Депутат съди "господарите", набедили го за боя над Октай

Отказвам се от политиката след тази случка, обяви Гюнай Сефер
Обновена: 25 яну 2013 15:00 | 25 яну 2013 11:53,
141
Депутат съди "господарите", набедили го за боя над Октай
Гюнай Сефер Снимка: TV7

Депутатът от ДПС  Гюнай Сефер смята да съди предаването „Господари на ефира“. Причината е, че в понеделник вечерта шоуто излъчило видео с побоя над Октай Енимехмедов, твърдейки че един от участниците в мелето е именно Сефер. Депутатът обаче категорично отрича.

„Този път отиваме на съд. Отправихме искане към Нова телевизия за предоставяне на записа от предаването и сме предприели необходимите действия. За всеки е ясно, че нямам нищо общо с това, което се случи в НДК. Дори нямам близка прилика с човека, който показват”, заяви Сефер в интервю за предаването „Комисията Павлов” по TV7.

Депутатът от ДПС е категоричен, че е станал жертва на поръчка. „Няма вариант да са  сбъркали поради невнимание. Просто господата са търсили човек с очила, за да ме обвинят. За целия този цирк научих от мои близки, които ми звъннаха, за да ми обяснят как се излагат от „Господари на ефира”. Човекът от видеото е обикновен член на някоя от структурите на ДПС, а пък насаждайки мен, ще спечелят повече”, допълни още Сефер.

Още по темата
Той призна, че е изпаднал в шок от случилото се в събота и не може да проумее последвалите коментари. „Само в България може да се твърди, че този инцидент е планиран и е инсцинировка. Безумно е да се говори, че с газов пистолет е невъзможно да се навреди. Който смята така, нека вземе такова оръжие, да го опре в главата си и да стреля”, заяви още Сефер.

Той обяви, че след случая с „Господари на ефира” се отказва от политиката.

„Това е последният ми мандат. Отказвам се. Твърде грозно е всичко в политическия ни живот. Уморих се да се прибирам вкъщи, децата ми да са гледали някоя лъжа за мен и да се чудя как да им обясня. Все пак ще продължа да помагам на ДПС, но не като депутат”, завърши Гюнай Сефер.

Припомняме, че народният представител се отказа от имунитета си в края на октомври миналата година за да започне наказателно преследване срещу него, тъй като прокуратурата разполагала с достатъчно доказателства за документна измама.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
5
 
! Отговори
без срам!!! преди 11 години
да се отрича ясно видяната на видеото е наглост!Съд трябва да има, но за тези ,които извършиха золума върху Октай........А ако бях Депутата посочен с "пистолета" Щях да благодаря на Октай за проведения стрес -тест породил толкова известност и приятелски поздрави и разкрил една вероятна възможност за атака
39
1
 
16
 
! Отговори
Васил Иванов Кунчев преди 11 години
Да се отказва, един *** по-малко . Лошото е, че на негово място ще се появи друг, още "по-гладен"
38
0
 
7
 
! Отговори
Гюнайчо Саферооглу преди 11 години
КОЛКО СЪМ *** И МАЗЕН ИЗМАМНИК, ААААХХ! АМА ЩЕ ДЪРЖА ИНКЯР ДО ПОСЛЕДНО, ЧЕ ДОГАНООГЛУ МОЖЕ ОТНОВО ДА МЕ ЗАБЕЛЕЖИ, ДА МЕ МИНЕ ОТЗАДЕ И ПАК ДА БЛЕСНА! ДЕМЕК ДА МИ ИЗЛЪСКА ИМИДЖА - ИЗОДЗАДЗЕ. АМА ПЪК КАТО ДРЪПНА ЕДИН ПЪТ, ЕЕ ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ ВИЕ КЪДЕЕЙ КЕЛЕПИРЯЯ!
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АксиомаИма ли замесени гербаджии или атака, значи нещо не е наред.
36
2
 
4
 
! Отговори
на октаи брата преди 11 години
аре напуска че натрупах много мангизи а не ми остава много време да ходя по казината и да ги утроя.пък и доктора ще го осъдят та и неговите мангизи требе да харчим . ама имам верни гъзоблизци от силистра те ша помагат.рязана карабина.
35
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
43, Болшинството на конференцията бяха делегати от Турция. Побоя няма как да се свърже с България, българите и българската политика. А се предполага, че щом са делегати, са издигнати от народа им като достойни за тази си работа хора. Но уви се оказаха *** и агресивни малки дебели човечета, ядящи баклава.
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
едно е някаква мацилка в интернет, друго е да имаш суровия материал на сто камери от сума ти ъгли с висока резолюция, но както и да е, те и без друго вече прекрасно добре се знаят кои са....бабаитите
33
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Видео материали от случката има предостатъчно. Идентификацията на участниците е фасулска работа. Всички видяха политическият ни "елит" що за стока е. Изложиха ни пред целия свят, защото за света това не са етнически турци, а български политици. Кой знае какви ги вършат по места и какъв език на нетърпимост и омраза използват. Такъв примитивизъм и не цивилизованост, такава простотия ...Само побелели мъже, млади и жени за цвят нямаше в тази конференция на азиатщина.
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е такова шоу ни предостави тази случка, за съжаление се изложихме пак пред света. Против всякакво насилие съм и нека да съдят виновните за нападението. Но от друга страна, нека всички да видят каква *** депутати се крият зад ДПС и тези искат да учавстват в управлението на държавата.В никоя една цивилизована западна държава няма да се нападне групово и на саморазправа бандит, който е повален на земята и е обезоръжен. нека да съдят и двете страни и всички депутати учавствали в този маскарад!
31
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иззети били записите. В интернет циркулират, колкото искаш копия на записите.
30
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Турците имат генетично увреждане - тила отзад им е плосък.
29
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов току що каза от трибуната на Парламента, че са извзети всички записи от всички телевизии, ...а сега да видим държавата дали ще си свърши работата или ще остави този брутален акт на садизъм в прайм тайма на националните телевизии..ненаказан...чакаме ме...
28
2
 
12
 
! Отговори
Аксиома преди 11 години
Има ли замесени комунисти или турци, значи нещо не е наред.
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не били компютри ми компоти. Що бегаш ве кат не си виновин ? Ще те оневинят и ше станеш още по-гуем. Ама си знаеш, че си виновен и искаш скатавка. Ама да не сте ритали кат магарета пред камерите. Ся ше си плащате.
26
0
 
30
 
! Отговори
оператор преди 11 години
Спокойно ефенди Сефер, има толкова видео материал, близки кадри, далечни и тн., че ще ти се видят и порите на кожата, ако си бил ти:)
25
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аааауууууууууууууууу Гюнай цяла вечер ще плача, за твоето оттегляне ... *** ***
24
1
 
6
 
! Отговори
г-н, Гюнай Сефер, преди 11 години
Ето ТИ една алтернатива за права и свободи, за които да се борите в следващия си живот срещу малко парички и повечко бонуси. Сценарии по действителен случай: да ТИ отвлекат децата/внуците и да ги насилят в друга религия, да им промият мозъка още докато са на по 10 години и да ги научат да избиват собствения си народ, а след годнити техните вече деца да мразят собствените си баби и дядовци и да си организират ДПСта= движение за права и свободи. Нали така? Продаден за една заплатка.
23
1
 
5
 
! Отговори
Машала преди 11 години
Само като ги гледам кви са истински българи тия ми идва да ги ...
22
0
 
5
 
! Отговори
mrazq_da_mrazq преди 11 години
Видиш ли специално на него искали да оприличат някой от биячите... аре аре, кой беше ти полит мутро
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ей тоз дъртия го обикаляше от всички страни и досто риташе с немощните си криви краченца.