Кошлуков иска от Маргарита Попова помилване за иконописеца

Настоява за референдум в защита на Опиц
Обновена: 15 сеп 2012 17:40 | 15 сеп 2012 17:24,
244
Кошлуков иска от Маргарита Попова помилване за иконописеца
Емил Кошлуков. Снимка: Булфото

Политикът и телевизионен водещ Емил Кошлуков настоява за референдум за помилването на иконописеца Йордан Опиц, който трябва да влезе в затвора за убийство на крадец в дома му.

От ефира на предаването си по ТВ 7 Кошлуков призова гражданите, че трябва да бъде притиснат вицепрезидентът Маргарита Попова.

Още по темата

„Крадецът е задържан 92 пъти от МВР. Няма никакво съмнение, че той е такъв и че намерението е такова. Когато ги задържат, господин Опиц отива да си вземе един пистолет, който е газов, той го е преправил на боен, абсолютно незаконен, няма спор и по това.

Когато тръгва да бяга, той го предупреждава, че ще го застреля. Застрелва го и малко по-късно Янев почива“, обяви Кошлуков.

„Маргарита Попова, след като беше толкова доволна от помилванията на Марин, след като се интересува от тези детски лагери, интересува ли се от Опиц? Знае ли за казуса?

Плевнелиев вчера беше казал, че не е сезиран. Сезираме го с това предаване, ще напишем и официално писмо до него“, допълни Кошлуков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
0
 
! Отговори
123 преди 11 години
48, айде наистина малко по-сериозно!А ти ако имаш оръжие и видиш как полицай разстрелва невинна жена в пет сутринта в колата и какво ще направиш? Ще го гръмнеш него? Или ще изпразниш пълнителя в нея, щото той ти се е легитимирал като полицай? Какво ще направиш в този другия случай?
42
3
 
7
 
! Отговори
до 46 преди 11 години
имаше и един дедо дето беше пуснал ток по вратата на бараката и уби един ***. Е лежа една година в кремиковци при политическите и го пуснаха после домашен арест.Иначе този е бившо ченге с преправен пистолет и на всичко отгоре претендира че не вижда - имал глоукома. Е ако беше застрелял накой съсед с самоделката, тъй като не вижда. Пак ли ще ше да е чист като сълза. Не казвам че наркомана е невинен, но бивш полицай да вземе да стреля на оживена улица със самоделка е нема такъв филм - да лежи.
41
5
 
1
 
! Отговори
до 48 преди 11 години
абе да ама,тази толкова освободена продажба на оръжие води до гетата и след това масовите убийства,виж какво става влиза и стрля наред,как са му дали оръжието не се знае,лека процедура ,всеки може да го получи,ама напоследък и сега в киното,където беше станало в Колорадо на Батман клането ,не ,нещо не ми харесва тая работа,която я искате.
40
3
 
5
 
! Отговори
до 44 преди 11 години
е така се почва, първо прасковите на баба като си хлапе, после сливата на съседката и в един момент затъваш ... а като те хване съседа нестига, че си му "изял" сливата ами ще трябва и да те лежи.Сега малко по - сериозно. В САЩ най - ниската престъпност е в щатите, в които е разрешено свободно носенето на законно оръжие. Има официални статистики, които се правят всяка година. Ниската престъпност се дължи на това всеки е наясно че срещу него човекът има права и може да си ги отстои на момента.
39
1
 
5
 
! Отговори
дмт преди 11 години
Само с помилване не става Емо, трябва при всеки подобен случай да го отнася нарушителя (бил той крадец, "съгледвач", взломаджия), щото следващият път може ти да пропуснеш; то се действа все едно всеки ден си на избори, а не веднъж на 4 години!
38
9
 
1
 
! Отговори
до 45 преди 11 години
Абе,аз си спомням един случай,един си беше минирал къщата и бе отнесал 6 човека, те тогава и за него искаха помилване,чудя се утре сигурно някой ще се появи с ракети земя-въздух и ще почне да цели *** или наркоманите,има си СОТ за тази работа,на месец плащаш ,залепяш една лепенка и това е,толкова ли не му дойде на акъла да сложи една лепенка и никой нямаше да го тормози или да плаща за СОТ,ама не той реши да си вземе пистолет... колко мъка има по тоя свят.
37
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В България убииците ги съдят според връзките им. Искал бил помилване. Както преди време пуснаха и канкьора сега и иконописеца. Няма страшно. Това са светски личности и е малко вероятно да повторят убииството.
36
11
 
2
 
! Отговори
do 42 преди 11 години
аре бе,навремето обичах да си вземам по няколко прасковки от съседните къщи на баба и сега заради това да ме гърмят,я по-спойкойно,човек малко праскови на воля не може да изяде от вас...пу
35
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Но когато тази хипотеза влезе в съда, там питат:- С пет изстрела ли се защити?""Ми шаваше и се уплаших, че ще ми скочи. И продължих с изстрелите."
34
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не трябва помилване, а промяна на закона! Всеки трябва да има право да брани семейството си и частната си собстност. Това че в конкретният момент когато е стрелял, наркомана че не го е ръгал с нож не означава че, наркомана не е нападател и че човекът не бил в ненормална за психиката на обкновен човек ситуаци, в такива моменти човек действа инстинктивно за да се самосъхрани. Пожелав на съдиите осидили го да преживеят подобно нещо и тогава да разберат каква глупост са направили.
33
6
 
27
 
! Отговори
Йосиф преди 11 години
НА иконописеца немедлено трябва да се даде орден "Стара плнина", а присъдата срещу него е позор за съдебната система - да се отмени!
32
4
 
3
 
! Отговори
123 преди 11 години
34,Но когато тази хипотеза влезе в съда, там питат:- С пет изстрела ли се защити?- В главата?- Докато убитата седеше на шофьорското място и не мърдаше?И после съдът ни бил виновен...
31
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
докато е скачал през прозореца е гръмнат,явно може би точно като се е приземявал,много трудно в такъв случай би се доказало,че крадецът е искал да нападне въпросното друго лице,поне не виждам как може да бъде доказано.
30
2
 
1
 
! Отговори
до 34 преди 11 години
Може и тя е била с 40 санта отвертка в ръка,честно да питам,защото аз такова чудо не съм виждал,каква е тая отвертка 40 санта...
29
5
 
7
 
! Отговори
123 преди 11 години
Изглежда във форума има някакво неразбиране по случая!? Убитият е прострелян в гърдите, не в гръб. Входният отвор на раната и проекцията показват, че е прострелян докато е лежал на земята или е ниско клекнал. Прочетете внимателно мотивите на съда, пък тогава пишете.
28
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"- Да очакваме ли утре да поиска референдум за освобождаването на полицая, дето разстреля невинна жена тази сутрин с пет изстрела (четири в главата и един в шията)?"Ми може да се е почувствал застрашен от поведението и. И съответно да се е защитил.
27
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
никакво помилване за убийство, да лежи до живот
26
7
 
5
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
човеко,делото е минало през всяк инстанция и нито един път не е върнато,всичко е ясно,преправен газов пистолет и изстрел в гръб докато човекът се опитва да избяга от местопрестъплението,това е,всеки да си реши сам за себе си.
25
3
 
5
 
! Отговори
Pimp C преди 11 години
Тук ако стане закона като в САЩ ще има "я ела в нас да пием по ракия ,парите ли няма да ми връщаш/или за жена и пр./ и БУМ!
24
6
 
4
 
! Отговори
123 преди 11 години
Имам два въпроса към Емил Кошлуков:- Когато говорим за този случай, не е ли редно да дадем право на отговор и на другата страна. На мъртвата няма как, нали, ама на свидетелите и съдебния състав?- Да очакваме ли утре да поиска референдум за освобождаването на полицая, дето разстреля невинна жена тази сутрин с пет изстрела (четири в главата и един в шията)?