Цветанов: Политици са ползвали услугите на "моделки"

Има оперативна информация и за подготвяни компромати
7 юли 2012 18:00,
263
Цветанов: Политици са ползвали услугите на "моделки"
Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Има политици, които са ползвали услугите на "моделки" - проститутки. Това заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред Нова телевизия. Цветанов обаче не пожела да посочи имена.

В края на миналия месец беше задържан Антон Петров-Хамстера, а прокуратурата му повдигна обвинение за това, че е ръководил организирана престъпна група за трафик на хора и склоняване към проституция. С него беше задържан и Мирослав Йончев, съдружник в модна агенция "Май Ейджънси". В съдебна зала стана ясно, че агенцията имала и алтернативна дейност с определени тарифи на час и на нощ за моделите в нея.

На въпрос дали е възможно хората в организацията да са изготвяли компромати чрез момичетата и да са записвали политиците, Цветан Цветанов потвърди, че има такава оперативна информация.

"Това е една от схемите, която е използвана за шантаж и аз съм убеден, че в минали времена, дори има и в момента видни политици, които се предполага, че се държат по този начин. Нямаме към настоящия момент свидетелски показания в тази посока, но има оперативна информация, че това е един от подходите", заяви вътрешният министър.

Цветанов смята, че са "доста тези, които през тези 20 години сигурно са ползвали тези услуги", и има достатъчно предположения за това, но не и конкретни имена.

"За голямо съжаление през всичките тези години политиците се възползваха както от организираната престъпност, така също и от подобни екстри, защото в един процес, когато ти вече си властимащ, получаваш подкрепата от подобни хора, разбира се, че започваш да си малко доста по-либерален в отношенията и да смяташ, че всичко ти е позволено", каза Цветанов и допълни, че сега има политическа воля те да бъдат разкрити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Епа кво от тва?Нема лошо!Като Уорлик на гей парада ли да тръгнат!Е тва по зле би било.
209
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
От опит ли говориш,гусин министър?
208
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** !
207
0
 
11
 
! Отговори
faust преди 11 години
май и ти си в тази група......физкултурник ***
206
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей Цвък! На теб ти уредиха една кметица - собственият и брат, шеф на болница и е сводник! Ама сега си пред дилема - кметицата на съседната община е по-млада и по-хубава и като те гледах как се държа на общинския празник като *рано дете, останах с впечатлението че май си опънал по-младичката, а?!
205
1
 
17
 
! Отговори
Миро преди 11 години
Аз имам не само оперативна информация,а конкретна!Бойко Борисов ползва услугите на Мира Радева,М.Бенатова,Д.Найденова,Л.Кулезич и още 50-60.
204
0
 
13
 
! Отговори
Иван Иванов преди 11 години
Аз, като директор на зоопарка в София, имам оперативна информация, че две от женските шимпанзета се ползват като с*кс робини от вицепремиер на БГ. За сега не мога да кажа кой е, но работим по въпроса!
203
1
 
14
 
! Отговори
Гарантирано от герб преди 11 години
А, вие /хората/ защо мислите, че по знаковите дела има само оправдателни присъди, та нали ние "прибираме" доказателствата и си ги пазим за нас, а в съда предлагаме ***, пък и разчитаме, че народа е ***, по-***, български избирател и още вярва на "ние ги хващаме, те ги пускат"...
202
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-добре е от това: "Действащ американски конгресмен сключи еднополов брак"
201
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От изявлението на министъра се разбира, че ползва поста си, не за борба с престъпността а за добър източник, за настоящи и бъдещи изнудвания.
200
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голям праз , като са ползвали ! И те са хора !
199
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еееееех, Цветанов! Какъв си двуличник - в провинцията си уговаряш млади заблудени гербаджийки и си ги привикваш после в София, ти знаеш къде! Ама жена ти нали не знае?! те поне не са прос***укти - дават ти безплатно с надеждата да ги лансираш някъде................. Ееееех нещастна герберастка ***!
198
0
 
4
 
! Отговори
@ преди 11 години
Сега като се знаят имената на прегрешилити политици, същите могат да бъда изнудвани при необходимост, за да не лъснат на 1-ва страница на някой таблоид.
197
0
 
12
 
! Отговори
Каталог 2012 преди 11 години
Цветанов с тези 4 жени в къщи въобще не му е до миски-***.За Дянков се знае, че се е здобил с финансиска-юристка в МФ.Другите са младоженци и все още се реят в розовите небеса на семейното щастие.Виж Великият Бойко без нито една в къщи... колко ли ги надиплил?
196
0
 
4
 
! Отговори
Теодор преди 11 години
"Май Ейджънси" - ама друг път!!! Май "журналиста" списал материала е проявил небрежност. "M.Y. Agency" или "Ем Уай Ейджънси" е правилното изписване! Поредна проява на свършена за пет минути и през пръсти псевдо жърналистическа дописка. Поради такива досадни грешки, които често се срещат е материалите на Днес.бг хората информиращи се в сайта стават все по-мнителни към информацията, която им се пуска.
195
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На тоя Цвъцко май миска нема да му върже.....ама Фидоска как го награбвааа после е като сгазен врабец!!
194
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Снимката е един път- веднага личи, че е красив, умен и компетентен.
193
4
 
8
 
! Отговори
men преди 11 години
иска и се на цвъкнята и тя млади върбички да лющи ама и за пари не си легат. а за чесновия сос, жена му и трите му *** ви казах вече но фес бг ме цензурира.
192
1
 
7
 
! Отговори
не съм аз преди 11 години
Еее хората с какви моми се таковат,миски.нии бедните с вълците се давим
191
1
 
9
 
! Отговори
Верващ костовист преди 11 години
Вярата крепи човека. Мен обаче ме крепи дебела пачка в швейцарска банка