Цветанов: Политици са ползвали услугите на "моделки"

Има оперативна информация и за подготвяни компромати
7 юли 2012 18:00,
263
Цветанов: Политици са ползвали услугите на "моделки"
Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Има политици, които са ползвали услугите на "моделки" - проститутки. Това заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред Нова телевизия. Цветанов обаче не пожела да посочи имена.

В края на миналия месец беше задържан Антон Петров-Хамстера, а прокуратурата му повдигна обвинение за това, че е ръководил организирана престъпна група за трафик на хора и склоняване към проституция. С него беше задържан и Мирослав Йончев, съдружник в модна агенция "Май Ейджънси". В съдебна зала стана ясно, че агенцията имала и алтернативна дейност с определени тарифи на час и на нощ за моделите в нея.

На въпрос дали е възможно хората в организацията да са изготвяли компромати чрез момичетата и да са записвали политиците, Цветан Цветанов потвърди, че има такава оперативна информация.

"Това е една от схемите, която е използвана за шантаж и аз съм убеден, че в минали времена, дори има и в момента видни политици, които се предполага, че се държат по този начин. Нямаме към настоящия момент свидетелски показания в тази посока, но има оперативна информация, че това е един от подходите", заяви вътрешният министър.

Цветанов смята, че са "доста тези, които през тези 20 години сигурно са ползвали тези услуги", и има достатъчно предположения за това, но не и конкретни имена.

"За голямо съжаление през всичките тези години политиците се възползваха както от организираната престъпност, така също и от подобни екстри, защото в един процес, когато ти вече си властимащ, получаваш подкрепата от подобни хора, разбира се, че започваш да си малко доста по-либерален в отношенията и да смяташ, че всичко ти е позволено", каза Цветанов и допълни, че сега има политическа воля те да бъдат разкрити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прав си , прав си .. БОКО и ЦВъ. , са 'хората" на БЪДЕЩЕТО...Мутрите ..) Златевци и Р.Овчаровци , Гоце и пъдарите на Гоцев , бандите и шефовете им ..калинките и фуражките на ГЕРБ и БКП .. Ех , само какво бъдеще ни чака :))
149
3
 
14
 
! Отговори
osa преди 11 години
Ако има не6то което е "изключително" това е НАГЛОСТТА, примитивното мислене, посредствеността и агреията които лъхат от всяко действие на това недоразумение. Нагъл самозабравил се ***, който "забавлява" с изцепките си цяла една територия. Много от действията и дездействията му вероятно са престъпни, но вместо да е ако не клиент на следствието и прокуратурата, то поне би бил изхвърлен от позицията - натоварена с голяма власт и отговорности - която в момента заема. Изключителна ОБИДА към нормалността
148
2
 
7
 
! Отговори
Станишев преди 11 години
Аз не съм ги ползвал тия компаньонки. Аз ползвах компаньон.
147
2
 
9
 
! Отговори
Антон Пловдив преди 11 години
Какво става в тази държава, какви 5 лева, каква сланина, какви гробища. Голяма новина НЯМА ЩО. Тези хора които са на власт в момента ни мислят за абсолютни балъци. Не е истина гледах го как говори при Карбовски, и като говори си ,,вярва,, като казва нещо което света познава от дълбока древност. Шантаж - думичка която научих на 14 години от филм по телевизията. 2012 година сме и сега всички разбраха че политиците ползвали услуги на ,, моделки,,.Боже, боже пази България.
146
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лицето ЦЦ също е в каталога /бъдещия/ на най-издирваните, най-търсените
145
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз знам и за мустакати банкери ДъСъ ползвали миндиляците.
144
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А от дупето ти Цецко, кои са се възползвали? Или и това е оперативна информация? :)
143
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ужас ужас другите правили секс с жени.
142
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГОЛЯЯЯМО ОТКРИТИЕ !!! НИКОЙ НЯМАШЕ ДА СЕ СЕТИ , АКО НЕ БЕШЕ ПОЛИЦАЯТ НА РЕПУБЛИКАТА ! СЕГА АКО ОБЯСНИ - И КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА ОТ ТОВА , В РОДНАТА БГ.! ГОЛЕМИ МАЙТАПИ ! ДА СЕ СМЕМ ЛИ ДА ПЛАЧЕМ ЛИ?!
141
2
 
8
 
! Отговори
Пимп преди 11 години
ГолЕм праз...То на Бойче му ги докарват право у РезиденциАта....'секи петък магистрали и сеХ....Откривател !!!!!
140
2
 
9
 
! Отговори
! преди 11 години
Айде бе - неприкосновен? По- голяма тъпня не бях чел! Ако живееш сам - да, ако не живееш сам - вече си прикосновен!
139
12
 
9
 
! Отговори
селянин преди 11 години
Цветанов *** непоръбен ти чувал ли си ,че личният живот на хората е неприкосновен.Или в Държавна сигурност не са те учили на това, а клюкарин ***.
138
2
 
11
 
! Отговори
ПИТАЩ преди 11 години
Този Цветанов не беше ли консултант на някаква фирма, която за консултациите му плати парите с които купи 6-те апартамента?Това да узаконяваш с консултации корупционни практики се превърна в модел при ГЕРБ.Полтическото проституиране също. Бивши комунисти и охранители на първия в БКП се превърнаха в мъченици на тоталитарната система.Всичко е един голям карабатак в който морала и честа не струват пукната пара, а политиците без изключение се превърнаха в едни политически ***.
137
3
 
10
 
! Отговори
=== преди 11 години
Цецо сега завижда ли, що ли?...
136
5
 
18
 
! Отговори
министър Цвък преди 11 години
Ние *** ползваме услугите само на момченца. Не ги е срам тия. С жени. Представяте ли си. С ЖЕНИ. Ужасен съм.
135
3
 
12
 
! Отговори
Панта рей преди 11 години
Винаги е имало момичета за развлечение. Да му мислят тия дето имат дъщери! И какво това ли най важния въпрос в държавата? Ми като имат друг по-добър избор няма да се продават жените, това е.....
134
6
 
12
 
! Отговори
Вятър В Гащите преди 11 години
Онанисти от ГЕРБ обединявайте се!
133
6
 
13
 
! Отговори
матряла преди 11 години
ех цецко-цецко ако можеш да осъзнаеш колко си СМЕШЕН......ама ти си гледаш наемите от "апартаментите" и да "угодиш-да се подмажеш св....ка да направиш" на...../прости, че споменавам името ти/......б.б-ВЕЛИК спортист-НАЙ ДОБЪР футболист-РЕЖЕЩ ленти-СТРОИТЕЛ-УПРАВНИК/влезнал в историята/ не на последно място "МУТРА на прехода *** на usa........ОБРЕКЪЛ НА БЕДНОСТ БЪЛГАРИНА.....цецко нема доказателство НЯКОЙ да е отнесъл НЕЩО "отатъка"....на кой се подмазваш??????
132
0
 
21
 
! Отговори
НФСБ преди 11 години
РАЗВИВА ЛИ СЕ БЪЛГАРИЯ ИЛИ ПОГИВА?Великият римски император Август решил: Би било по-добре, ако дузина корумпирани случайници изчезнат, отколкото една цяла империя да погине. Той разпоредил да се съставят списъци на всички богати изедници (олигарси, съдии, алчни политици, банкери), т.нар. проскрипции. Всеки , който убие човек от тези списъци (окачени в империята), е бил възнаграждаван. Сам императорът е пътувал по провинциите, за да присъства на закачването им. Богатите е трябвало да се представят лично , за да бъдат екзекутирани. Те са молели за прошка, но Август, гледайки ги право в очите, казвал: Трябва да се умре!.След тези убийства, извършени от Август, Рим започва да се развива и преживал небивал разцвет!
131
9
 
8
 
! Отговори
очакващ преди 11 години
Цецо,не казваш нищо впечатляващо.Ние всичко знаем,като например ,че организираната престъпност идва от парламента,от БСП и от бившите ДС.Въпросът е кога ще видим барети да влязат в парламента и опаковат депотат с пранги,но и да облече раето?Знаем,че си в гнездото на осите,знаем че комунистите държат парите и съдебната система,знаем и за каналите с наркотици от Тошово време.Време е .