Юмруци и неработещи чистачки. ТВ лица в улична битка

Оперният певец Юлиан Константинов ударил водещия в БНТ Кирил Христов
Обновена: 21 май 2012 22:24 | 21 май 2012 20:30,
283
Юмруци и неработещи чистачки. ТВ лица в улична битка
Оперният певец Юлиан Константинов се замеси в скандал. Снимка: Булфото

Истински екшън, с уличен привкус, се е разиграл между лицето на предаването "Аз обичам България" Юлиан Константинов и водещият на “Ние и градът” по БНТ Кирил Христов.

За случката сигнализира Кирил в собствения си блог, като всичко се разиграло заради паркирания джип на оперния певец.

"В събота на отиване към парка за следобедния си джогинг, забелязах поредният паркирал черен джип BMW, на ъгъл, по такъв начин, че нито колите могат да минат нормално, нито пешеходците. В този случай направих това, което правя всеки път щом видя неправилно паркирана кола. Вдигам и чистачките, което на уличен език означава “Приятелю, паркирал си неправилно. Моля премести си колата”. Не мисля, че в този акт има нещо вандалско или обидно. Това е гражданско предупреждение", пише Киро.

Последвали реплики, достойни за едни времена, в които споровете се решаваха в полза на този, който има по-дебел врат.

Христов твърди, че скандалът ескалирал и Константинов го ударил с юмрук.

"След размяна на реплики и култовото клише: “К’ъв си ти, бе?”, последван от демонстративно изпъчване на гърди и последващ удар с юмрук в лицето ми, фалшивият ми розов Рей бан полетя към улицата. Мина ми мисълта за камък в стъклото, но ясно е, че с моите 70 кг няма как да играя този мач, за това просто му снимах номера на колата му и се запътих към 4-то районно, което е само на 100 метра от мястото на инцидента, пуснах си всички жалби, плюс медицинско", разказва ситуацията Киро.

Аз НЕ обичам България на Юлиан Константинов. Не обичам България на мутрите, на джиповете, на парвенютата, на хората, които не знаят как да кажат “Добър ден” но вече са се научили да използват юмруците си. Още повече, не обичам когато това са обществени личности, които ги показват по национална медия. Не съм обиден, смешно ми е, допълва журналистът.

След като няколко часа мълчание за инцидента, Юлиан Константинов отговори на нападките с официално изявление.

"Признавам – много драматично! Най-обикновеният гражданин (според него самия) Кирил Христов се разхожда, вижда неправилно паркирал джип, прави забележка на собственика, за което получава арогантно поведение, счупени очила и (според него) юмрук!

Я за по-драматично да извадим и някой призрак. Призракът на мутрите. Чудесно пък и още по-драматично – черни джипове, черни стъкла – кошмар!

Каква е истината? Бях паркирал колата си пред детската градина и с жена ми отидохме да вземем 5-годишния ни син. Докато тя го обличаше, аз излязох да взема колата, която бях паркирал наблизо. Излизайки от градината, видях млад мъж – спортно облечен, да ми криви чистачките. Първо задната, после и предните две.

Приближавайки се, естествено го попитах защо ми пипа колата. Първото, за което бях информиран беше – „Аз тебе те познавам, но ти не знаеш кой съм!”.

Казах му, че въобще не ме интересува кой е – „само моля втори път да не ми пипа колата”, тъй като има органи, които са упълномощени да регистрират нарушения, а той очевидно няма вид на такъв.

Обърнах се и си тръгнах към колата, след което чух как той брутално ме напсува – подчертавам – брутално. Бих цитирал думите му, но са твърди вулгарни, за да бъдат написани.

Дали тогава са му паднали очилата – не знам. Само помня, как той взе един огромен камък и тръгна срещу мен, след като се бях качил в колата, как снимаше с телефона си и как се заканваше.

Между другото, няколко часа по-късно, излизайки от киното, където бях с жена ми и двамата ми сина, се опитах да измия стъклото на колата, оказа се, че чистачките ми не работят. Това е следствие от „безобидното” вдигане на чистачките.

В нито една държава от ЕС не може да стане подобна случка, защото хората знаят правата и задълженията си! Нито един европеец няма да криви чистачките на „неправилно” спрял автомобил, а ако е толкова съвестен ще информира своевременно органите на КАТ.

Не знам дали имам нещо общо със счупването на очилата на г-н Христов, но съм готов да му ги заплатя – дори в троен размер, естествено само, след като въпросният господин заплати ремонта на чистачките ми в специализиран сервиз.

„Аз Не обичам България на Юлиан Константинов”, заяви Кирил Христов. Браво, г-н Христов, винаги е по-лесно да Не обичаш. И по-удобно. Аз пък, Обичам България, дори и с такива като Кирил Христов. Защото един Кирил Христов не е България и Слава Богу", заяви Константинов.

Веднага след извлението на Константинов, Христов го коментира лаконично: "Велико. Дори само аз си мисля, че съм бил ударен. Започнах да се чудя дали не съм се ударил сам".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
1
 
0
 
! Отговори
ЖОРО преди 11 години
Ако те хвана, ще видиш твоите ръчички на какво ще станат... чак главата ще те заболи.
249
0
 
4
 
! Отговори
Някой преди 11 години
Браво на Кирил! Тия *** с джиповете вече си правят каквото искат не знам защо почнаха да се мислят отново за недосегаеми??? :( Мутраджийските времена се завръщат :( Къде е полицията, къде е ЕС, къде са прокурорите и съдиите??? НЕ можеш да се оплачеш, защото тия с парите и скъпите коли те изкарват теб виновен после :(
248
0
 
6
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 11 години
Ако вдигането на чистачките на БМВ води до нефункционирането им, то или са ръждясали, или автомобилът не е от посочената марка. Смешно, та чак тъпо.Не виждам никъде и коментара му, къде е бил паркирал и дали евентуално не е бил в нарушение. Тръгнал с камък, пък се оказало, че снима - Другите глупотевщини на Ю.Константинов не ми се коментират...Щял да плати, пък другият да му поемел ремонта... И АЗ НЕ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ (на Ю.К. и подобните му).
247
8
 
3
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
Това,че няма достатъчно паркинг места са виновни други,а не шофьори и пешеходци,но да ти пипа някакъв *** по колата е недопустимо....бой през ръчичките....!!!
246
0
 
9
 
! Отговори
НАИА преди 11 години
Юлиянчо ,абе що не се пробваш това да го направиш извън пределите на България.....ето що я обичаш толкова много бееее.ТУК СИ РАЗИГРАВАШ КОНЧЕТО КАКТО ТИ ХАРЕСВА ...ТОВА БИЛО БЕЕЕ.Е,аз драги ми господинчо ,спрях да обичам България заради такива *** като теб. Евала на журналиста иамал е смелост да му покаже, че е в нарушение,защото така се прави в цивилизованите държави,спираш на грешното място,збогуваш се с комплект чистачки .... ходи се оплаквай после,пък може и глобичка да отнесеш.*** мазен
245
0
 
8
 
! Отговори
галя преди 11 години
Аз като майка с малко дете всекидневно рискувам вървейки по тротоарите заобикаляйки паркираните возила по тях на подобни ***.До кога ще толерират подобни екземпляри да си вършеят на воля.Чудно ми е изказването му,че си взимал детето от децка градина ...че той няма дете.В тази държавица трябва да почнем да спазваме простичките правила,и тогава може би малко ще се пооправим.
244
0
 
7
 
! Отговори
галя преди 11 години
И на мен до гуша ми дойде от някакви си там мизерни мутрички.Тази скапана държавица, където толкова много я обича ,,УВАЖАЕМИЯ,,Юлиян Константинов,се е превърнала в същински *** ,досущ ката самия него.Стана доста препълнено,на където се обърнеш паркирани джипове и лъскави возила по тротоарите спрели пред пешеходни пътеки ,неинтересуващи се от преминаващияТ пешеходец ,точно по тази същата пътека,даже даващ газ.
243
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А леле то само като го видя и ме изнбива на садизъм.Отваратително гнусен и противен пасаж.Заради не го не гледам "Аз обичам България"а предаването си е супер.
242
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как не друсна ,като в Скопие та да помели всички ви там , га си гадините охранени....
241
11
 
2
 
! Отговори
DessMax преди 11 години
Не е твоя работа да вдигаш чистачките на хората, не оправдавам чалгаджията за поведението му , но и на мен да ми беше барникал по колата и аз щях да ти размажа физиономията. Като районното е на 100 метра *** кратуно сигнализирай там, а не се прави на мъж, защото както си казал по-горе с тези 70 килца си "барабар Петко с мъжете". Това твойто е "да бе мирно седяло не би чудо видяло"
240
1
 
8
 
! Отговори
Един съвет преди 11 години
Един съвет към Нова телевизия и палячото Юлиан Константинов наемете си свестен ПР написато в момента като защита и опит да се замаже мутренското поведение на *** горе е просто нелепо и комично. Пожелавам му следващият път като паркира като първият *** да си намери майстора!
239
0
 
9
 
! Отговори
Ю.К. = коплексарче преди 11 години
Оперният певец Юлиан Константинов... отлично се е насочил отново към България след "успешната" си кариера на певец защото само тук този 2-ву метров *** и *** може да си паркира както си иска и да се прави на мутра пред обикновените хора, знаейки отлично че МВР и КАТ спинкат и никой няма да го санкционира. И браво на Киро ако бях аз сега парцала от снимката нямаше да има нито огледала нито стъкла! Нищожеството Ю.К. защо не прави такива изцепки в чужбина а ги прави в България ?
238
0
 
4
 
! Отговори
1949 преди 11 години
"Орлинчо Петковчо" не е в липсата на паркинги проблема а в липсата на култура на възпитание, не прехвърляйте проблема от "болната на здравата глава" - елементарно Уотсън - материала е чворест, невъзпитан и най-вече не желаещ да се научи на каквото и да било освен на мутренското поведение което си го има по рождение
237
0
 
5
 
! Отговори
1949 преди 11 години
до 333 - много е лесно "общината да помисли", ако си мислите че в другите държави местата за паркиране са повече от автомобилите много се лъжете, проблема е във липсата на възпитание, просто на "нашето момче" му липсват вероятно първите 7 години добро семейно възпитание а за съжаление може би и повече от 7 години
236
0
 
6
 
! Отговори
djon преди 11 години
Как да имаме гражданска позиции при такива случаи кажете ми това ли е примера на интелигенцията
235
0
 
14
 
! Отговори
някой преди 11 години
"Има органи за регистриране на нарушенията...", "като съвестен гражданин да се беше обадил в КАТ..."Очевидно г-н Константинов знае какъв е редът в държавата, защо тогава използва юмруци. Явно и на самия него му е ясно, че заради такива като него нещата не работят така, както на хартия.
234
10
 
6
 
! Отговори
Разумен преди 11 години
Защо плюете певеца? Този банален битовизъм може да се случи на всеки. Монетата иа две страни, ако не си предизвикан достатъчно, никой интелигентен човек няма да посегне, а Константинов очевадно е културен човек. Не познавам пострадалия или виновния, но аз също тичам и карам колело и се дразня на подобни нередности, но НИКОГА не бих посегнал на чужда частна собственост! Това е разликата, проблема е, че у нас все още живее комунистическия навик мойто си е мое, чуждото е общо.
233
0
 
4
 
! Отговори
1949 преди 11 години
до 235 - напротив решаването на проблемите с юмруци е характерно единствено за представителите на животинското царство и в частност и на ниско челите ни псевдо интелигенти показващи "мутрите" си по някои медии
232
1
 
12
 
! Отговори
Свидетел преди 11 години
Абсолютно аналогичен случай преди 1-2 години на ул. И. Шишман. Журналистът Драгомир Симеонов от Дарик изкърти огледалото с шут на спряла с двете гуми на тротоара кола. Шофьорът товареше багаж и се развика на жирналиста защо му рита и криви огледалото. Симеонов го напсува и заплаши, че ще докара всички медии. Сдърпаха се и шофьра му фрасна един през устата, а журналиста избяга. Резултата: шофьора се прибрал в къщи, а журналиста си извадил медицинско и подал жалба в МВР. Сега съдят шофьора...!?
231
0
 
3
 
! Отговори
1949 преди 11 години
UK това е така защото там има държава и хора - човеци - тук за съжаление човеците са много малко, другото е "материал" и то доста скапан