Цветанов: Политици са ползвали услугите на "моделки"

Има оперативна информация и за подготвяни компромати
7 юли 2012 18:00,
263
Цветанов: Политици са ползвали услугите на "моделки"
Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Има политици, които са ползвали услугите на "моделки" - проститутки. Това заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред Нова телевизия. Цветанов обаче не пожела да посочи имена.

В края на миналия месец беше задържан Антон Петров-Хамстера, а прокуратурата му повдигна обвинение за това, че е ръководил организирана престъпна група за трафик на хора и склоняване към проституция. С него беше задържан и Мирослав Йончев, съдружник в модна агенция "Май Ейджънси". В съдебна зала стана ясно, че агенцията имала и алтернативна дейност с определени тарифи на час и на нощ за моделите в нея.

На въпрос дали е възможно хората в организацията да са изготвяли компромати чрез момичетата и да са записвали политиците, Цветан Цветанов потвърди, че има такава оперативна информация.

"Това е една от схемите, която е използвана за шантаж и аз съм убеден, че в минали времена, дори има и в момента видни политици, които се предполага, че се държат по този начин. Нямаме към настоящия момент свидетелски показания в тази посока, но има оперативна информация, че това е един от подходите", заяви вътрешният министър.

Цветанов смята, че са "доста тези, които през тези 20 години сигурно са ползвали тези услуги", и има достатъчно предположения за това, но не и конкретни имена.

"За голямо съжаление през всичките тези години политиците се възползваха както от организираната престъпност, така също и от подобни екстри, защото в един процес, когато ти вече си властимащ, получаваш подкрепата от подобни хора, разбира се, че започваш да си малко доста по-либерален в отношенията и да смяташ, че всичко ти е позволено", каза Цветанов и допълни, че сега има политическа воля те да бъдат разкрити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе Ц. тебе ли да търсят. Виж се в огледалото. Не ставаш за тая "работа"
189
3
 
5
 
! Отговори
МТ преди 11 години
Омръзна ми от ***.Стига сте го яли Костов.Или наистина го харесвате и ви е страх да го признаете.При тази ДИКТАТУРА си е страшничко.Пък и след като Б.Б. ще влезе в учебниците по история то се знае за какво става въпрос.А на м-р Игнатов са му нужни още наколенки на Ливайн.
188
3
 
4
 
! Отговори
DO 120 преди 11 години
KOSTOV TI LI SI BE?
187
1
 
3
 
! Отговори
до 185 преди 11 години
Не веше ли Трактора?
186
4
 
8
 
! Отговори
HA HA HAAAAAAAAAAA преди 11 години
- Дядо, дядо, а ти бил ли си комунист?- Бил съм, дядовото.- Ама убеден комунист ли си бил или си бил комунист с отвращение?- Единият май беше убеден. Но и двамата ги бих с удоволствие.
185
2
 
7
 
! Отговори
HA HA HAAAAAAAAAAA преди 11 години
TOVA NA KOMUNISTITE NE E NIKAK POZNATO.TE SI IMAT KOMPANIONKI KATO MAQ MANOLIVA I KURNELIQ NINOVA,OPRAVQT CQLATA PARTIQ. NQKOI DORI SI POLZVAT I SASELA
184
0
 
8
 
! Отговори
коко преди 11 години
От утре всеки месец е задължително попълването на Декларация,в която да се описва с кого,кога и къде сте правили секс.За неверни данни носите отговорност.коко-Орган
183
0
 
15
 
! Отговори
глупак преди 11 години
Няма нищо по-страшно от политическите ***, които съсипаха българския народ и българската държава. Кога ще бъдат осъдени те? Кога ще ги видим зад решетките? Кога? Икономиката, ***, за икономиката говори! За здравеопазването, за образованието, за цената на тока и цената на човешкия труд! Пуяци безпросветни, спрете да манипулирате и да сеете страх и разврат! И помнете Чаушеску, когато си пишете историята!
182
2
 
7
 
! Отговори
Нормално преди 11 години
Когато има търсене, има и предлагане. Обективен икономически закон. Нищо не може да промени човешката природа.
181
5
 
7
 
! Отговори
до 120 преди 11 години
Не съм от ГЕРБ нито от бсп,но при Боко се въртят "елитни"журналистки от БТВ,спомнете си Катуница например.
180
0
 
7
 
! Отговори
Уорлик преди 11 години
А случайно подобни услуги да са били ползвани и от дипломати?
179
3
 
12
 
! Отговори
баба Кица преди 11 години
Аз пък чух, че ББ и ЦЦ се обичали
178
7
 
7
 
! Отговори
"007" преди 11 години
ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ СТАНИШЕВ СИ Е ПОРЪЧВАЛ ПО ДВАМА ЧЕРНИ ***?ПОНЕ ТАКА СЕ ГОВОРИ.
177
2
 
19
 
! Отговори
краси преди 11 години
Има клиенти за магистралките,има клиенти и заскъпите ***.Като има търсене има и предлагане.така е било от как свят съществува.Полуграмотният учител по физкултура да не отклонява вниманието от неговите 6 ШЕСТ бр. апартаменти "купени" с пари от заплата на държавна длъжност!
176
2
 
10
 
! Отговори
ЗАЩО преди 11 години
теб на не те е яд,бе Цеци,че не си ги ползвал?
175
3
 
9
 
! Отговори
И ТИ, И ТИ ЦЕЦО преди 11 години
КАТО ЦВЪКО Е КАЗАЛ "А" ДА КАРА ДО КРАЯ. ИНАЧЕ ПАК МИРИШЕ НА ЦВЪКОВА МРЪСОТИЯ И КЛЮКИ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО. НАЙ-ВАЖНОТО Е, ЧЕ ИЗТОЧНИКЪТ Е ЕДИН И СЪЩ- ЦЕЦО С 6 АПАРТАМЕНТА. И НАКРАЯ РЕЗУЛТАТЪТ Е ЕДИН И СЪЩ ОМАСКАРЯВАНЕ БЕЗ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА.КАКТО СЕ КАЗВА В ЕДИН ПОПУЛЯРЕН МОХАБЕТ "КОЙТО КОМПРОМАТ ВАДИ,ОТ КОМПРОМАТ УМИРА.АПРОПО, КЪДЕ Е ОНОВА МОМИЧЕ ОТ ТЪРНОВО,БРЕМЕННО ОТ ЦЕЦО.КЪДЕ ГО СКРИХА.ЗНАЧИ И ТОЙ СЕ Е ВЪЗПОЛЗВАЛ
174
0
 
6
 
! Отговори
Реалност преди 11 години
Всеки, който има съответните доходи може да ползва въпросните услуги. Явно имаме политици с високи доходи. В известен смисъл е по-добре, че ползват такива услуги, тъй като за последните 23 години е доказано, че не стават за това за което са избрани, поне за нещо да стават. Пък ако някой в БГ-то може да бъде изнудван с това че е боднал някоя и друга миска, здраве му кажи ... че той ще се спука да се хвали с това.
173
1
 
3
 
! Отговори
за Уркото преди 11 години
Жалва се от пренебрегване.
172
2
 
4
 
! Отговори
ДО 69 преди 11 години
Червения *** може би си ти, защото всички неуспели червени кумунисти и сини комсомолски секретари станаха гербери за да градят неосъществените си кариерни амбиции.Справка:Ц.Цачева - бивш партиен секретар,Лиляна Павлова - внучка на партизанин,Симеон Дянков - бивш комсомолски секретар,Р.Плевнелиев - бивш комсомолски секретар,Боко член на БКП - охрана на първият на БКП и т.н и т.н.
171
1
 
5
 
! Отговори
Уркото преди 11 години
Какви ги плещи пак тоя физкултурник бе!? Аман от такива апартаментчици-философи-герберасти