Цветанов: Политици са ползвали услугите на "моделки"

Има оперативна информация и за подготвяни компромати
7 юли 2012 18:00,
263
Цветанов: Политици са ползвали услугите на "моделки"
Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Има политици, които са ползвали услугите на "моделки" - проститутки. Това заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред Нова телевизия. Цветанов обаче не пожела да посочи имена.

В края на миналия месец беше задържан Антон Петров-Хамстера, а прокуратурата му повдигна обвинение за това, че е ръководил организирана престъпна група за трафик на хора и склоняване към проституция. С него беше задържан и Мирослав Йончев, съдружник в модна агенция "Май Ейджънси". В съдебна зала стана ясно, че агенцията имала и алтернативна дейност с определени тарифи на час и на нощ за моделите в нея.

На въпрос дали е възможно хората в организацията да са изготвяли компромати чрез момичетата и да са записвали политиците, Цветан Цветанов потвърди, че има такава оперативна информация.

"Това е една от схемите, която е използвана за шантаж и аз съм убеден, че в минали времена, дори има и в момента видни политици, които се предполага, че се държат по този начин. Нямаме към настоящия момент свидетелски показания в тази посока, но има оперативна информация, че това е един от подходите", заяви вътрешният министър.

Цветанов смята, че са "доста тези, които през тези 20 години сигурно са ползвали тези услуги", и има достатъчно предположения за това, но не и конкретни имена.

"За голямо съжаление през всичките тези години политиците се възползваха както от организираната престъпност, така също и от подобни екстри, защото в един процес, когато ти вече си властимащ, получаваш подкрепата от подобни хора, разбира се, че започваш да си малко доста по-либерален в отношенията и да смяташ, че всичко ти е позволено", каза Цветанов и допълни, че сега има политическа воля те да бъдат разкрити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
1
 
3
 
! Отговори
Тъжен преди 11 години
Жалко за разочарованието на семейството на някои от момичетата, защото те имат прекрасни такива....
169
0
 
7
 
! Отговори
до 42 преди 11 години
Като всички гербери,я виж Фидоска самата хубост.
168
0
 
20
 
! Отговори
Яна преди 11 години
Мен не ме интересува,кой къде си е развявал оная работа,а ме интересува заплащането на труда ми,как ще си плащам заемите ,тока и водата.Итересува ме докога ще плащам за здравето и тока на ***.Интересува ме кога нашите деца/българчета/ще могат да се завърнат в родината си и да живеят достойно,а не като нас с изгубените в т.н.преход години.
167
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
А Лилито Павлова,Десито и Калинчето те услуги без пари ли са правили?
166
0
 
7
 
! Отговори
Запалката преди 11 години
Този е шестак!
165
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Не ги съжалявайте толкова ,,елитните,,.Те сами си врът ш......те за да са известни и богати.
164
0
 
7
 
! Отговори
йк преди 11 години
Агенцията осигурява моделки, а друг - теренче в някой от апартаментите си
163
5
 
6
 
! Отговори
До 196 преди 11 години
Ти си една куха лейка.Повече няма да те коментирам.
162
8
 
10
 
! Отговори
Казанова преди 11 години
Цветанов,завиждаш ли им?
161
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
топ клюкарката на републиката пак се прояви - агенция ЕЖК (една жена ми каза) ряпа да яде
160
26
 
11
 
! Отговори
до 184 преди 11 години
Колкото и да се пънете, Бойко пак ще бъде победител,за вас остава тъмното минало и мишата дупка в която да се скриете и изчезнете завинаги,айде у лево ,че смърдите яко от кафявото в което сте нагазили заради 30 сребърника продажни душици като Алексей Петров.
159
3
 
9
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Na koi mu puka koi Politik sas koia Miska e spal,Naroda e zagrizen za svoeto oceliavane i Vsicko tova koeto praviat Vlastimastite ima edno ime PIAR
158
30
 
18
 
! Отговори
Дражко преди 11 години
Гледах внимателно цялото интервю със Цветанов.Той се държа перфектно! Много възпитано и умерено отговаряше на въпросите.Не мога да разбера какво иска опозицията от ГЕРБ?На всички е ясно,че един престъпник,домогнал се до длъжност на шеф във ДАНС,чрез своята престъпна дейност и компромати е държал в ръцете си част от управлението на страната!И то благодарение на "чадъра"на БСП.Какво се правят на интересни?Друг е въпросът чий интереси обслужва господин Карбовски?
157
5
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Ботев,а не,не е случайно .И ти можеш, ама и ти като онези,оплюваните, трябва първо да се научиш.
156
17
 
5
 
! Отговори
Ботев от Пловдив преди 11 години
Прави ми впечетление че плюещите по Герб се ползват с повече от 500 символа.Случайно ли е.Как мислите.
155
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
един истински мъжкар никога няма да иде да клюкарства и да изнася подобни неща. това е доста характерно за едни малко по-нежни "мъже". не е виновен този, който яде баницата, я този, който му я дава. за всеки в ясно, че има проституция в бг. ако за 3 години беше решил проблема с проституцията, този въпрос щеше да е решен, но дали точно това не е начин да изнудваш политици, господин цецо?! вече никой не ти вярва! долен доносник! плямпало!
154
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецо - физкултурник, заптие.
153
3
 
25
 
! Отговори
Gina преди 11 години
Ако бащата на Цецо Цветанов не беше шофьор на Григор Шопов в ДС, Цецо никога нямаше да стане старшина в ДС, а след това и министър на вътрешните работи! ДС поощряваше децата на служителите си, макар че в конкретния случай има дефицит от интелигентност. Но да си старшинка от ДС за Цецо това е голямо постижение! И ако ДС не се беше разпаднала, сега той щеше да работи там!
152
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истина е че в търговските регистри има фирми на бойко и пашата и маджо и останалата симаджийска плява! Истина е записа с Мишо бирата, заради който последния бе убит в хотела на ИСТИНСКИЯ спонсор на Бойко! Това са истини
151
3
 
15
 
! Отговори
979300281 преди 11 години
То бива простота бива, ама чак такава неземна простота, като цветановата не бива...*)))