Зелена вълна посреща прибиращите се столичани в повече

80 пътни полицаи ще направляват трафика в София
16 апр 2012 09:01, Бойчо Попов
334
Зелена вълна посреща прибиращите се столичани в повече
Снимка: архив, Булфото

Както ги изпратиха, така и ще ги посрещнат. От обяд в последния почивен ден от Великденските празници по столичните улици излизат десетки пътни полицаи, които ще осигурят "зелена вълна" за всички пътуващи по трасетата за влизане в София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Предприемат се подобни мерки за влизане в столицата, както в петък за излизане. На всички възлови места има полицейско присъствие, при необходимост се изключват светофарите и се регулира движението, като трафикът в столицата ще бъде направляват от 80 пътни полицаи. На уязвимите места ще бъдат разположени регулировчици.

Още по темата

Отново ще има проверки на автогари и жп гари, където се очаква голям брой пътници. Инспекторите ще следят какво е техническото състояние на превозните средства, има ли правостоящи пътници, спазват ли се изискванията за издаване на билети и багажни разписки.

Днес се очаква засилен трафик в цялата страната. Затова ще има и засилен контрол на движението по пътищата. Основно внимание и днес ще се обръща на рисковите изпреварвания и несъобразената скорост, съобщиха още от пресцентъра на МВР.

Повече полицаи ще контролират движението по най-натоварените пътни участъци, сред които са пътят за Кулата, районът на "Дунав мост" и отсечката между Стара Загора и Бургас.

До 22 часа остава забраната за движение на тежкотоварните автомобили по първокласните пътища и по основните второкласни отсечки.

Междувременно охранителна полиция е взела мерки и за осигуряване на допълнителна охрана на големите търговски обекти в страната – проведени са срещи с частните охранителни фирми, които работят за магазините, ще се завиши и полицейското присъствие на територията им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
2
 
17
 
! Отговори
Den Haag преди 12 години
София е една много тъжна столица.Престъпен и замърсен град.Дано до края на живота ми, да не ми се налага да го видя.
217
6
 
11
 
! Отговори
Софиянка преди 12 години
Варна НЕ Е провинция! ОБИЧАМ ВАРНА!
216
5
 
2
 
! Отговори
Варна преди 12 години
А за Бургас кво да ти кажа ? Една голяма измама на днешните властимащи ! Бойко строи магистрала тракия за шопите ! Да могат по-бързо да стигнат до любимия си юг ! ЗАБЕЛЕЖИ. ЧЕ ЗА Бургас лоши новини няма! Като например ,че заради "европроект" / за подземен паркинг/ на Бойко и кметчето, Бургас остана без църква ! ХА ! Ние във Варна от София нямаме комплекс, че ти за Бургас ми говориш ...
215
2
 
19
 
! Отговори
провинциалиствънотбг преди 12 години
В град като Франкфурт, ВСЕКИ ДЕН влизат 1,000,000 души на работа и се прибират след 17,00 часа. Виждал съм поляци, араби, румънци, хървати, египтяни, африканци ...всичко. Обаче, това което не съм чувал е някой да плюе и нарежда. Нито едните, нито другите. Човек разбира, че една държава загива, тогава когато самите и граждани започнат да губият асоцияцията с народността си. Какво е значението кой от къде е ? Повечето тук не сте хора. Незнам какво сте !? Честно.
214
1
 
4
 
! Отговори
do 292 преди 12 години
та ? Защото софиянците използват *** за избори! От Костов... до днес ! Знаеш ли че *** са САМОНАСТАНЕНИ там на частни земи, но собствениците не могат да влязат във владение, А ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ НА ДЪРЖАВАТА / за земята/ , ТОЕСТ НА СОФИЯ , БЕЗ ДА Я ПОЛЗВАТ ?И във Варна има ТРИ мола действащи , не два ... ДА ТАЙ ЯТ :)))/два има фалирали освен горните, а най- големия галерия чака по-добри времена да отвори
213
3
 
4
 
! Отговори
до Варна преди 12 години
Коментираш,че София се развива-и това е така, но и Бургас отиде много напред. Целия център на Бургас е обновен-а Бургас засега е по-малък град от Варна. Щом в Бургас може целия център да бъде променен-защо във Варна не може? Да не би отговорът е,че при гласуване НА МЕСТНИ ИЗБОРИ ЗА КМЕТ И СЪВЕТНИЦИ трябва повече да се мисли. Защо варненци не избахте за кмет архитект К.П.-нима не се доказа със своята позиция за морската градина? питам от дистанцията на 500-те км разстояние от вас-от СФ съм
212
2
 
0
 
! Отговори
до варна преди 12 години
и още нещо, драги Варненец-защо във Варна не сменят тротоарните плочки на бул мария Луиза в града ви. Не мога да повярвам ,че 300 000 град няма пари едни тротоарни плочки да смени.И трети въпрос-кой реши Морската градина да бъде продадена-на знаеш кой? Един хубав парк имате-и ако не го опазите-хм ще сгрешите. От София съм-но макар и малко познавам града ви
211
2
 
0
 
! Отговори
до Варна преди 12 години
Варненец-можеш ли да ми обясниш кой умен мозък реши двата ви варненски мола да ги построят от ...двете страни на знаеш кое. От софия съм. ако си от варна наистина ще разбереш въпросът
210
0
 
7
 
! Отговори
boy преди 12 години
Софиянчетата обръснахте ли си крачетата и ръчичките, че селяните идват.....
209
2
 
10
 
! Отговори
Чужденец преди 12 години
Бил съм в няколко градове в България, наистина София е най-мръсно, ама в София хората са далеч по напред от другите градове, много по-напред. Останалите градове са прости чалготеки, особено Пловдив
208
1
 
2
 
! Отговори
до 285 преди 12 години
Явно не си толкова богат след като чакаш да се съберат 4 почивни дни та да идеш на Халкидики..
207
3
 
7
 
! Отговори
Варна преди 12 години
Значи всеки "столичанин", който плюе "селяните", всъщност е НАЙ-ГОЛЕМИЯ СЕЛЯНИН ! Аз съм гражданин от Варна и ми харесва София! В смисъл когато гъмжи , ври и кипи от живот ! Това е чара на Софията ! РАЗБЕРЕТЕ ГО СЕЛЯНИ, наричащи себе си "столичани" ! За разлика от Варна, там ви строят булеварди, метро, естакади, детелини ... и пак сте недоволни, че" много хора имало " ! А ние какво да кажем, като се изсипят половин милион туристи на 1/3 от вашата инфраструктура ? НИКАКВИ ГРАЖДАНИ НЕ СТЕ, ТИЯ ТИЯ ДЕТО ПЛЮЕТЕ НАС 'провинциалистите" ! Камо ли столичани.... хахахахахахаха
206
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мога да ви кажа, че в почивните /празнични/ дни в София остават само бедните комплексирани *** работещи за по една заплатка, ревящи по цял ден из форумите, без значение дали са "кореняци" или не. А разкрепостените, богатите, тези без комплекси, през уикендите и празнични дни избягват от комплексираните бедни шопчета, като отиват на почивка в съседните нам страни или в тихата и спокойна вила, а бедните комплексарчета завиждат и обиждат на селяни из форумите.
205
1
 
2
 
! Отговори
eko преди 12 години
преди малко се върнах, но не видях никаква зелена вълна! Висяхме си по задръстванията, както обикновенно
204
3
 
9
 
! Отговори
boy преди 12 години
До: "boy 275"За мен София си е най-хубавият град в БГ. Но заради селящината и простотията стана една голяма ***... Дойдоха от селата и е*аха майката на всичко!
203
6
 
14
 
! Отговори
ебач на селяни преди 12 години
Толко ли е трудно да си живеете в родните градове бе....хем плюете софия, хем идвате тука да работите и живеете...неблагодарни ***, писна ми от М, РК, КН, ЕВ, ЕН и тем подобни ***.
202
8
 
3
 
! Отговори
boy преди 12 години
*** София...
201
1
 
7
 
! Отговори
Трявна преди 12 години
Ей, за два дни дойдоха "столичани" и ни *** терена. Хубаво че *** си тръгват в момента.
200
5
 
10
 
! Отговори
нормален човек преди 12 години
наистина, не може да се отрече, беше много спокойто тея дни.. И по улиците по -малко джигити, и хората, които среща човек с по-нормални физиономии.. Не може да се оспори че "софиянците в повече" са 90% са ***, но тва е, за съжаление.. За момент "Софето" както го наричат в прованса, заприлича макар и малко, на европейска столица :) Добре дошли отново с регистрации PK, PB, X, M и тн :)
199
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
София отдавна не е пример за добро място за живеене. Хората се гъчат там, заради работа, пари, добра предпоставка за престъпления и нощен живот.

Спонсорирани публикации