Зелена вълна посреща прибиращите се столичани в повече

80 пътни полицаи ще направляват трафика в София
16 апр 2012 09:01, Бойчо Попов
334
Зелена вълна посреща прибиращите се столичани в повече
Снимка: архив, Булфото

Както ги изпратиха, така и ще ги посрещнат. От обяд в последния почивен ден от Великденските празници по столичните улици излизат десетки пътни полицаи, които ще осигурят "зелена вълна" за всички пътуващи по трасетата за влизане в София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Предприемат се подобни мерки за влизане в столицата, както в петък за излизане. На всички възлови места има полицейско присъствие, при необходимост се изключват светофарите и се регулира движението, като трафикът в столицата ще бъде направляват от 80 пътни полицаи. На уязвимите места ще бъдат разположени регулировчици.

Още по темата

Отново ще има проверки на автогари и жп гари, където се очаква голям брой пътници. Инспекторите ще следят какво е техническото състояние на превозните средства, има ли правостоящи пътници, спазват ли се изискванията за издаване на билети и багажни разписки.

Днес се очаква засилен трафик в цялата страната. Затова ще има и засилен контрол на движението по пътищата. Основно внимание и днес ще се обръща на рисковите изпреварвания и несъобразената скорост, съобщиха още от пресцентъра на МВР.

Повече полицаи ще контролират движението по най-натоварените пътни участъци, сред които са пътят за Кулата, районът на "Дунав мост" и отсечката между Стара Загора и Бургас.

До 22 часа остава забраната за движение на тежкотоварните автомобили по първокласните пътища и по основните второкласни отсечки.

Междувременно охранителна полиция е взела мерки и за осигуряване на допълнителна охрана на големите търговски обекти в страната – проведени са срещи с частните охранителни фирми, които работят за магазините, ще се завиши и полицейското присъствие на територията им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
0
 
9
 
! Отговори
ПК преди 12 години
Хора,защо се връзвате на такива провокативни заглавия!Не,разбирате ли,че с тази злоба сме за никъде!
177
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до-СофияКато няма работа в селата как ще се живее бе мишок защо не отидеш ти да живееш в село да видиш хубаво ли е
176
3
 
3
 
! Отговори
До 228 преди 12 години
Яко си *** баце....тия твоите 350евро кои ги взима?? като туриш още 2 апартамента, гаражче и магазин и ти излезна повече от заплатката без работа. Да бе прости са Софианци. И понеже им остава време завъртат и някоя далавера пък ти си бачкай яко при шефа ти, щото си умен а Софианци прости....хахаха А пък повечето стари софиянци не ходят на нащо пробито черноморие, там се пълни са същите селтикси които са дошли от някъде в софия, но по морето се правят на софианци да ни излагат само.
175
1
 
7
 
! Отговори
бай Иван преди 12 години
селянин не се става по адрес, а с манталитет
174
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До- deputat_sofiaКато те гледам че пишеш на маймунски си представям колко си жалък и колкото и пари да имаш пак си оставаш същия няма да живееш с орлите и ти ще умреш рано или късно
173
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ama naselqvaite plovdiv ,varna za6to sofiq.belgrad ,ostambul za6to re6ihte sofiq .podbivate zaplatite i ni vzehte rabotnite mesta.ba4kate za 300lv i se svirate po mazetata.
172
3
 
9
 
! Отговори
Paco преди 12 години
Хубавата новина е че всички селски пичета се връщат и са загорели за софианци. Сега пробивните и амбициозни мадами, ще ни разкъртат само и само да си фанат софианец. Пък другите ше рупат ли рупат, щото никоя *** неще долно нанагорчанин. Най хубавото е че всички провинциалиски пускат на всякъде, и прават всичко. А от тия наще тук нищо не става, те се прават на недостъпни, искат внимание абе.....
171
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СЕЛЯНИТЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ В РОДНАТА СОФИЯ.ОБЛАСТ ШОПИЯ.
170
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
predpo4ita te za6toto mu trqbvat prosti nisko plateni glupaci.
169
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хората от провинцията не сме комплексари! Просото някой "софиянци" се опитват да ни насадят комплекс, че да не живееш и работиш там където си роден е нещо лошо. Това са някакви "софийски" измислици. В цял свят големите градове имат и новодошли. Светът става все по- мобилен и това е напълно нормално. Смешно и жалко е да няма с какво друго да се похвалиш освен, че си "софиянец".
168
6
 
4
 
! Отговори
sofiq преди 12 години
vra6taite se po selata .sofiq mi haresva taka ne se vra6taite.poselata nqma hora vreme e da gi napalnite.
167
2
 
0
 
! Отговори
симо преди 12 години
а защо не си седя, там откъдето си дошъл
166
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Карайте се, браво! И продължавайте в същия дух, докато *** превземат окончателно държавата! Нещастници!!!
165
4
 
3
 
! Отговори
centar-napadatel преди 12 години
aide gastarbaiteri , napadaiteeeeeeee
164
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като ви чета мненията направо се изумявам от тях. Не разбрахте ли, че управляващите са виновни за това деление на хората. Ако бяха разумни щяха да разпределят инвестициите по цялата територия на държавата и никой нямаше да се налага да бяга от родното си място в търсене на по-добрия живот, а не да ги концентрират в големите градове като София, Пловдив, Варна и Бургас.Разберете, че не можете да обвинявате хората за това, че търсят къшея хляб, с който да оцелеят до следващата заплата.
163
3
 
9
 
! Отговори
sofianec преди 12 години
sofiq - naai golqqmoto selo v bulgariaa, pulnaaata mizeriq :D ! Otrvaaril sum se ot neq i polovinaata hor vutre v neq ! mishi grad.
162
1
 
15
 
! Отговори
морски преди 12 години
Хах Шопите викат морето във Варна било мръсно .Че кой Варненец ходи на градския плаж бе мамини шопи - заблудени ? Май не сте чували за какбакум, сл.ден, галата, черноморец, паша и кара дере ? За разлика от Бургаско, тук на север все още имаме чисти плажове ! ДА ВАЙ ЯТ :)))
161
7
 
2
 
! Отговори
deputat_sofia преди 12 години
tryabva da ima prostoliudie vinagi - tova e obslujvasht personal... kakto e imalo robi, sega ima hora ot selo kadeto za 800 lv si skasvat gaza ot ba4kane, a na men vashia izbranik sa mi tolkova dnevnite he he he
160
9
 
2
 
! Отговори
sofia city преди 12 години
na selyanite shte kaja da dovedat i dashterite si sled tova moje da si tragvat. obicham vi
159
0
 
2
 
! Отговори
до 208 преди 12 години
Аз нищо против, някъде да видя да имам нещо против?? Просто си поредния лапнишаран които се мисли за нещо голямо пък всъщност всички го ши...т. Аз на твое място щях да си гледам кравефермата и да не се права на много умен, защото в София ако не правиш по минимум 10-ка на месец си никои. Дет се вика по добре пръв на село отколкото последен в градо.

Спонсорирани публикации