз не понасям цялата провинция, която за няколко години се изсипа в София. Аз съм родена в София и ми омръзна вече от идващите селяни, говорещи на диалект, които си избиват комплексите в София. Готови са да се борят със зъби и нокти за работа с добра заплата и някой апартамент в "елитните нови кварталчета" като Манастирски ливади, Кръстова вада и т.н., които едно време бяха пустош. И на софиянци не им е лесно да се чувстват добре в тази среда ...
229
9
 
17
 
! Отговори
Трявна преди 12 години
Мили софиАнци, живейте си в гетото и мола ви, не идвайте тук. Нямаме нужда от посиращи всичко ***. Вървете на морето да се къпете в *** където ви е мястото. В гората вие сте нежелани.
228
2
 
0
 
! Отговори
germani_bg преди 12 години
kak pak tocno ste izbrali snimkata za tazi novina tova e moyata kola ot germaniq s neq bqh za praznicite v bg
227
4
 
21
 
! Отговори
до 315 преди 12 години
Ей сега ще ти обясня що е то "прибиращ се селянин", току-що го наблюдавах: обръсната едра тиква в зацапан анцуг спира на аварийки и вади от багажника сакове, претъпкани с мръвки, буркани и домашно вино в 2 л бутилки от Кола. Гледа свъсено и зло, сакън да не му завиди някой. Утре ще се качи в таксито/ ще влезе в някой софийски дом да прави ремонт и ще ни разкатае фамилията. А дъщеря му ще изтича в мола да си направи фафли в косата и да забие някой заможен чичо.
226
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе днес.бг, защо направо не напишете "Зелена вълна посреща прибиращите се СЕЛЯНИ"???Какво е това малоумно заглавие или и вие се пишете "софиянци"? От София съм, почивах 3 дена в една планинска вила и какво? Идвам ви в повече ли??? Много сте прости, много...
225
2
 
27
 
! Отговори
10 ПРИЗНАКА преди 12 години
10 ПРИЗНАКА, ЧЕ СИ ***/КА1.Слушаш силно чалга между 14 и 16 часа2.Хвърляш си *** през прозореца3.Къпеш се в неделя /с неохота/4.Плюваш, секнеш се и си хвърляш фасовете на улицата 5.В работата напредваш с лакти и на всяка цена, мазниш се на шефа и обичаш интригите6.Често псуваш силно на глас7.Напиваш се до повръщане с евтин алкохол и ставаш НАЙ-ВЕЛИКИЯ8.Драскаш с ключ по колите на съседите9.Модел за подражание ти е Мара отварячката или Цеко Сифоня10.Липсват ти първите 7 години,
224
1
 
9
 
! Отговори
ЦИТАТ преди 12 години
Простакът, който плюе семки, вървейки по улицата. Или се изхрачва/изсеква някъде в краката ти - или където свари.Оня, който не се е къпал минимум от два дни, а за миене на зъбите да не говорим. Или говори високо по телефона си.Друг, дето гръмнал котката на съседа, че му ядяла гълъбите, и един, дето гръмнал куче, което му подяждало котката. Цял гражданин гръмна дете, защото... шумяло пред блока. Един друг пикаеше върху детска площадка и хвърляше буркани - пак поради същата причина.
223
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 12 години
youtube/watch?v=IKzpRpiK4Rk
222
2
 
7
 
! Отговори
истината до 295 преди 12 години
Морската градина ще бъде бетонирана заради мнозинството от ГЕРБ и куклата на конци данчо симеонов областния
221
13
 
18
 
! Отговори
Станимир преди 12 години
До драскачите тук:Вие не разбрахте ли ,че живеем в пазарна икономика, и всеки може да си живее и работи където си иска, и за каквито пари се договори, като не ви харесва хващайте си самолета,автобуса и марш навън.Жителство, глупости,кои сте вие ,че ще казвате кой къде да живее, много *** народ се навъди за съжаление.
220
8
 
4
 
! Отговори
SELININ преди 12 години
AKO NESA SELENITE DA VI RABOTQT T1RTEI STE VIE 6TE EDETE DQDOVIQSUH 6PEK ZA6TOTO VI MARZI ZA NI6TO NE STAVATE DRUGO
219
9
 
13
 
! Отговори
SOFIQNKA преди 12 години
SELENDURITE PAK NI NAPADAT AMAN OT TQH

Спонсорирани публикации