Състоянието на Златко Баретата остава тежко

Покушението е брутален акт срещу обществото, възмути се адвокатът му
Обновена: 30 яну 2013 09:20 | 30 яну 2013 09:05, Веселина Йорданова
251
Състоянието на Златко Баретата остава тежко
Снимка: Impact Press Group

Състоянието на Златомир Иванов е тежко, той не е адекватен, каза адвокатът му Марияна Тодорова пред Нова телевизия.

Стрелбата срещу Баретата стана вчера около 9.30 часа на входа на Съдебната палата в София. Златомир Иванов беше приет в "Пирогов" с четири огнестрелни рани в корема и крайниците, след което му беше направена операция.

По думите й предстои да му се направят още операции. Първо трябва да преодолее тази операция, която му е направена, поне два дни, каза Тодорова и допълни, че следващите операции ще бъдат в продължение на месеци. Според лекари поне 24 часа има реална опасност за живота му.

Още по темата

Тодорова предположи, че Съдебната палата е единствената възможност Баретата да бъде видян, след като е под домашен арест и затова мястото е избрано за стрелбата.

Тя заяви, че не знае защо клиентът й е избрал централния вход, за да влезе в съда. Досега той влизал през страничния, защото мразел показността. След заседания обаче е излизал и през централния вход.

„Пред мене не е споделял да е застрашен животът му. Не се е притеснявал, ако беше се притеснявал, щеше да бъде с жилетка. Двете момчета, които го придружават, не са с оръжие“, обясни адвокатът на Баретата.

Марияна Тодорова отговори, че не знае Златомир Иванов да страда от тежко онкологично заболяване,  каквито слухове се тиражирали в медиите.

Вчера не е имало призовани свидетели, трябваше да се даде ход на делото, обясни тя. На 13 февруари миналата година Златомир Иванов беше осъден на първа инстанция на осем години затвор за това, че е създал и ръководил организирана престъпна група за разпространение на наркотици, известна като „Фирмата”. Вчера в Софийския апелативен съд трябваше да се гледа делото срещу него.

Тодорова определи покушението като брутален акт, насочен срещу обществото. Считам, че това засяга имиджа на България, възмутена съм, коментира тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 199Много е късно ,...МНОГО ГОДИНИ -----СПАХМЕ ,А СЕГА ---О,ЛЕЛЕ !Това се очакваше ,да се случи ,..но всички си затваряхме очите и БЯГАХМЕ ОТ ТАЗИ ТЕМА !
176
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЛЕГАЛИЗАЦИЯ ,НА ДРОГАТА ,....ЗА СЕГА ТОВА ЩЕ Е НАЙ-ДОБРО ЗА Бг!
175
0
 
4
 
! Отговори
съвет без пари!!! преди 11 години
Косьо много се ерчиш, оообаче едва ли ще доживееш годините на баретата,ако продължаваш да живееш по този начин!
174
0
 
1
 
! Отговори
miro преди 11 години
da jivee o.p. i vsi4ki smeli muje re6ili da jiveqt,a ne da jivurkat v taq skapana durjavica,
173
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наркотиците в Бе-ГЕТОТО ,НИКОГА няма да спират да се продават ,защото зад тях са ''РАБОТНИЦИТЕ'' ,на Бг-Съд.система ----политиците и *** ,които са със СТАТУТ на НЕДОСЕГАЕМИ и ВИНАГИ ИМАТ ПРАВА ----ТОВА Е НАЙ-ПЕЧЕЛИВШИЯТ БИЗНЕС В ЦЕЛИЯТ СВЯТ!НАРОДА Е БЕЗСИЛЕН С/У МИЛИАРДИТЕ СПЕЧЕЛЕНИ ОТ ТОЗИ БИЗНЕС ,.....ВСИЧКО ДРУГО Е ----КОМПОТ И ЗАБЛУДА !Единственото противопоставяне е ОГРАМОТЯВАНЕ НА ДЕЦАТА и родителите в Бг!---НЕ СМЕ ОБРАЗОВАНИ ----ВЪОБЩЕ ,в ТАЗИ СВЕРА !МЕРСИ!
172
0
 
11
 
! Отговори
kris.siderova преди 11 години
хехехе... 164 ти направо ме разби :D :D :D но много си прав човече.. в нормалните страни, членовете на наказателния отряд отговорен за унищожаването на Баретата, ще ги направят национални герои !!! Те са тези, които прочистват обществото от *** и без това няма нормален съд в България, няма закони, а г-жа Тодорова да не се възмущава толкова, да иде и да види майките на починалите деца и да се моли, нейните никога да не се сблъскват с наркотици и дрога..
171
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разстрел без право на замяна, за НАРКОМАФИЯТА, НАРКО БАРОНИТЕ, НАРКО РАЗПРОСТРАНИТЕЛИТЕ и цялата НАРКО *** !РАЗСТРЕЛ, за да бъдат спасени българските деца.
170
0
 
4
 
! Отговори
До Косьо на 17 преди 11 години
Ахахах, ***. Жалкото е,че с празни кратуни като теб, милата ни държавица далече няма да стигне.
169
3
 
0
 
! Отговори
miro преди 11 години
pari se izkarvat malko ili mnogo po nezakonen na4in,taka 4e mrunka4i ako iskate hubav jivot,ne revete,ami i vie izkarvaite pari.
168
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спокойно, сега думата имат на Цецо докторите . Като си отиде баретата, говоритела на МВР Цецо, ще информира за големи успехи в борбата с престъпноста . Кой не вЕрва, да не верва . Ами то снайпериста не е знаел, че баретите имат и глави, за това е стрелял в бронежилетката .
167
7
 
6
 
! Отговори
Стефка преди 11 години
Ку-ку ку-ку .Коментарите тук са:-40% безработни лентяи-40% незадоволени пубертети-15% умствено изостанали-5% хора,които все още мислят
166
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
родителска статистика в столицата ---на Бг!В квартал Люлин ,....30 000 деца и ученици ---употребяват ДРОГА !
165
3
 
0
 
! Отговори
m преди 11 години
ne sa vinovni horata s tumni djipove,a ovcete v stadoto,koeto vseki kara kudeto si iska,a anonimniq *** narod ni6to ne pravi,evala zlatko.
164
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да умира там и да спират да флуудят с новини за тоя *** навсякъде!
163
1
 
16
 
! Отговори
Ескадроните на БГ преди 11 години
Ние от ескадроните на Справедливоста в нещастна България докарана до тук от политици-медии-правосъдна система и мутри ясно поемаме отговорноста за покушението и заявяваме отговорно да се готвят политици както и от Справедливия Български съд в кавички.Ние сме бивши о.р военни-полицаи и хора незагубили своята ценноста система за случващото се в България за 23 години.
162
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вината за дрогата и наркотиците е на ВСИЧКИ в Бг!Президент,Правителство,съд.система,полиция,държ.чинивници,учители,РОДИТЕЛИ,***......!ДА НЕ СИ КРИЕМ ГЛАВИТЕ В ПЯСЪКА ,ТОВА Е РЕЗУЛТАТЪТ ОТ 23г.,БЕЗХАБЕРИЕ ,НА ----ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ.МЕРСИ!
161
0
 
7
 
! Отговори
Стефка преди 11 години
До Косьо на 17 г хахахахаахх едва ли си Косьо и едва ли тежиш повече от 58 кг. Лелелелелел мъжагаа така ме изплаши. Хахаахах седим шест човека и се превиваме от смях.....Ние няма да те убиваме- ти сам ще си умреш :D
160
0
 
1
 
! Отговори
miro преди 11 години
zatova neka v seki si pravi kakvoto iska.
159
0
 
7
 
! Отговори
BG.BG преди 11 години
Какво покушение срещу Доган...? Стига глупости... Нападение се казва такова каквото стана вчера срещу Баретата. Срещу Доган е пълен цирк. Ако някой е искал е можел много лесно да му пръсне мозъка, както не веднъж се е случвало в България. При това без да бъде заловен, както е станало с предишните 160 поръчкови убийства.
158
15
 
2
 
! Отговори
Косьо на 17 г преди 11 години
Ще ви убиваме и мачкаме с черните си джипове още много поколения които се прекланяме само на анабола и боя върху мишоци като вас.А вие чакаите истинските мъже като Баретата да се свършат.Това никога няма да стане..един пада но друг ще го смени.Разбирате ли колко сте изпаднали умствено и наивно някак друг да ви реши ребуса за жалкия ви живот тук и сега?!